Herretur til Tallinn

Herretur til Tallinn

( 312 anmeldelser )
4.95 / 5 Baseret på 312 anmeldelser

Herretur til Tallinn

Central indkvartering i Tallinn

3-stjernet
image of 3 Stjernet Overnatning Tallinn

3 Stjernet Overnatning Tallinn

4-stjernet
image of Luksus Overnatning Tallinn

Luksus Overnatning Tallinn

2-stjernet
image of Billig Overnatning Tallinn

Billig Overnatning Tallinn

Derfor er Tallinn den bedste by når du skal arrangere herreturen

Nyd Skandinavisk standard til en rimelig pris

Nyd Skandinavisk standard til en rimelig pris

Estland har det højeste antal af supermodeller i verden

Estland har det højeste antal af supermodeller i verden

Fest i den eventyrlige gamle by fra middelalderen

Fest i den eventyrlige gamle by fra middelalderen

Der bor flere kvinder end mænd i den estiske hovedstad

Der bor flere kvinder end mænd i den estiske hovedstad

Herretur til Tallinn

Anmeldt som "Fremragende" med 4.95/5 Baseret på 312+ anmeldelser.

Polterabend Tallinn-eksperter ► 100% fest! Action ✓ Lækre damer ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓ ★ Book nu!

Viser vores seneste anmeldelser

05. June 2022

Google Translated Mange tak til vores lokale guide Anet. Turen var velorganiseret og alt blev gennemført som aftalt på forhånd. Vi havde det meget sjovt på denne interessante tur og lærte meget om de lokale sk

Google Translated Kun lige ved at komme sig, det var en fantastisk weekend, det vil vi trodsigt gøre igen. Anet vores guide var virkelig hjælpsom, da vi vil og gjorde et godt stykke arbejde. Tak, James

Google Translated Hej, turen var fantastisk. Vi elskede det alle sammen. Optagelserne var kvalitet. Vil bruge firmaet igen, hvis vi skal sortere en weekend væk. Og Anet var også rigtig sød. Stor hjælp. Tak for

Google Translated Første gang prøvede vi at bruge dig til nogle af vores aktiviteter på vores årlige fyretur. På trods af at en af aktiviteterne (Ølcykel) ikke kunne gennemføres, hvilket vi fandt ud af dagen f

Vi fik hjælp til at få arrangeret skydning og en times kørsel i limosine, og alt var arrangeret perfekt.

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Herretur til Tallinn

Tallinn indeholder mange talenter specielt hvad angår damerne. Byen har flere kvinder end mænd og er derfor et behageligt alternativ til en herretur. Estland har et af de højeste antal af internationale modeller per indbygger hele verden. En herretur i Talinn med Pissup er en oplevelse for livet.

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Tallinn, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Tallinn polterabend

Tallinn City Guide

Tallinn ligger I den nordøstlige del af den baltiske region. Dette område er utroligt smukt og 50% af Estonia er dækket af skov og prægtig natur. Tallinn er stedet hvor gammelt møder nyt. Historiske gader der er præget af en karakteristisk middelalder stil og den gamle bydel er betragtet af UNESCO World Heritage Site, som en af verdens arkitektoniske perler. Estonia er samtidigt også kendt for deres teknologiske fremskridt og er blandt andet fødestedet for Skype.

Sådan kommer i frem

Med direkte flyvninger fra Københavns lufthavn ankommer i efter blot et par timer. Priserne passer med de billige budgetter som kendetegner pissups herreture.

Weekendsture til Tallinn

Nattelivet i Tallinn

Tallinn er grundet deres teknologiske produktivitet også kendt som østens Silicon Valley. Derudover er stedet berømt for deres yderst smukke piger. Heldigvis er der rig mulighed for at møde disse på de utallige barer og natklubber i Tallinn. Desuden ligger disse indenfor kort afstand af hinanden, hvilket sørger for at der er stort set ikke er pause på festen i løbet af natten. Men en herretur er intet uden en ’smule’ strip, derfor arrangerer vi med glæde stripevents i byen der er bedre kendt som verdens festhovedstad… Der behøves vidst ikke at siges mere!

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Tallinn, for at få et overblik over alle de sjove ting at lave.

Tallinn damer er sexede!

Aktiviteter i Tallinn - Pissup anbefaler

Tallinn var nummer 2 by, efter Prag, at Pissup begyndte at arrangere polterabender. Dette giver os mange års erfaring med at tilbyde fantastiske polterabender og herreture i denne smukke hovedstad i Estland. Eftersom vi hjalp mange af arrangørerne i Tallinn på banen, har vi utrolige gode kontakter med alle leverandørerne af de aktiviteter, vi tilbyder.

I Tallinn har vi en masse spændende og adrenalinfyldte aktiviteter. Få fart over feltet og prøv vores Go-karts aktivitet, som både findes udendørs såvel som indendørs. Eller hvorfor ikke prøve noget nyt og få endnu mere fart over feltet med vores Crosser Safari aktivitet?! Det er også muligt at teste vores Sovjet Paintball af, som finder sted på en tidligere tophemmelig sovjetisk radarstation! Ja, muligheder er der nok af og spændende er de bestemt også!

Bedste polterabend i Tallinn - her slutter festen aldrig

Et skud adrenalin

Grundet Tallinns geografiske beliggenhed, er der masser af forskellige udendørsaktiviteter. Igennem Pissup bestiller i eventuelt en tur med power boat, bueskydning eller geværskydning på en af de bedste skydebaner i Europa.

Bedste i branchen

Scoret 91/100 baseret på 93 tilbagemeldinger fra kunder. Pissup har igennem 13 år sendt mere end 100.000 personer afsted på deres drømmeweekend over hele Europa. Over 97 % af vores kunder siger at de ville anbefale os til en ven.

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked