vip room in a fancy club

VIP Natklub (One Club) i Prag

VIP Natklub (One Club) i Prag

Inkluderet

  • Fri bar for 22.500 CZK
  • VIP Entré
  • VIP privat lounge reservation og service
  • Lokal Guide
natteliv
  • Overblik

Så er der fest! I skal i byen og det skal gøres på den helt rigtige måde, som ægte VIPs!

Vi har sørget for den fedeste aften til jer på One Club i Prag med entre, booze, fest, privat område og det hele. I skal bare tage festtøjet på og fyre den maks af.

Hvordan fungerer det

Vores guide henter jer på et aftalt sted, fx. jeres hotel. I følges til One Club med offentlig transport eller på gåben – alt efter, hvor I bor. Guiden er med jer op til 4 timer, og er altså med til at sørge for I kommer ordentligt ind på klubben og til jeres VIP område.

Når I kommer til klubben behøver I ikke stå og vente i lang kø, I er jo VIPs! Spring køen over og kom direkte ind til festen. Jeres ‘værtinde’ for aftenen viser jer til jeres VIP lounge – det er faktisk så VIP, at I får helt eget toilet til jeres lounge. Det er privat VIP område, men kan åbnes op til klubbens og pøblens områder.

Ægte VIPs betaler ikke for deres drinks. Vi har åbnet baren for jer for op til 22.500 CZK – det er ca. 880 euro. Jeres vært/værtinde tager sig af jer hele aftenen.

Bemærk

Vær opmærksom på, at der er dress code - smart casual!! INGEN sjove kostumer etc. Klubben holder reservationen for jer indtil 1:00, derefter annulleres den! Klubben er åben fredag og søndag fra kl. 22:00 til 05:00.

Varm op før en hård nat i byen med vores Middelalder-middag. Det er lige noget for ægte Game Of Thrones fans!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked