Stag Party Ideas

Ideer til polterabender

Velkommen til Pissup — vi arrangerer de bedste polterabender i udlandet!

Ideer til polterabender

Vi sørger, uden tvivl, for de bedste polterabendaktiviteter i Europa

Der er masser af fede aktiviteter at lave på din polterabend! Få nogle ideer her og tag et kig igennem vores aktivitetskategorier.

Ideer til polterabenddestinationer

Se alle vores destinationer
Vælg en destination, der matcher dine ønsker og budget! Få inspiration her!

Oplev en legendarisk POLTERABEND med Pissup (DK)

Kør gokart, skyd med paintballs, træd i pedalerne og booze-it-up på en ølcykel, og tag derefter på en vild bytyr i Budapest — alt dette vil med sikkerhed sørge for, at din sidste dag i friheden bliver helt uforglemmelig! Uanset om du holder din polterabend i Hamburg, Berlin, Amsterdam eller Prag — så book med Pissup! Så vil du og drengene opleve en polterabend, der unægteligt vil komme til at blive husket som legendarisk de næste mange år.

Tjekliste til polterabenden: 10 trin der vil hjælpe dig med forberedelserne

 • 1. Find ud af hvem der skal inviteres
 • 2. Planlæg, hvornår I skal afsted
 • 3. Lav en brainstorm over hvad gommen ønsker/ikke ønsker
 • 4. Find et budget og tildel opgaver
 • 5. Stem om hvor I skal hen og hvordan I kommer derhen
 • 6. Vælg et overnatningssted
 • 7. Planlæg nogle vanvittige dagsaktiviteter
 • 8. Arranger aftenen (bordreservation, transport osv.)
 • 9. Planlæg en overraskelse (prank, strip osv.)
 • 10. Book alting, og få alle til at betale i tide!

Download et gratis CHEAT SHEET til polterabendplanlægningen

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk! Du skal blot indstaste din email, og så sender vi det direkte til din indbakke!

label
Send

Temaer til polterabender

Temaer til polterabender

Tjek vores andre sektioner og blogartikler for at finde flere detaljer om aktiviteter og ideer til practical jokes, der vil gøre din polterabend mindeværdig. Og selvom vi kan hjælpe med at fyrre skydevåben af og udsætte din gom for en practical joke, så er det lige så vigtigt at få styr på kostumet, udfordringer, og drikkespil.

At få styr på temaet, er et must til en polterabend. Dette er vigtigt af to grunde. For det første, hvis du befinder dig i en ukendt by, og er nødt til at følge med gruppen og holde sammen, er det lettere, når du er i et særligt kostume. For det andet vil et kostume få dig til at føle, at du er en hær, som er forenet for weekenden. Tredje grund er simpel: det er super sjovt, og I vil få masser af opmærksomhed fra de lokale damer.

Hvilket kostume I vælger, er helt op til jer: måske hvis I alle er tætte, kunne det eventuelt være en t-shirt hver, med jeres kælenavne på ryggen. Måske kan I gå efter noget filmrelateret ligesom Men in Black eller Star Wars. Eller hvis I er til ydmygelser, så få gommen til at klæde sig ud som en kvinde, mens I alle følger efter i fornuftigt tøj!

Vi er eksperter i polterabenddestinationer, og hjælper med at arrangere fantastiske polterabender, der vil blive helt legendariske — siden 2001. Vi kan også hjælpe dig!
Planlæg din egen polterabend

eller ring (el:70276470)

Gommens udfordring

Gommens udfordring

Udfordringer og missioner er et must for enhver polterabend. Det er selvfølgelig lidt anderledes end pranks og drikkelege, fordi de involverer at være ude blandt andre mennesker. Dette kan være alt fra at udfordre en fremmed til en konkurrence om hvem der kan tage flest armstrækninger, til at få nummeret på fem udenlandske piger på en time. Det kunne være spisekonkurrencer — se hvem der kan proppe mest mad i munden uden at kaste op. Eller klæde sig ud som en kylling og bruge pigernes badeværelse ligesom Damon Wayans i 'White Girls'. Der er masser af muligheder for at gøre gommen flov eller finde ud af, hvem der er den rigtige alfa-han i gruppen.

Vi tilbyder dig uovertruffen kundeservice. Vi er til stede i 26 forskellige byer i hele Europa og har både erfarne medarbejdere og lokale guides på opkald 24/7, for at sikre dig den bedste mulige kundeservice!
Send os en besked

eller ring (tel: 70276470)

Lege til polterabenden

Lege til polterabenden

Når du leger med ilden, bliver du brændt. Når du leger med alkoholen bliver du glad! Går dine missioner ikke helt efter planen, så er der altid drikkespil til at sætte gang i din barcrawl. De bedste spil er de enkleste. Med ‘sip or strip’ kaster nogen en mønt, og hvis du har valgt den forkerte side, skal du enten tage en tår eller tage et stykke tøj af (det kan godt gå hen og blive lidt skørt på begge måder!). Eller du kan spille 'thumbmaster', hvor en vælges som thumbmasteren — hvis han på noget tidspunkt viser tommelfingeren på bordet, skal resten af gutterne følge med, og den der opdager det sidst, skal bunde sin drink. Uanset hvilken leg du vælger, er det en fantastisk måde at blive fuld på og konkurrere om æren, — alt sammen på samme tid.

Vi sørger for, at dig og drengene får en fantastisk polterabend. Vores team har mere end 10 års erfaring med at arrangere polterabender i Europa!
Kontakt os

eller ring (tel:70276470)

Hvad skal du gøre nu...

 1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

 2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

 3. På bar bund? Få hjælp fra en ekspert i dag!

Var denne artikel brugbar?

I så fald, vil dine gæster til polterabenden også finde den brugbar

Outdoor JGA

That's how you plan your stag do outdoors

Er du klar til at komme i gang?

Vælg destination