Herretur til Warszawa

Herretur til Warszawa

( 254 anmeldelser )
4.94 / 5 Baseret på 254 anmeldelser

Herretur til Warszawa

(29) Populære Aktiviteter

Central indkvartering i Warszawa

2-stjernet
image of Billig Overnatning Warszawa

Billig Overnatning Warszawa

3-stjernet
image of 3 Stjernet Overnatning Warszawa

3 Stjernet Overnatning Warszawa

4-stjernet
image of Luksus Overnatning Warszawa

Luksus Overnatning Warszawa

3-stjernet
image of Fantastisk lejlighed i det bedste område

Fantastisk lejlighed i det bedste område

Derfor er Warszawa den bedste by når du skal arrangere herreturen

Oplev at feste et enestående østeuropæisk natteliv

Oplev at feste et enestående østeuropæisk natteliv

Smag fantastisk lokalbrygget øl og lækker polsk mad

Smag fantastisk lokalbrygget øl og lækker polsk mad

Mød smukke polske piger

Mød smukke polske piger

Sjove aktiviteter og fantastisk valuta for pengene

Sjove aktiviteter og fantastisk valuta for pengene

Herretur til Warszawa

Anmeldt som "Fremragende" med 4.94/5 Baseret på 254+ anmeldelser.

Polterabend Warszawa-eksperter | 100% fest! De fedeste aktiviteter ✓ pubcrawl ✓ Paintball ✓ Luksuslimo ✓ ★ Book nu!

Viser vores seneste anmeldelser

09. May 2024

Google Translated var alt sammen meget godt!!!

25. May 2023

Well-planed trip til Warsaw, the guide ensured we had a exiting trip- well-done.

08. May 2023

Google Translated Godt organiseret fra PISSUP. Vores guide Rafal var perfekt. Fantastisk med alle i vores parti og meget godt med kontakt til restauranter og personale, der er ansvarlige for aktiviteter. Altid

04. September 2022

Super god tur med mange spændende oplevelser.

07. June 2022

Google Translated Meget godt ophold, vi fortryder ikke at have stolet på Pissup.

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Vores team i Warszawa

Over 100.000 festglade har allerede booket polterabend og herretur hos Pissup! Slå jer løs i Warszawa med druk, billige øl, drengerøvsaction & flotte damer.

Kontakt os

Herretur til Warszawa - Pissup anbefaler

Warszawa er en stor energisk by, der har et af Europas vildeste natteliv! Natklubberne er fyldt med venlige lokale tøser, så en tur i byen kan hurtigt blive en god fornøjelse. Warszawa er det perfekt valg til en herretur eller polterabend!

Vi har en lang liste over spændende aktiviteteri Warszawa, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Warsaw City Guide for polterabend - Pissup

Warszawa City Guide

Warszawa er Polens hovedstad, som ligger midt i landet. Byen huser omkring 1,7 millioner indbyggere, og det er en by, der har udviklet sig drastisk over de sidste 70 år. Cirka 95% af byen blev ødelagt under anden verdenskrig er derfor i dag præget af moderne og nutidig arkitektur, dog mikset med ældre områder, hvor I kan finde masser af spændende historie.

I Warszawa kommer I langt for få penge, og byen byder blandt andet på 4-5 stjernede hoteller til en relativt lav pris, så I kan forkæle jer selv med lidt luksus på herreturen.

Byen har mange spændende seværdigheder, og vi anbefaler, at I tager på en guidet kommunist-tur, hvor I vil opleve Polen, som det var engang. I vil blive ført omkring de gamle steder i byen samt prøve lidt lokale specialiteter – uden tvivl en oplevelse, I sent vil glemme! For en mere traditionel oplevelse kan I booke vores sightseeing med øl, hvor I vil se alle byens største seværdigheder. Warszawa er især kendt for sit vilde byliv, men det gamle kongeslot, Paladset i Wilanowa og Kulturpaladset skal uden tvivl opleves. Warszawa giver den perfekte historiske oplevelse mikset med druk og flotte damer!

Byen kan nemt udforskes til fods, men I finder også et metrosystem, som nemt og hurtigt kan tage jer til og fra enhver ende af byen. Den offentlige transport er billig og det samme er taxaerne – men husk at blive enige om en pris på forhånd, hvis I hopper ind i en taxa!

Sådan kommer I frem

Det er simpelt, billigt og hurtigt at komme til Warszawa fra Københavns lufthavn. Turen tager omkring 3 timer og bookes der i god tid, skulle det være til en overkommelig pris. I kan også flyve til Modlin lufthavn, som ligger lidt længere væk fra byen. Hertil er der ofte billigere billetter, og vi kan selvfølgelig sørge fra transport til og fra lufthavnen, uanset hvor I letter og lander.

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, er returtransport i privat bus gratis inkluderet, men I kan også booke returtransport individuelt – eller opgradere til en mere luksuriøs oplevelse og køre ind til Warszawa i limousine med strip eller den endnu vildere Hummer limousine med strip. Der findes næppe en bedre måde at sætte gang i herreturen på!

stag do flights tips - Pissup

Warszawa - Et vildt & billigt natteliv

Warszawa har en masse lange gader, som er fyldt med gode barer og seværdigheder. I vil med garanti få en sjov tur i byen, og vi kan især anbefale området Nowy Swiat, hvor artistiske unge og studerende typisk opholder sig. Warszawa er generelt kendt for de mange specielle barer og cafeer, hvor I finder en hyggelig atmosfære og søde, lokale mennesker.

Warszawa har klart et af de bedste nattelivsmiljøer i Polen. Ekstravagante klubber og barer findes i massevis, og I vil altid blive mødt af billige priser. I kan forvente fest til den lyse morgen og masser af glamour! Lad os sørge for jeres bytur og book vores VIP natklub med fri bar eller pubcrawl. Vi tilbyder også et udvalg af anderledes og fede aktiviteter til polterabender, for eksempel en VIP casinoaften eller en tur med vores Partybus med Poledancer.

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Warszawa, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Billigt natteliv i den polske hovedstad, Warszawa

Aktiviteter i Warszawa - Pissup anbefaler

Det er selvsagt, at der selvfølgelig komme en masse druk indenbords på turen. Det ville jo ikke være en rigtig polterabend, hvis dette ikke fandt sted. Og vi har faktisk nogle af netop disse aktiviteter, der kan hjælpe dig på rette vej. Under alle omstændigheder ønsker vi ikke, at du ender med at sidde i en mørk bar uden at opleve alt det spændende Warszawa har at byde på.

Warszawa tilbyder nogle af de bedste aktiviteter i Europa, især hvor flotte kvinder er involveret. Hvad med en heftig Oil Brydning, hvor to sexede damer kæmper mod hinanden i en pool fyldt med olie. Eller hvad med at overraske gommen med Kidnapning & Strip, hvor to store polske gutter dukker op og føre ham væk, men det hele ender alligevel godt, da gommen til sidst får sig et frækt stripshow, som han ikke ville have været foruden. Dette er starten på et eventyr, du sent vil glemme.

Polakker er kendt for at være lidt skøre, så derfor er det bare med at udnytte det, når du alligevel er her. Tag på et Offroad Eventyr eller kør med Monster Buggies og slip din indre fartdæmon løs! Du kan selvfølgelig også bestille en runde på skydebanen og skyde med revolvere, haglgeværer og maskingeværer. Når du tager til Warszawa med Pissup, så er det kun fantasien der sætter grænser!

Drengerøvsaction med fart over feltet

Selvom druk kendetegner en god herretur, er det også vigtigt med nogle fede events – I skal jo trods alt have et par få ting, I kan fortælle de gamle om derhjemme. Warszawa byder på mange fede aktiviteter, og hvis I er til adrenalin-pumpende action, bør I prøve Kalashnikov skydning eller specialstyrkernes skydning, som begge uden tvivl er nogle oplevelser, I sent vil glemme!

Få brændt lidt energi af med bubble-fodbold, en virkelig sjov aktivitet, hvor I vil grine fra start til slut, eller prøv nogle af vores mere afslappende aktiviteter som eksempelvis en tur i vandland & Spa eller en tur på bryggeri (med øl inkluderet – perfekt opvarmning inden en tur i byen!)

Firehjulingeventyr i Warszawa med Pissup - action og adrenalin

Letpåklædte babes

Warszawa byder på masser af flotte lokale piger, og I kan forvente strip af første klasse! Byen har masser af fede stripklubber, men I kan også prøve en lidt anderledes oplevelse og for eksempel booke en tur på vores Partybåd med strip, hvor I kan nyde et privat cruise, sprut og et frækt stripshow, hvilket uden tvivl er den perfekte måde at sætte gang i festen på.

Hvis I er på polterabend, skal I huske at forkæle den kommende brudgom lidt, før det er for sent! Giv ham mulighed for at kæmpe mod 2 lækre piger i olie, hvor de selvfølgelig også giver jer et lille show, eller arranger en falsk kidnapning – en virkelig ond prank som selvfølgelig har en happy ending!

Smukke polske piger og strippere - voksenunderholdning når det er bedst

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Warszawa helt speciel og uforglemmelig!

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked