Herretur til Gdansk

Herretur til Gdansk

( 64 anmeldelser )
4.64 / 5 Baseret på 64 anmeldelser

Herretur til Gdansk

Populære pakkerejser til Gdansk

fra kr 1291 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • Aftensmad: Bøf, Kartofler og Øl
 • Gdansk by Night
 • Polski Paintballski
fra kr 2711 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 nat/nætter Lejlighed i Gdansk
 • Minibus Airport Transfer Roundtrip
 • AK-47 Skydning
 • Bøf og Bryster
 • Gdansk by Night
fra kr 3362 pp
Premium pakke

Premium pakke

 • 2 nat/nætter 3-stjernet hotel i Gdansk
 • Hummer Strip-Limo
 • Bar Guide
 • AK-47 Skydning
 • Bøf og Bryster
 • Gdansk by Night
 • Airport Transfer
fra kr 5136 pp
All in one pakke

All in one pakke

 • 2 nat/nætter Luksus Overnatning Gdansk
 • Hummer Strip-Limo
 • Crosser Eventyr
 • Aftensmad: Bøf, Kartofler og Øl
 • Bar Guide
 • AK-47 Skydning
 • Polish Dinner Combo + Strip
 • Gdansk by Night
 • Airport Transfer
 • SpaBad

Central indkvartering i Gdansk

4-stjernet
image of Luksus Overnatning Gdansk

Luksus Overnatning Gdansk

3-stjernet
image of 3-stjernet hotel i Gdansk

3-stjernet hotel i Gdansk

2-stjernet
image of Billig Overnatning Gdansk

Billig Overnatning Gdansk

3-stjernet
image of Lejlighed i Gdansk

Lejlighed i Gdansk

Derfor er Gdansk den bedste by at arrangere herreturen

Heftige fester på strandene i Sopot

Heftige fester på strandene i Sopot

Slap af ved en af de mest ikoniske havnefront i Europa

Slap af ved en af de mest ikoniske havnefront i Europa

Besøg den berømte "Beer street" som har over 30 barer

Udforsk den ældste by i Polen

Udforsk den ældste by i Polen

Herretur til Gdansk

Anmeldt som "Fremragende" med 4.64/5 Baseret på 64+ anmeldelser.

Polterabend Gdansk ★ Legendariske fester + aktiviteter ✓ Lækre damer ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓

Viser vores seneste anmeldelser

16. May 2024

Google Translated Alt i alt en meget fin tur, og rejsekammeraterne var også meget tilfredse!

11. May 2024

Google Translated Hyggelige og flotte mennesker, der var sammen med os og hjalp os

18. January 2024

Google Translated Vi er imponerede over jeres medarbejder Gabriella, som reagerede på vores sene forespørgsel og på kun få timer formåede at organisere en vellykket aktivitet for de unge fyre, der tog til Gdan

22. November 2023

Google Translated Meget tilfreds med alle de gange, jeg har booket
Tur gennem kanoen. Bliver ikke sidste gang!
Glæder mig allerede til næste tur???

05. November 2023

Google Translated Rigtig godt program! Alt til tiden og god service

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Herretur til Gdansk

Gdansk er en af vores topdestinationer takket være en bred vifte af forskellige aktiviteter til en rimelig pris. En typisk polterabend i Gdansk vil omfatte besøg på fantastiske natklubber, selskab med smukke damer på smukke strande og adrenalinpumpende dagsaktiviteter som offroad-kørsel og paintball. Størstedelen, der bor i denne by er kvinder, hvilket gør det særligt attraktivt at tage af sted på herretur eller polterabend. Frister Gdansk også dig?

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Gdansk, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Gdansk City Guide

Gdansk, som også er kendt under sit tyske navn Danzig, udgør sammen med Sopot og Gdynia, tre sammenhængende byer. Byerne ligger langs Østersøen og har alt det nødvendige for en vellykket og storslået polterabend.

De små karakteristiske gader i Gdansk indeholder mange hyggelige caféer, hvor man kan sidde ned og tage en billig øl mellem aktiviteterne, eller bare tage en pause. Og når vi siger billige mener vi op til 80 % billigere end en øl i byen i Danmark.

Med kun 20 minutter i taxa kan du komme til Sopot, der tilbyder en bred vifte af vilde strandfester. Det er ingen hemmelighed, at danske drenge og mænd falder i god smag hos de polske piger, så hvad venter du på?

Herretur til Gdansk med Pissup

Sådan kommer du frem

At flyve til den polske riviera er meget billigt, hurtigt og nemt med flere direkte flyvninger dagligt fra Københavns Lufthavn. Flyvningen tager omkring 1 time, og billetterne kan være billige, hvis du er tidligt ude. Transport til og fra lufthavnen kan reserveres på forhånd gennem Pissup, vi tilbyder alt fra minibus, festbus og limousine med stripper. Du kan også arrangere transporten på egen hånd, hvis det ønskes. Der går både taxaer for omkring 100 kroner til centrum, eller du kan vælge at tage den lokale bus for en lille skilling. Strækningen er ikke længere end 16 km, og tager omkring 20 minutter.

Fly til Gdansk - transport til centrum - Pissup

Øl i Gdansk

Det mest ideelle ville være at tage på en herretur til Gdansk om sommeren. Temperaturer kan nå op på 35 °C. Hvis du ønsker at rejse på dette tidspunkt, er det vigtigt at bestille din rejse i god tid, da besøgstallet i Gdansk normalt er på det højeste i sommerperioden. Vi anbefaler at holde sig omkring Monte Cassino Avenue, hvilket er en hovedgade i Gdansk med masser af barer, natklubber og restauranter.

En bygning man ikke bør gå glip af er Crooked House, som huser deres helt eget udvalg af barer og pubber. Den gamle bydel i Gdansk, er med sit særprægede og smukke havn, også populært. Dette er et fremragende sted at sidde ned for at tage en kold og billig øl med gutterne.

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Gdansk, for at få et overblik over alle de sjove ting at lave.

Øl i Gdansk - barer og natklubber - rimelige priser

Damer i Gdansk

Det er ikke ofte man rejser på polterabend, så hvorfor ikke køre den helt ud og booke jeres helt egen og meget luksuriøse Hummer limo? Den er udstyret med både champagne og strippere! Du vil naturligvis få din egen chauffør og guide, der vil samle dig op i lufthavnen eller på hotellet sammen med nogle søde piger, der kan hjælpe dig med at hælde champagne op. Start din tur på toppen og skab minder for livet, som de fleste mennesker vil misunde dig for.

Sexede damer i Gdansk - flere kvinder end mænd

Er I en stor flok og ønsker at gøre det endnu vildere? Så bestil og blive hentet af den eneste festbus i byen, som er skræddersyet til drenge på tour og polterabend. Slæng dig op af den ægte stripperstang med en gratis øl i hånden og fed musik fra et topkvalitetsanlæg i baggrunden - og frygt ikke, de tonede ruder, som sikre en maksimal disco-stemning og intimitet. Med en medfølgende bartender er dette en sikker vinder og decideret Pissup’s bestseller for herreturen i Gdansk, især når smukke polske strippere også kan bookes til turen.

Aktiviteter i Gdansk – Pissup anbefaler

Er du på udkig efter at arrangere en polterabend i Europa eller bare en weekend på herretur? Så behøver du ikke at lede længere! Pissup har alt du behøver for at hjælpe dig med at planlægge din polterabend eller en uforglemmelig weekend med gutterne, vi har masser at byde på. Når man planlægger en polterabend i udlandet, er det bedst at planlægge sådan, at sikre, at weekenden er fyldt med mange sjove aktiviteter og begivenheder. Fra kreative pranks på gommen til klassiske aktiviteter som skydning, go-karting, ræs i firhjulstrækker eller lerdueskydning, vi har alt hvad hjertet begærer.

Aktiviteter for alle pengene!

Det er ikke uden grund, at bydelen Sopot sammenlignes med Ibiza. Byen har nogle fede, vilde klubber med mange smukke mennesker. Klubber som Unique, Dream Club og Wtedy er blot nogle af de få bemærkelsesværdige og populære klubber, som også tilbyder en god omgang striptease. Ønskes der en mere afslappet og mindre eksklusiv atmosfære med cool dørmænd ved indgangen, så er Atelier stedet for dig.

Når det kommer til ægte action, så tilbyder vi flere fede aktiviteter, herunder skydning med 4 til 5 forskellige typer af kvalitetsvåben (inkl. Et maskingevær og et haglgevær), som i øjeblikket anvendes af de polske specialstyrker. Denne aktivitet omfatter alle fire forskellige våben, hvor Glauberyt, Polens Uzi, naturligvis også inkluderet.

Skyd med heftige våben i Gdansk - skydefest med maskinpistoler

Gdansk pakke

Frister alt dette, men du ved ikke helt, hvilke aktiviteter du skal vælge? Pissup har sammensat forskellige pakker, der passer til enhver type gruppe. Vælg på baggrund af budgettet, stil og indhold. Klik her, for at blive ført til Pakker, hvor du kan vælge en forudbestemt pakkerejse fra Pissup.

Er du på den anden side mere i det kreative hjørne, så du kan skræddersy din egen pakke til hele banden! Der klikker du her for at vælge og vrage blandt alle vores aktiviteter. Uanset hvordan du gør det, så bliver du garanteret en uforglemmelig tur!

Nattelivet i Gdansk - fest indtil solen står op

Her er et hint omkring, hvordan turen kunne se ud:

Ankomst: Afhentes i limousinen i lufthavnen og start weekenden med stil.

Action: Start din dag med et rigtigt off-road eventyr og få dit adrenalin op med lidt konkurrence og action sammen med gutterne.

Opvarmning til aftenen: Efter en masse action, smager det endnu bedre med en kold øl, så tag derfor ind til byen og begynd at varme op med en guided pubcrawl.

Take-off: Efter en fantastisk middag med bøf og bryster, så kan du gøre dig klar til ægte take -off for en lang nat, hvor du kommer til at opleve Gdansk natteliv med en af vores dejlige lokale guider.

Tømmermænd: Tømmermænd næste morgen? Det er ikke så mærkeligt efter en vild nat i byen. Start din dag med vores frække roomservice - intet slår en dejlig dame, der ikke kun tager sig af at ordne værelset, men som også ordner lidt andre sager...

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked