Neon minigolf i mørke - 18 baner, som du aldrig har set dem før

Neon minigolf i mørke i Prag

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Neon minigolf i mørke i Prag

Inkluderet
  • 18-huller minigolfspil
  • 2 x Øl og Sodavand hver
  • Pissup Guide
Daytime
Crazy Golf

Du kender det, når du går ind på et diskotek, og din vens tænder eller andet hvidt lyser op. Det har en vild effekt. Den oplevelse kan du faktisk få, når du skal spille minigolf nu. Og det er selvfølgelig med øl.

Start aftenen med drengehygge i form af golf

Jeres herretur skal starte et sted, og hvorfor ikke gøre det på en minigolfbane i mørke oplyst af kraftige neonfarver? I skal være 5 mand til minigolf. I spiller 18 huller, og jo skarpere I er, jo hurtigere kan I komme ind og få øl, der er inkluderet i prisen. Der er ingen tidsbegrænsning på aktiviteten – I er færdige, når I har gået 18 huller. Men for de fleste vil det vare omkring 3 timer, hvis I ønsker en fornemmelse omkring tiden.

Prags natteliv – oplev ekstraordinære øl og damer

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Prag er mere kendt for bajer og søde tøser end neon minigolf, men nu har du om ikke andet muligheden for at kombinere golf og fest i én pakke.

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave efter minigolf, har vi et stort udvalg af aktiviteter, der i mange tilfælde involverer letpåklædte kvinder og gode drinks og øl.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked