Herretur til Prag

Aktiviteter i Prag

Aktiviteter i Prag

Filters Activities

Se vores 83 mest populære aktiviteter i Prag

label

Aktiviteter i Prag - Pissup anbefaler

Prag er kendt for sit vilde natteliv og kæmpe diskoteker, og vi har mange års erfaring med herreture og polterabends i byen. Vi sørger dog for, at det hele ikke går op i druk og strippere og tilbyder derfor et stort udvalg af dagsaktiviteter, som vil fuldende jeres tur!

Prag er en yderst historisk by, og det har vi selvfølgelig valgt at udnytte – vi giver jer derfor mulighed for at udforske Atombunkerne eller hoppe ombord på Militære Kampvogne. Hvis I ønsker en lidt anderledes historisk aktivitet, kan vi også arrangere en Middelalder-Middag, hvor I vil få en oplevelse, I sent vil glemme.

Som I enhver anden by kan I prøve kræfter med helt klassiske aktiviteter såsom Paintball og Øl & Bowling og vi tilbyder lidt alternativ sightseeing i eksempelvis en Ølcykel eller en tur gennem byen i veteranbiler.

Udnyt tiden i Prag med vores spændende aktiviteter, inden I slår jer løs i byen. Populære attraktioner inkluderer blandt andet Karlsbroen, Den Gamle Bydel, Prag slot og det astronomiske ur.

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.

Pakkerejser