Prag Privat stripskib II image

Privat stripskib II i Prag

Privat stripskib II i Prag

Inkluderet

  • Privat bådleje i en time - inklusive ombordstigning etc.
  • Komplet stripshow (15 minutter)
  • 1 øl pr. person
  • Lokal guide
Dagsaktivitet
natteliv
  • Overblik

Privat stripskib i Prag – Den ultimative våde fornøjelse, med stripper og øl!

Nyd en vild men samtidig afslappet og sjov oplevelse på en stor privatbåd. Der vil være masser af flotte ting at se på – både Prags mange seværdigheder, men også attraktionen ombord med en lækker kavalergang. Med i prisen får I et lækkert stripshow, og I vil straks forstå, hvorfor båden har to etager. På det øverste dæk kan I nemlig vinke og blive mødt af misundelige blikke, mens I ser Prags attraktioner, men ingen kan se, hvad der foregår bag de tonede ruder på det nederste dæk. Det frække stripshow er kun for jer!

Denne ultimative bådtur vil uden tvivl sætte standarten for en vild polterabend med gutterne.

Hvordan fungerer det

Jeres guide vil hente dig og gruppen på et aftalt sted (fx hotel) og bringe jer til båden med offentlig transport eller til fods på aftalt tidspunkt.

Når I stiger ombord på båden, vil I have den i 1 time. I får 1 øl hver. I får et 15 minutters stripshow, og så forlader stripperen båden og I fortsætter den gode stil med at cruise langs floden.

Mere info

Den maksimale kapacitet for båden er 12 personer + stripper, guide og besætningsmedlemmer. Før I stiger ombord på båden, skal I underskrive en ansvarsfraskrivelse og give et depositum kontant til guiden.

Bemærk venligst - leverandørerne kan annullere bådlejen uden refundering, hvis der forekommer dårlig opførelse, er for fuld, osv. Der er desuden et depositum per gruppe på 100 euro, det vil I naturligvis få igen efter bådturen, hvis reglerne bliver overholdt (spørg for yderligere info omkring dette).

I får et 15 minutters stripshow, men i tilfælde af et lesbisk show varer det i 20 minutter. Stripreglerne er: INGEN BERØRING! I kan tage billeder, men nogle gange stripper kan bede jer om ikke at tage billeder af hendes ansigt.

Det er muligt at tilføje ubegrænsede drinks eller buffet. Spørg venligst for flere detaljer.

Kombiner denne aktivitet med en fed Bytur på Klub og afslut dagen med stil!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked