Herretur til Warszawa

Aktiviteter i Warszawa

Aktiviteter i Warszawa

Filters Activities

Se vores 59 mest populære aktiviteter i Warszawa

label

Aktiviteter i Warszawa - Pissup anbefaler

Det er selvsagt, at der selvfølgelig komme en masse druk indenbords på turen. Det ville jo ikke være en rigtig polterabend, hvis dette ikke fandt sted. Og vi har faktisk nogle af netop disse aktiviteter, der kan hjælpe dig på rette vej. Under alle omstændigheder ønsker vi ikke, at du ender med at sidde i en mørk bar uden at opleve alt det spændende Warszawa har at byde på.

Warszawa tilbyder nogle af de bedste aktiviteter i Europa, især hvor flotte kvinder er involveret. Hvad med en heftig Oil Brydning, hvor to sexede damer kæmper mod hinanden i en pool fyldt med olie. Eller hvad med at overraske gommen med Kidnapning & Strip, hvor to store polske gutter dukker op og føre ham væk, men det hele ender alligevel godt, da gommen til sidst får sig et frækt stripshow, som han ikke ville have været foruden. Dette er starten på et eventyr, du sent vil glemme.

Polakker er kendt for at være lidt skøre, så derfor er det bare med at udnytte det, når du alligevel er her. Tag på et Offroad Eventyr eller kør med Monster Buggies og slip din indre fartdæmon løs! Du kan selvfølgelig også bestille en runde på skydebanen og skyde med revolvere, haglgeværer og maskingeværer. Når du tager til Warszawa med Pissup, så er det kun fantasien der sætter grænser!

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

Pakkerejser