En stor og lækker schnitzel, en iskold bajer og så en lækker dame. Det er jo næsten rørende. Hos PissUp inviterer vi jer til den fedeste aktivitet nord for alperne – nemlig schnitzel og strip! Her får I mulighed for at mæske jer i de lækreste schnitzler fyldt med gorgonzola og spinat sammen med en omgang kartofler og champignoner on the side.

Det bedste til sidst

Når først I har drukket og spist jer mætte i det bedste, Tyskland har at tilbyde, er det tid til dessert. Og hvilken dessert… Selvom det måske kunne være lækkert med en sød, sukkerholdig dessert, lover vi jer, at vores dessert er endnu bedre.

Her får I nemlig en lækker lokal dame, som giver jer et frækt og pirrende stripshow, som varer hele 15 minutter. Hun vil sørge for, at I vil blive godt mætte ved synet af hendes svulmende barm og fyldige former, som bevæger sig i takt til musikken, imens I sidder og spiser hende med øjnene.

Spis jer mætte med både mund og øjne

Denne aktivitet er perfekt til en herretur i Berlin. Start jeres aften ud med ægte mad og drikke fra vores naboer i syd, og slut den af med et lækkert stripshow, inden I fortsætter ud i byen. Vi sørger selvfølgelig gerne for, at arrangere resten af jeres aften ude i byen, hvis I har brug for en hjælpende hånd.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor