ideas-page test

Aktivitetsideer til polterabenden

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Hvilke aktiviteter kan vi tilbyde

Hos Pissup har vi et stort antal aktiviteter til polterabenden, der passer til mange forskellige smage og budgetter. Hvis I er på jagt efter en klassisk polterabend i Prag med en nattelivstur og en tur til skydebanen den næste dag (som er garanteret til at kurere tømmermænd), så kan vi hjælpe jer. Hvis I bare vil have en bus fra lufthavnen, så løser vi også det. Vi tilbyder en bred vifte af alternativer til lufthavnstransport — lige fra minibus-transport til striplimousiner. Hvis I ønsker at prøve nogle aktiviteter ud over det sædvanlige, såsom at være Stuntman for en dag i København, skyde med Bue og Pil i Amsterdam eller måske Tårnhøj Rapelling fra Bygning i Berlin, så sørger vi også for det.

Hvis I er en flok adrenalinjunkier, der er på jagt efter jeres næste dosis, så kan vi tage jer med på White Water Rafting, Bungee Jumping, Militærkampvogn og selvfølgelig Skydning med AK-47! Hvis I vil have en blanding af vilde fester og afslapning, på polterabenden i Budapest, så kan I booke en VIP Natklub, efterfulgt af en Afslappende Dag i Spa dagen derpå... derefter er I klar til 2. runde! Det er også muligt at booke en Ølcykel om dagen, hvilket er en fantastisk måde at genoplade batterierne på og kombinere let træning med øldrikning.

Vi har et væld af vandaktiviteter tilgængelige på polterabenden, der spænder fra den mere afslappende aktivitet — som Kanotur og Privat Cruise på Donau-floden — til flere tempofyldte aktiviteter, såsom Wakeboard Kabel Park og Ekstrem powerboat a la Bond. Kan I lide tanken om spændende eventyr på hjul i stedet, så tilbyder vi Quad Bikes, Terrænkøretøjer, gokarts og meget mere!

Se vores aktivitetskategorier ovenfor og se, om I finder noget som frister. Alle destinationer har deres unikke aktiviteter, men alle har mere end nok dags- og nattelivsaktiviteter, der passer til alles ønsker.

Derfor bør du bestille gennem os

Vi har et stort udvalg af aktiviteter til polterabender til konkurrencedygtige priser. Vi har et stærkt samarbejde med vores leverandører og kan derfor tilbyde de bedste aktiviteter og forhandle de bedste priser. Og ikke nok med det, — hvis du vælger at booke en pakkerejse gennem os, kan vi sørge for en kombination af både dags- og nattelivsaktiviteter, der passer lige præcis til jeres polterabend. Vi sørger for, at polterabender er fyldt med hysterisk sjove oplevelser, der vil gøre netop din herretur helt igennem legendarisk!

Derfor er vi de bedste

Pissup blev grundlagt i 2001, og vores festrejseselskab har kun udvidet festkataloget mere og mere lige siden. Nu tilbyder vi 13 destinationer og 1000+ aktiviteter. Rejselederne, festplanlæggere og vores guider har en bred viden og erfaring. Så når det kommer til at planlægge polterabenden i udlandet, kan I stole på os, da vi er eksperter på området.

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7