100% COVID Refund pakke >

Painball og Quad Bikes i Prag

Inkluderet
  • Uddannet Instruktør
  • 10 min. Quad Bike Ride each
  • 2 t. Aktivitet
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • 2 x Øl og Sodavand hver
  • 100 paintballs hver
  • Pissup Guide
  • Privat Transport (frem og tilbage)
Add-Ons & Extras >
Daytime
Quads

Paintball og Quad-bikes i Prag - TO polterabend-aktiviteter i EN - den ultimative dag ude - book i dag!

Hvordan fungerer det

FØR: jeres guide vil møde jer på et aftalt sted og køre jer via privattransport til paintball og quad-området på et aftalt tidspunkt.

Når I ankommer, underskriver I en ansvarsfraskrivelse, og I får derefter instruktioner fra en professionel engelsktalende instruktør.

QUAD BIKING

FØR: Efter sikkerhedsinformationerne, får I udleveret alt sikkerhedsudstyr (hjelm, handsker,beskyttere). Det er også muligt at få dragter, så I ikke bliver beskidte. Dragterne kan derefter blive brugt til paintball.

BIKING: I får 10 minutters reel køretid per person. I bliver opdelt i grupper på 4 personer og I vil køre én gruppe efter hinanden i 10 minutter hver (Så den totale køretid for quads for fx 12 personer er omkring ca. 45 minutter). I vil køre over grøfter og kunstige barrierer, over bump og gennem mudder.

Banen har 1400 m2 med 9 hop. En runde tager omkring 1 minut. Maks. hastighed er 40 km/t.

PAINTBALLING

Når I har kørt lidt quad, smutter I over til paintball. I får alt sikkerhedsudstyr (maske,beskyttere, handsker osv.) og pistol + gas + 100 kugler.

Der er i alt 7 baner! I kan prøve så mange som muligt i løbet af de 2 timer. (Bemærk venligst: Indendørsarealerne er gamle bygninger uden centralvarme og lys! Det bliver koldt i vintermånederne).

MERE INFO

I kan drikke før, under pause eller bagefter.

2 læskedrikke eller øl inkluderet. (Bemærk: I må kun køre på quad-bikes hvis I er ædru, så det er en god ide at gemme øllene til bagefter)

I kan købe øl og læskedrikke med kontanter (EUR eller CZK) på stedet.

Efter aktiviteten bliver I taget tilbage til jeres hotel via privattransport.

Efter en dag fuld af drengerøvsaction, stopper det ikke her. Få lidt indenbords og book vores Bøf & Bryster, ja det er præcis hvad det lyder som! Spis en mør bøf og få en lækker dessert!

Add-Ons & Extras

Soft drink
100 balls
Beer
200 balls
300 balls
BBQ set beer and sausage
Grilled sausage
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked