Skyd med AK-47
Warszawa

Herretur til Warszawa

Tjek tilgængelighed
 

Herretur til Warszawa

Pris fra
kr1245 pp

Luksus Overnatning Warszawa, 2 nat/nætter

Tjek tilgængelighed
Rediger pakke

Inkluderet

  • 3 Stjernet Overnatning Warszawa
  • Returtransport fra Warszawa Lufthavn
  • Pubcrawl, Natklub & Strip
  • Kalashnikov Skydning
  • Program

  • Overnatning

Fredag

Returtransport fra Warszawa Lufthavn

Returtransport fra Warszawa Lufthavn

Book vores returtransport, så I kan komme nemt og sikkert til jeres hotel, efter I lander i Warszawa lufthavn. Start jeres tur uden besvær
Pubcrawl, Natklub & Strip

Pubcrawl, Natklub & Strip

Se alt det bedste Warszawas natteliv kan byde. Her er barer, natklub og stripklub. Hvad mere skal I bruge? Få den ultimative bytur på jeres tur.

Lørdag

Kalashnikov Skydning

Kalashnikov Skydning

Giv agt og prøv denne eksklusive aktivitet, hvor I får mulighed for at prøve kræfter af med maskingeværer! Her finder I det største udvalg af våben

Detaljer

Efter denne herretur til Warszawa kommer i til at leve som en rigtig agent 007. Her er der hård træning i våbenbrug samt udsøgte sammenkomster med Warszawas fornemmeste tøser.

Efter vi har hentet jer i lufthavnen og i er kommet godt på plads ved hotellet skal vi ud og træne med våben. Der vil være ammunition og geværer, samt instruktion og træning fra en professionel instruktør. Til sådan et testosteronmaraton bør der også være rig mulighed for at komme i kontakt med glamourøse piger. Derfor har vi sørget for indgang til stripklub hvor en heldig person, måske dagens bedste skytte, vil modtage en lapdance. Senere skal i på diskotek hvor der festes igennem sammen med Warszawas andre unge. Når vi er færdige med denne forrygende weekend transporterer vi jer igen til lufthavnen, hvorfra i vil komme sikkert hjem igen.

Din indkvartering

Luksus Overnatning Warszawa

For at se endelige priser, klik "tjek tilgængelighed" og herefter "se priser"
Luksus Overnatning Warszawa Image

Hvis i virkelig skal forkæle jer selv, så er dette vores bedste løsning. I bliver indlogeret på et 4-stjernet hotel eller lejlighed med morgenmad inkluderet i prisen. Hoteller og lejligheder ligger centralt og i har derfor optimale forhold når i skal ud i byen. Denne 4 stjernede oplevelse inkluderer en guide som er tilgængelig for jer 24/7, hvis i skulle have spørgsmål eller behov for hjælp.

Detaljer
Upgrade

Warszawa upgrade options

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked