Destinationer til Herretur

Rejsebureauet med de bedste anmeldelser

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller bestil en

       gratis konsultation

Valg af destination

Choose a Stag Destination

Har I brug for hjælp til at planlægge, hvor I skal holde polterabenden?

Vi oplever stor forskel i hvad vores rejsende ønsker at opleve på en herretur. Derfor har vi har lavet fire kategorier, der kan inspirere jer til at vælge den perfekte destination.

Tjek dem ud og tænk på, hvad der er vigtigst for jer, når I skal vælge en destination.

Er I mest ude efter action til polterabenden? Eller er I mere tiltrukket af ideen om eksklusivt selvskab med smukke kvinder? I vælger måske destinationen ud fra, hvad der er på drinkskortet? Uanset hvad I leder efter, hjælper vi jer med at få alle ønsker opfyldt!

Har I brug for inspiration til polterabenden? Tjek nogle af vores spændende ideer, til hvor I kan tage hen og hvad I kan lave!

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
Gør som 100.000 andre og stol på Pissup. Det bedste rejseselskab for polterabender i Europa!

Fest og druk

Uanset om det er den gode smag eller den bedste pris I ude efter — tjek nedenstående liste for at se, hvad der passer bedst til jer:

1) Prag: Tjekkere indtager mere øl per indbygger end noget andet europæisk land. Så I kan være sikre på, at de ved, hvordan man brygger ting!

2) Budapest: Selvom Ungarn måske ikke er kendt for deres øl, så er Budapest alligevel et af Europas bedste steder at drikke. Der er intet, der kan måle sig med at tage sig en kold øl og slappe af på en af de fantastiske ruin-pubs.

3) Hamborg: Tyskere ved både, hvordan man laver fantastiske øl og hvordan man serverer dem med stil i både gamle, traditionelle ølhaller og hippe nye spillesteder.

Noget for ethvert budget

Hvem vil ikke gerne spare penge? Om det er billige flybilletter eller billige destinationer I leder efter, kan vi hjælpe jer med at finde det perfekte sted at være vært til polterabenden!

Hvis man skal rejse billigt og stadig have noget for pengene, kan man blive inspireret her.

  1. Budapest: Ungarns hovedstad er den billigste hovedstad i Europa. I kan få øl til under en tier, og I kan spise for langt under 100 kroner — og det er ofte en hel menu I får til den pris. Der er også mange spændende ting at lave her, både når det gælder skydeaktiviteter, eller om I vil en tur i vandland. Ingen af aktiviteterne er særligt dyre, sammenlignet med resten af Europa. Budapest er virkelig den perfekte by til at arrangere polterabenden!

2) Berlin: Tysklands hovedstad er måske ikke den billigste by i Europa, men den er langt fra den dyreste! Derudover sker der rigtig meget i denne by, men bedst af alt er, at, det er rigtig billigt at flyve dertil, og samtidigt tager turen ikke mere end en time.

3) Krakow: Her har de rekord-lave alkoholpriser og det højeste antal pubber og barer per kvadratmeter på verdensplan. Man kan få en stor øl til omkring 15 kroner mange steder. Byen er også fyldt med festlige studerende, så her stopper festen aldrig.

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
Gør som 100.000 andre og stol på Pissup. Det bedste rejseselskab for polterabender i Europa!

Action og spænding for alle pengene

Det siger sig selv, at I vil lave noget spændende og actionfyldt, når I er på farten. Vi kan gøre dette med handling og hjælpe jer med at finde de perfekte aktiviteter. Pissup har alt fra at skyde med AK-47 og kampvognskørsel til offroad-kørsel på Quad Bikes og Bungee-jump fra en bro.

Tag et kig på nedenstående liste og vælg den aktivitet, der passer jer bedst:

1) Bratislava: Denne by er fyldt med rigtig spændende og actionfyldte aktiviteter. Kast jer ud over kanten af en bro, eller prøv white water rafting. Er det våben I leder efter? Så er I kommet til det rette sted. Lær at skyde med AK-47 af ægte specielstyrker, eller skyd på hinanden under en runde Lasertag.

2) Prag: Tjekkerne elsker deres våben! Så hvis I vil udleve en barndomsdrøm og skyde med AK-47 eller køre en militærkampvogn, så er denne by lige noget for jer.

3) Gdansk: I Polen elsker de at teste grænser af, og Gdansk er ingen undtagelse. At skyde med våben er blot en af de actionfyldte ting at lave her. Tag på et off-road-eventyr med terrængående biler, eller find konkurrenceinstinktet frem med en dag med lerdueskydning.

Strip og smukke damer

Uanset om I er på en herretur, hvor I bare ser og ikke rører, eller hvis I leder efter nogle smukke piger at feste med, så har vi den rigtige by til gruppen!

Vil du opleve ren stripperhimmel? Så tag et kig på nedenstående liste og vælg den destination, der passer jer bedst:

1) Krakow: Her finder I utrolig smukke kvinder, der ved, hvordan de skal håndtere stripperstangen. De gør ting I ikke ser andre steder. Pigerne her kan nemlig ikke sammenlignes med nogen andre piger!

2) Budapest: Denne by er fyldt med sindssygt hot talent på eksklusive VIP-klubber. I tænker måske på at leje en privatbåd fyldt med pornostjerner og glamourmodeller? Så prøv Tit-tanic.

3) Amsterdam: Red Light District. Behøver vi sige mere? I disse gader står pigerne udstillet, der er levende sexshows og stripklubber. Den hollandske hovedstad er virkelig et paradis for enhver mand.

Nattelivet

Søvn kan I få, når I vender hjem. Nu er det tid til at feste til den lyse morgen! Alle vores destinationer har meget at byde på, når det kommer til fest og ballade, — så det er svært at vælge, hvilken destination der er bedst. Men vi har alligevel gjort en indsats:

1) Amsterdam: Den hollandske hovedstad har alt det, som er nødvendigt for et brag af en fest! Her finder I topklubber, der huser de bedste DJ'er i verden, samt et hav af barer og pubber. I denne by stopper festen aldrig!

2) Berlin: Byen hvor øst møder vest, og hvor I kan finde rå undergrundsklubber, der aldrig lukker, og flotte cocktailbarer, der kun serverer det bedste. Denne multikulturelle by har ingen grænser!

3) Barcelona: Denne by er fyldt med unge, festlige mennesker. Der er ekstravagante natklubber åbne indtil kl. 7 om morgenen, og fede barer, der serverer billig alkohol. Den perfekte opskrift på en legendarisk fest!

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
Gør som 100.000 andre og stol på Pissup. Det bedste rejseselskab for polterabender i Europa!

Sæt fart på tilværelsen

En ægte polterabend er ikke fuldendt uden lidt fart og spænding. Træd speederen i bund, og kør med en række forskellige køretøjer. Her har I chancen for at vise, hvem der er den bedste fører i gruppen!

1) Bratislava: Kør med go-karts og nå en hastighed på op til 65 km/t. Dette er virkelig en sport for rigtige mænd. I Bratislava har vi flere forskellige kurser at vælge imellem, både indendørs og udendørs, så I kan konkurrere mod hinanden og kåre en vinder.

2) Amsterdam: Også her tilbyder vi go-karting. Men det her er en helt speciel bane, nemlig Hollands hurtigste og mest professionelle go-kartbane. Find konkurenceånden frem, tryk speederen i bund, og blær jer lidt, med hvem der er hurtigst, når I kører mod hinanden. Find ud af hvem, der er gruppens bedste racerkører.

3) Gdansk: Tag på et rigtigt off-road-eventyr, enten med Quad Bikes eller terrængående biler, og kør rundt i mudderet. I Gdansk kan I også køre go-kart. Perfekt til en flok drengerøve!

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked