Club VIP Table

VIP-aften på Club i Prag

VIP-aften på Club i Prag

Inkluderet

  • VIP entré
  • VIP lounge med egen bar, toiletter, kvindelige tjenere m.m.
  • Gratis drinks op til 9.000 CZK
  • Lokal guide
natteliv
  • Overblik

Lad Pissup arrangere en VIP-aften for jer på en af byens vildeste natklubber! Vi garanterer, at det bliver en vild og legendarisk nat!

Prags natklubber har været omtalt i årevis og utallige fede lokale og europæiske DJs har spillet på mange af dem. I kan forvente en vild aften med techno, house og future house. Prag har det hele – alt fra tunge beats til blød house og smukke mennesker er der, uanset hvilken klub I tager på. Vi sørger for at booke et fedt VIP-område til jer, så I kan feste til den lyse morgen. I kan vælge mellem et udvalg af privat områder – kontakt os for mere information.

Hvordan fungerer det

I får privat transport til klubben, entré og drinks for op til 9.000 CZK inkluderet i prisen, så forbered jer på at imponere de lokale skønheder. Jers søde guide vil holde jer med selvskab i 4 timer.

Bemærk venligst

Der er 6 bokse til 6 personer og 4 bokse til 9 personer. Der kan maks. være 10 personer til en stor boks. Hvis I er mere end 10 personer, skal I vælge større bokse (kontakt os endelig) eller betale for to bokse, eller I kan købe VIP-natklub! Klubben holder reservationen for jer indtil 1 pm, og bliver derefter annulleret! Vær opmærksom på, at der er dresscode – smart/casual!! INGEN sjove kostumer etc.

Start aftenen med at lægge en god bund med vores Opvarmnings-Bøf & Øl.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked