Herretur til Warszawa

Herretur til Warszawa

Vælg Aktiviteter

Herretur til Warszawa

Derfor er Warszawa den bedste by når du skal arrangere herreturen

Oplev at feste et enestående østeuropæisk natteliv

Oplev at feste et enestående østeuropæisk natteliv

Smag fantastisk lokalbrygget øl og lækker polsk mad

Smag fantastisk lokalbrygget øl og lækker polsk mad

Mød smukke polske piger

Mød smukke polske piger

Sjove aktiviteter og fantastisk valuta for pengene

Sjove aktiviteter og fantastisk valuta for pengene

Hvad vores kunder skriver

We've been featured worldwide for our Stags

With 17+ years of experience- We are the highest rated Stag agency with a score of 9.8/10

Vores team i Warszawa

Over 100.000 festglade har allerede booket polterabend og herretur hos Pissup! Slå jer løs i Warszawa med druk, billige øl, drengerøvsaction & flotte damer.

Kontakt os

Herretur til Warszawa - Pissup anbefaler

Warszawa er en stor energisk by, der har et af Europas vildeste natteliv! Natklubberne er fyldt med venlige lokale tøser, så en tur i byen kan hurtigt blive en god fornøjelse. Warszawa er det perfekt valg til en herretur eller polterabend!

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Warszawa, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Warsaw City Guide for polterabend - Pissup

Warszawa City Guide

Warszawa er Polens hovedstad, som ligger midt i landet. Byen huser omkring 1,7 millioner indbyggere, og det er en by, der har udviklet sig drastisk over de sidste 70 år. Cirka 95% af byen blev ødelagt under anden verdenskrig er derfor i dag præget af moderne og nutidig arkitektur, dog mikset med ældre områder, hvor I kan finde masser af spændende historie.

I Warszawa kommer I langt for få penge, og byen byder blandt andet på 4-5 stjernede hoteller til en relativt lav pris, så I kan forkæle jer selv med lidt luksus på herreturen.

Byen har mange spændende seværdigheder, og vi anbefaler, at I tager på en guidet kommunist-tur, hvor I vil opleve Polen, som det var engang. I vil blive ført omkring de gamle steder i byen samt prøve lidt lokale specialiteter – uden tvivl en oplevelse, I sent vil glemme! For en mere traditionel oplevelse kan I booke vores sightseeing med øl, hvor I vil se alle byens største seværdigheder. Warszawa er især kendt for sit vilde byliv, men det gamle kongeslot, Paladset i Wilanowa og Kulturpaladset skal uden tvivl opleves. Warszawa giver den perfekte historiske oplevelse mikset med druk og flotte damer!

Byen kan nemt udforskes til fods, men I finder også et metrosystem, som nemt og hurtigt kan tage jer til og fra enhver ende af byen. Den offentlige transport er billig og det samme er taxaerne – men husk at blive enige om en pris på forhånd, hvis I hopper ind i en taxa!

Sådan kommer I frem

stag do flights tips - Pissup

Det er simpelt, billigt og hurtigt at komme til Warszawa fra Københavns lufthavn. Turen tager omkring 3 timer og bookes der i god tid, skulle det være til en overkommelig pris. I kan også flyve til Modlin lufthavn, som ligger lidt længere væk fra byen. Hertil er der ofte billigere billetter, og vi kan selvfølgelig sørge fra transport til og fra lufthavnen, uanset hvor I letter og lander.

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, er returtransport i privat bus gratis inkluderet, men I kan også booke returtransport individuelt – eller opgradere til en mere luksuriøs oplevelse og køre ind til Warszawa i limousine med strip eller den endnu vildere Hummer limousine med strip. Der findes næppe en bedre måde at sætte gang i herreturen på!

Warszawa - Et vildt & billigt natteliv

Warszawa har en masse lange gader, som er fyldt med gode barer og seværdigheder. I vil med garanti få en sjov tur i byen, og vi kan især anbefale området Nowy Swiat, hvor artistiske unge og studerende typisk opholder sig. Warszawa er generelt kendt for de mange specielle barer og cafeer, hvor I finder en hyggelig atmosfære og søde, lokale mennesker.

Billigt natteliv i den polske hovedstad, Warszawa

Warszawa har klart et af de bedste nattelivsmiljøer i Polen. Ekstravagante klubber og barer findes i massevis, og I vil altid blive mødt af billige priser. I kan forvente fest til den lyse morgen og masser af glamour! Lad os sørge for jeres bytur og book vores VIP natklub med fri bar eller pubcrawl. Vi tilbyder også et udvalg af anderledes og fede aktiviteter til polterabender, for eksempel en VIP casinoaften eller en tur med vores Partybus med Poledancer.

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Warszawa, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Drengerøvsaction med fart over feltet

Firehjulingeventyr i Warszawa med Pissup - action og adrenalin

Selvom druk kendetegner en god herretur, er det også vigtigt med nogle fede events – I skal jo trods alt have et par få ting, I kan fortælle de gamle om derhjemme. Warszawa byder på mange fede aktiviteter, og hvis I er til adrenalin-pumpende action, bør I prøve Kalashnikov skydning eller specialstyrkernes skydning, som begge uden tvivl er nogle oplevelser, I sent vil glemme!

Få brændt lidt energi af med bubble-fodbold, en virkelig sjov aktivitet, hvor I vil grine fra start til slut, eller prøv nogle af vores mere afslappende aktiviteter som eksempelvis en tur i vandland & Spa eller en tur på bryggeri (med øl inkluderet – perfekt opvarmning inden en tur i byen!)

Letpåklædte babes

Warszawa byder på masser af flotte lokale piger, og I kan forvente strip af første klasse! Byen har masser af fede stripklubber, men I kan også prøve en lidt anderledes oplevelse og for eksempel booke en tur på vores Partybåd med strip, hvor I kan nyde et privat cruise, sprut og et frækt stripshow, hvilket uden tvivl er den perfekte måde at sætte gang i festen på.

Smukke polske piger og strippere - voksenunderholdning når det er bedst

Hvis I er på polterabend, skal I huske at forkæle den kommende brudgom lidt, før det er for sent! Giv ham mulighed for at kæmpe mod 2 lækre piger i olie, hvor de selvfølgelig også giver jer et lille show, eller arranger en falsk kidnapning – en virkelig ond prank som selvfølgelig har en happy ending!

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Warszawa helt speciel og uforglemmelig!

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Legendariske polterabender Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning 24/7 Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked