Strip Boat

Ultimative Stripbåd i Prag

Ultimative Stripbåd i Prag

Inkluderet

  • 1 times privat båd-cruise
  • Ubegrænsede drikkevarer - fadøl eller vin, cocktails, læskedrikke, spiritus (Becherovka, vodka, rum, Fernet eller Fernet citrus) plus espressokaffe og te.
  • Lesbisk stripshow med vibrator (20 minutter)
  • Lokal guide
Dagsaktivitet
natteliv
  • Overblik
  • Galleri

Den Ultimate Private Stripbåd i Prag – Dette er enhvers mands drømme scenarie - sæt sejl på jeres helt egen private stripbåd, komplet med et lesbisk vibrator-stripshow og et udvalg af ubegrænsede drikkevarer!

Denne stripbåd i Prag er den perfekte før-fes-aktivitet. Føler I jer en smule tømmermænds-ramte? Eller har I bare lyst til at flyde i en afslappende og fræk atmosfære en times tid på vandet? Så er dette den perfekte aktivitet for jer!

Selve båden er ret stor og har to etager, hvoraf den ene er et rygergulv og den anden har mørke ruder til frække stripper-formål.

Hvordan fungerer det

jeres fantastiske lokale guide vil hente jer på et aftalt sted (normalt jeres hotel). Guiden vil tage jer til fods via offentlig transport til startstedet - på et aftalt tidspunkt. Skibet sætter derefter til søs og cruiset vare i 1 time.

Ombord får I ubegrænset forbrug af følgende: alkoholfrie drikkevarer, fadøl eller vin, cocktails, spiritus (Becherovka, vodka, rom, Fernet eller Fernet citrus) plus espressokaffe og te.

I får et hot lesbisk show med vibrator der vil vare i 20 minutter.

Strip-cruiset vil starte kl. 10.00. Vi har to både til rådighed, hvoraf den ene kan rumme op til 60 personer og den anden 84. Så der er masser af plads!

Bemærk venligst

Båden sejler kl. 10:00. Natal har kapacitet til 84 personer, Porto har til 60 personer Stripperregler: INGEN BERØRING! I må gerne tage billeder af stripperne, men i nogle tilfælde kan de bede jer om ikke at tage billeder af deres ansigter.

Aktivitets-kombinationsideer

Når I er kommet tilbage på land i igen, er I nok hundesultne! Book vores Bøf & Bryster-aktivitet... I kan nok godt gætte hvad det hele handler om. Først kommer I til at nyde en lækker bøf, efterfulgt af et privat lækkert stripshow! Tja. Man siger jo aldrig nej til mere strip! Bon appetit!

Bemærk: De viste billeder er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøjagtige

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked