Prag Traditionel tjekkisk mad image

Traditionel tjekkisk mad i Prag

Traditionel tjekkisk mad i Prag

Inkluderet

  • Lokal guide
  • Ubegrænset øl i 2 timer
  • 0,04l shot af Becherovka pr. person
  • Oksekødsgoulash med dumplings pr. person
  • 1 portion pølser til 5 personer
  • 1 portion schnitzel til 5 personer
natteliv
  • Overblik

Uden mad og drikke duer helten ikke, og før I kaster jer ud i større udskejelser på jeres herretur, er det vigtigt at have noget i maven til at slå fra med. Og nu hvor I alligevel er endt i Prag, er det et oplagt tidspunkt at udvide horisonten og smage på noget traditionel tjekkisk mad. Vi har sammensat en menu, hvor vi sørger for, at I får det hele med!

Tung mad og store portioner

Tjekkisk mad kommer som regel i meget store portioner, så det kan være en god idé ikke at tage det strammeste suit på. I får serveret gullasch, pølse, schnitzel, og hvad der ellers er med til at definere en typisk tjekkisk middag.

Traditionel mad centralt i Prag

Restauranten finder I midt i centrum af Prag, og der er derfor rig mulighed for at fortsætte i byen efterfølgende. Bordet er reserveret for jer i to timer, og vi anbefaler at, I mindst deltager 6 personer.

Øl til maden – selvfølgelig

Udover pølser og kød så er tjekkerne også rigtig gode til øl. Faktisk er Tjekkiet en af de mest øldrikkende nationer i verden, hvilket man tydeligt kan smage på øllen. Derfor får I selvfølgelig serveret nogle af de bedste tjekkiske øl til maden. Vi sørger for ubegrænset øl i 2 timer (personer skal dog drikke sin øl færdig for at få en til).

Vi starter din aften med god mad og fortsætter ud i byens natteliv med drinks, øl og tjekkiske piger i bedste PissUp-stil.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked