Herretur til Gdansk

Vælg Aktiviteter

Herretur til Gdansk

  • Overblik
  • Aktiviteter
  • Pakkerejser
  • Guide

Derfor er Gdansk den bedste by at arrangere herreturen

En herretur til Gdansk indeholder vilde oplevelser på utrolige natklubber, med damer og gode strande! I Gdansk er der klart flere kvinder end fyre hvilket gør det attraktivt at feste ved de fede barer langs promenaden. Udendørsfester i Gdansk er som Ibiza, bare på fastlandet. Det er svært at sige fra overfor afkølede øl og polske bikini-piger. Gdansk rummer massere aktiviteter der kan inspirere jeres herretur. Fristende ikke?

Læs vores Gdansk-guide

Vores team i Gdansk

Fester på den ”polske” riviera er kendt over hele Europa - Og dette er teamet, der sørger for at polterabenden til Polen kommer til at blive helt legendarisk!

Kontakt os

Derfor er Gdansk den bedste by at arrangere herreturen

Heftige fester på strandene i Sopot

Heftige fester på strandene i Sopot

Slap af ved en af de mest ikoniske havnefront i Europa

Slap af ved en af de mest ikoniske havnefront i Europa

Besøg den berømte "Beer street" som har over 30 barer

Udforsk den ældste by i Polen

Udforsk den ældste by i Polen

Herretur til Gdansk

Gdansk er en af vores topdestinationer takket være en bred vifte af forskellige aktiviteter til en rimelig pris. En typisk polterabend i Gdansk vil omfatte besøg på fantastiske natklubber, selskab med smukke damer på smukke strande og adrenalinpumpende dagsaktiviteter som offroad-kørsel og paintball. Størstedelen, der bor i denne by er kvinder, hvilket gør det særligt attraktivt at tage af sted på herretur eller polterabend. Frister Gdansk også dig?

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Gdansk, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Gdansk City Guide

Gdansk, som også er kendt under sit tyske navn Danzig, udgør sammen med Sopot og Gdynia, tre sammenhængende byer. Byerne ligger langs Østersøen og har alt det nødvendige for en vellykket og storslået polterabend.

De små karakteristiske gader i Gdansk indeholder mange hyggelige caféer, hvor man kan sidde ned og tage en billig øl mellem aktiviteterne, eller bare tage en pause. Og når vi siger billige mener vi op til 80 % billigere end en øl i byen i Danmark.

Med kun 20 minutter i taxa kan du komme til Sopot, der tilbyder en bred vifte af vilde strandfester. Det er ingen hemmelighed, at danske drenge og mænd falder i god smag hos de polske piger, så hvad venter du på?

Herretur til Gdansk med Pissup

Sådan kommer du frem

At flyve til den polske riviera er meget billigt, hurtigt og nemt med flere direkte flyvninger dagligt fra Københavns Lufthavn. Flyvningen tager omkring 1 time, og billetterne kan være billige, hvis du er tidligt ude. Transport til og fra lufthavnen kan reserveres på forhånd gennem Pissup, vi tilbyder alt fra minibus, festbus og limousine med stripper. Du kan også arrangere transporten på egen hånd, hvis det ønskes. Der går både taxaer for omkring 100 kroner til centrum, eller du kan vælge at tage den lokale bus for en lille skilling. Strækningen er ikke længere end 16 km, og tager omkring 20 minutter.

Fly til Gdansk - transport til centrum - Pissup

Øl i Gdansk

Det mest ideelle ville være at tage på en herretur til Gdansk om sommeren. Temperaturer kan nå op på 35 °C. Hvis du ønsker at rejse på dette tidspunkt, er det vigtigt at bestille din rejse i god tid, da besøgstallet i Gdansk normalt er på det højeste i sommerperioden. Vi anbefaler at holde sig omkring Monte Cassino Avenue, hvilket er en hovedgade i Gdansk med masser af barer, natklubber og restauranter.

En bygning man ikke bør gå glip af er Crooked House, som huser deres helt eget udvalg af barer og pubber. Den gamle bydel i Gdansk, er med sit særprægede og smukke havn, også populært. Dette er et fremragende sted at sidde ned for at tage en kold og billig øl med gutterne.

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Gdansk, for at få et overblik over alle de sjove ting at lave.

Øl i Gdansk - barer og natklubber - rimelige priser

Damer i Gdansk

Det er ikke ofte man rejser på polterabend, så hvorfor ikke køre den helt ud og booke jeres helt egen og meget luksuriøse Hummer limo? Den er udstyret med både champagne og strippere! Du vil naturligvis få din egen chauffør og guide, der vil samle dig op i lufthavnen eller på hotellet sammen med nogle søde piger, der kan hjælpe dig med at hælde champagne op. Start din tur på toppen og skab minder for livet, som de fleste mennesker vil misunde dig for.

Sexede damer i Gdansk - flere kvinder end mænd

Er I en stor flok og ønsker at gøre det endnu vildere? Så bestil og blive hentet af den eneste festbus i byen, som er skræddersyet til drenge på tour og polterabend. Slæng dig op af den ægte stripperstang med en gratis øl i hånden og fed musik fra et topkvalitetsanlæg i baggrunden - og frygt ikke, de tonede ruder, som sikre en maksimal disco-stemning og intimitet. Med en medfølgende bartender er dette en sikker vinder og decideret Pissup’s bestseller for herreturen i Gdansk, især når smukke polske strippere også kan bookes til turen.

Aktiviteter for alle pengene!

Det er ikke uden grund, at bydelen Sopot sammenlignes med Ibiza. Byen har nogle fede, vilde klubber med mange smukke mennesker. Klubber som Unique, Dream Club og Wtedy er blot nogle af de få bemærkelsesværdige og populære klubber, som også tilbyder en god omgang striptease. Ønskes der en mere afslappet og mindre eksklusiv atmosfære med cool dørmænd ved indgangen, så er Atelier stedet for dig.

Når det kommer til ægte action, så tilbyder vi flere fede aktiviteter, herunder skydning med 4 til 5 forskellige typer af kvalitetsvåben (inkl. Et maskingevær og et haglgevær), som i øjeblikket anvendes af de polske specialstyrker. Denne aktivitet omfatter alle fire forskellige våben, hvor Glauberyt, Polens Uzi, naturligvis også inkluderet.

Skyd med heftige våben i Gdansk - skydefest med maskinpistoler[]()

Gdansk pakke

Frister alt dette, men du ved ikke helt, hvilke aktiviteter du skal vælge? Pissup har sammensat forskellige pakker, der passer til enhver type gruppe. Vælg på baggrund af budgettet, stil og indhold. Klik her, for at blive ført til Pakker, hvor du kan vælge en forudbestemt pakkerejse fra Pissup.

Er du på den anden side mere i det kreative hjørne, så du kan skræddersy din egen pakke til hele banden! Der klikker du her for at vælge og vrage blandt alle vores aktiviteter. Uanset hvordan du gør det, så bliver du garanteret en uforglemmelig tur!

Her er et hint omkring, hvordan turen kunne se ud:

Ankomst: Afhentes i limousinen i lufthavnen og start weekenden med stil.

Action: Start din dag med et rigtigt off-road eventyr og få dit adrenalin op med lidt konkurrence og action sammen med gutterne.

Opvarmning til aftenen: Efter en masse action, smager det endnu bedre med en kold øl, så tag derfor ind til byen og begynd at varme op med en guided pubcrawl.

Take-off: Efter en fantastisk middag med bøf og bryster, så kan du gøre dig klar til ægte take -off for en lang nat, hvor du kommer til at opleve Gdansk natteliv med en af vores dejlige lokale guider.

Nattelivet i Gdansk - fest indtil solen står op

Tømmermænd: Tømmermænd næste morgen? Det er ikke så mærkeligt efter en vild nat i byen. Start din dag med vores frække roomservice - intet slår en dejlig dame, der ikke kun tager sig af at ordne værelset, men som også ordner lidt andre sager...

Hvad vores kunder skriver

De bedste polterabender i Europa siden 2001

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked