Skal I på polterabend eller herretur?

Hvis du eller din kammerat skal giftes – eller hvis dig og gutterne blot vil lidt væk fra hverdagen i et par dage – har Pissup Rejser et kæmpe udvalg af aktiviteter i Europas fedeste storbyer!

Ved I allerede, hvor I vil hen?
Vælg jeres destination i vores dropdown og se alle vores aktiviteter og pakkerejser for den valgte destination.

I tvivl om, hvor I skal tage hen?

Bare rolig, vi skal nok hjælpe jer på vej! Vores team har mere end 15 års erfaring i branchen, og vi ved præcist, hvor I kan finde den vildeste fest, de fedeste aktiviteter og de frækkeste babes. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for anbefalinger til jeres tur.

Polterabend ideer

Først og fremmest stort tillykke til den kommende brudgom! Uanset om det er dig selv eller din kammerat, der skal giftes, er det helt sikkert noget, der skal fejres med sprut, damer og action!

Vi har samlet en liste over polterabend ideer, så I kan få en fornemmelse for, hvor meget og hvor lidt, I vil planlægge – og hvor vildt I ønsker det!

polterabend ideer

Start planlægningen – de 3 vigtige

Der er (formentligt) mere end 3 ting, I skal tage stilling til, men hvis I først og fremmest svarer på disse 3 spørgsmål, vil I få en bedre ide omkring, hvordan jeres polterabend skal forløbe.

1. Hvad vil I lave?
2. Hvad er jeres budget?
3. Hvem skal med?

1. Hvad vil I lave?

Det er her, I tager stilling til, hvor stort eller småt, arrangementet skal være! Vil I mødes en eftermiddag på den lokale bodega og drikke jer fulde, hvorefter I tager videre på stripklub? Vil I bruge en hel weekend på gommen? Skal I ud og rejse? Skal det være til udlandet, eller vil I blive i Danmark?

2. Hvad er jeres budget?

Vi går ud fra, at punkt nummer 1 afhænger utroligt meget af punkt nummer 2. Hvis I gerne vil et smut til Vegas, men halvdelen af jer er på SU, er det nok ikke realistisk. Budgettet er en hel fundamental ting, som I skal blive enige om, så I ikke undgår uenigheder senere hen. Vi anbefaler, at I er ærlige overfor hinanden her, og siger, hvis I ikke har råd til at skulle ud at rejse. Jeres kammerat, som skal giftes, vil sikkert gerne have, at alle hans venner kan være der – også selvom det måske betyder en billigere polterabend. En anden ting, der er værd at diskutere, er, om gommen skal betale for sig selv, eller om I betaler for ham. Og når I er afsted, laver I så en fælles pulje til øl og mad, eller betaler I for jer selv?

3. Hvem skal med?

Okay, dette punkt kan godt blive lidt tricky! Det er formentligt værd at spørge gommen, om far og svigerfar forventer at komme med på polterabend. Hvis svigerfar er med, skal der muligvis skrues lidt ned for strippere og lidt op for gentlemens aktiviteterne. Her er det også værd at overveje, om I vil en kæmpe gruppe afsted, eller om det skal holdes mere intimt for de nærmeste venner. Afhængigt af jeres vennegruppe giver dette måske mening helt af sig selv, men I kan altid spørge gommen (eller hans kommende hustru) lidt til råds, så I er sikre på, at gommens kedelige grandfætter ikke får hægtet sig på, hvis han ikke er velkommen. Få mere inspiration her.

Hvilken slags polterabend er det?

Når I går i gang med at snakke om polterabend ideer, er det kun fantasien, der sætter grænser. Selvom der findes masser af traditioner, kan I altid vælge en helt anden boldgade og finde noget, der passer jeres brudgom og vennegruppe bedre.

Hvis I er klar på at bruge en forlænget weekend sammen, er der utallige muligheder i alle prisklasser. Pissup Rejser tilbyder et kæmpe udvalg af aktiviteter i forskellige byer, og der er mulighed for at skræddersy rejsen og vælge lige præcis de aktiviteter, i ønsker. I kan holde jeres fokus på druk og atter druk, prøve kræfter af med drengerøvsaktiviteter eller forkæle jer selv med lidt lækkert at kigge på. I hver by er der lidt af det hele, men der er naturligvis forskelligheder i miljøerne og kulturerne.

Den hjemlige med et twist

Polterabend i København

Hvis I gerne vil blive i Danmark, er der stadig masser af mulighed for at opleve noget nyt. I bor måske i København allerede eller har besøgt byen et hav af gange, men vi tilbyder med garanti nogle aktiviteter, I ikke har prøvet før! Prøv en tur på ølcykel gennem byen, se om I er gode til at åbne champagne med sabel eller kombiner jeres måltid med strip. Hamborg er en anden forholdsvis ’hjemlig’ destination – tæt på Danmark, nem og billig at komme til, og kulturen minder på mange måder om den danske.

Den vilde, våde og billige

strip i warszawa

Hvis I vil ha’ fest, så skal vi give jer fest! Budapest, Krakow og Warszawa er vores vildeste party destinationer, og her går det ikke stille for sig. Der er stripklubber på hvert et gadehjørne, aktiviteterne er billige og pigerne villige. Nyd masser af kolde øl, og forvent jeres livs værste tømmermænd.

Den med gode øl og flot sightseeing

øl og natteliv i warszawa

Hvis I er til god øl og hard dance (men også en smule sightseeing), skal I uden tvivl tage til Berlin. Her er et undergrundsmiljø uden lige, og mange af klubberne har åbent hele weekenden. Yes. Hele. Weekenden. Berlin er en moderne by med en rig historie, og så her er også mulighed for masser af sightseeing, hvis I da kan komme ud af fjerene efter en vild nat i byen. Amsterdam og Prag har ligesom Berlin masser af god øl og et pulserende byliv, kombineret med flot sightseeing.

Tilføj lidt ekstra sjov til jeres polterabend

Så – nu har I fået styr på alt det praktiske, og det er tid til at sætte gang i festen, så hvorfor ikke gøre jeres herretur lidt sjovere med nogle pranks? Polterabends er en perfekt undskyldning for at opføre jer som drengerøve og klæde jer ud, mens I drikker jer fulde og fejrer gommens sidste nat som ”single”.

udklædning til polterabend

Udklædning er en af de mest populære aktiviteter på en polterabend. I kan enten klæde gommen ud som kvinde i pink tylskørt, eller alle sammen klæde jer ud efter et bestemt tema. I kan for eksempel være superhelte, Men in Black, holde hawaii-tema, eller I kan få trykt noget tekst og et billede af gommen på jeres t-shirts.

Hvis I vælger at klæde gommen ud i et pinligt outfit, er der rig mulighed for at ydmyge ham lidt mere – giv ham et skilt om halsen og prøv at få fremmede kvinder til at kysse ham, få ham til at sælge krammere og kondomer på gaden, og husk selvfølgelig at tage masser af billeder, så han aldrig vil glemme det!

Hvis I synes det er lidt synd, at det hele skal gå ud over brudgommen, kan I selvfølgelig også tage lidt pis på hinanden. Hvorfor ikke give hinanden nogle ’dares’ med et helt traditionelt spil ’flaskehalsen peger på’, beer pong, flip cup, eller spil om runder i byen med terninger eller kort – i kan altid give spillene et bryllupstema ved at give aktiviteterne nye navne og ’straffe’.

Vi håber, at I får en genial polterabend og ønsker jer held og lykke med festen! Hvis I har brug for mere inspiration, kan I nogle af vores mest populære drengerøvsaktiviteter her.

Populære aktiviteter

Polterabend er en af de vigtigste traditioner, inden gommen gives væk for evigt, og det skal selvfølgelig fejres på bedste vis! Herunder har vi samlet et udvalg af vores mest populære aktiviteter, som udbydes i alle vores storbyer. Der er et udvalg af action, pranks og klassiske aktiviteter, og vi er sikre på, at I nok skal finde noget, der falder i jeres ånd.

KlassiskePranksSjov & ballade

Klassiske aktiviteter

Strip Club und Bartour sollten zum jeden JGA dazu gehören.
Pubcrawl

Vi tilbyder vilde pubcrawls med lokale guides i alle vores byer! Her vil I besøge et udvalg af byens fedeste barer, og aktiviteten er derfor perfekt til den første aften, hvis I vil lære byen at kende. Vores erfarne guides vil sørge for, at I undgår turistfælderne og får en god aften i byen.

Vælg by
til jeres pubcrawl

Die perfekte JGA Idee: Ein Besuch auf dem Schießstand.
Skydning

Skydning er en adrenalin-pakket aktivitet, som nok skal få jer op i gear! I et udvalg af vores byer kan I prøve kræfter af med vilde våben såsom maskingeværer, revolvere og rifler, og denne anderledes aktivitet er en perfekt måde at bruge en eftermiddag på, inden I skal videre i byen.

Vælg by
til jeres skydepakke

Luxus JGA – eine Tour in der Limo zeigt auf jeden Fall was her.
Limousine-kørsel

En polterabend er ikke komplet uden en tur i limo! Vi kan arrangere, at I bliver samlet op i lufthavnen i en lækker stretch limo, eller I kan booke limoen til at cruise jer rundt i byen, så I kan ankomme til klubben med stil. Der er desuden mulighed for at tilføje strippere og alkohol ombord i alle vores byer, så hvad venter I på?

Vælg by
til jeres limo-tur

Frække pranks

Beim Hangover Streich trefft ihr sicher eine der besten Ideen für einen Junggesellenabschied.

Den falske brud

Denne prank er så sjov og så ond, og I kan virkelig få gommen til at ryste i bukserne! Når I er på vej mod lufthavnen, kan I bilde den bagstive gom ind, at han giftede sig med en stripper natten inden – og ganske som I siger det, vil hun dukke op med pas, falsk vielsesattest og vielsesring og insistere på at tage med sin nye mand tilbage til Danmark. Genialt, ikke?

Vælg by
til jeres stripper forklædt som brud

Einer der lustigsten JGA Streiche: die sexy Anhalterin.

Sexet blaffer

Hvis I har booket transport gennem os, har I mulighed for at gøre turen lidt sjovere ved at samle en sexet blaffer op i vejkanten! Den flotte unge pige vil være så taknemmelig for et lift, at hun begynder at smide tøjet… Kan bookes med lufthavnstransport, partybusser eller alle limoer!

Vælg by
til jeres sexede blaffer

Der Polizei Streich hat es in sich

Falsk anholdelse

Det værste mareridt på en herretur er, at en af jer bliver anholdt – så hvorfor ikke sørge for at det er gommen? Hyr nogle falske betjente til at skubbe lidt rundt med ham, og husk at tage billeder af hans kridhvide fjæs, mens han forsøger at bortforklare sine synder væk. Pranken ender naturligvis med et stripshow!

Vælg by
til jeres falske anholdelse

Drengerøvs sjov og ballade

Silhouette Quadbike jumping in track.

Quad ræs

Et quad ræs giver jer mulighed for at opføre jer som ægte mænd og blive lidt beskidte, mens I prøver kræfter af på et hårdt terræn. De vilde quads kræver mod og styrke og er derfor en perfekt herretursaktivitet!

Vælg by
til jeres quad ræs

paintball herretur

Paintball

Paintball er og bliver den ultimative polterabend aktivitet, og der er rig mulighed for at få ram på gommen og sørge for, at han bliver dækket til med blå mærker! Vi tilbyder både indendørs og udendørs paintball i et udvalg af byer.

Vælg by
til jeres paintball

pissup bubble fodbold

Bubble-fodbold

Bubble-fodbold har taget verden med storm, og det er ikke svært at forstå hvorfor! Hvis I er til bold, bør I prøve det, mens I er pakket ind i kæmpe “badebolde” – vi garanterer, at I vil grine fra start til slut.

Vælg by
til bubble-fodbold