Herretur til Riga

Aktiviteter i Riga

Aktiviteter i Riga

Filters Activities

Se vores 23 mest populære aktiviteter i Riga

label

Aktiviteter i Riga – Pissup anbefaler

Aktiviteterne vi anbefalinger i Riga indeholder ikke kun de klassiske aktiviteter for en polterabend: øl, stripklubber og ture til skydebanen. Vi har også en masse action-fyldte aktiviteter, for at holde dig ude af problemer og fra at drikke dig selv ind i en koma! Hvis du er en person som søger en masse spænding, så har du masser af aktiviteter at vælge imellem, inklusive ATV Safari og Frit Fald Simulator. Uanset hvilken polterabendaktivitet du leder efter, så kan vi garanteret hjælpe dig.

Go-karting i Riga - fart & spænding

Vi har et stort udvalg af aktiviteter, som dig og gutterne kan lave til polterabenden i Riga. Vi kan tage dig med på en fantastisk aften i byen med vores Bajere, Babes & Boogie aktivitet. Din Pissup-guide vil tage dig med på en rundtur på de bedste barer i Riga, der kulminerer i et besøg på en hot stripklub og aftenen afsluttes med en tur på natklub, hvor du kan vrikke med hofterne på dansegulvet indtil den lyse morgen. Er du ude efter noget mere fart og spænding, så vil GoKarting nok være lige noget for dig. Udøv dine naturlige, konkurrencedygtige instinkter og find ud af, hvem den bedste chauffør er i gruppen. Ønsker du at tage en slapper efter en hård nat i byen - og måske også se lidt på nogle hotte lokale babes? Så book Strip Yachten aktiviteten og slap af på en lækker yacht med dine venner, her får du seværdighederne at se, samtidigt med at du oplever et hot stripshow!

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

Pakkerejser