Herretur til Amsterdam

Herretur til Amsterdam

( 380 anmeldelser )
4.69 / 5 Baseret på 380 anmeldelser

Herretur til Amsterdam

Populære aktiviteter

Populære pakkerejser til Amsterdam

fra kr 898 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • Pubcrawl i Red Light District
 • Pilsnere og Pedaler
 • Barcrawl på Kanalbåden
fra kr 2953 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 nat/nætter Kanal-hotel tæt på hovedbanegården
 • Barcrawl på Kanalbåden
 • Entré til Natklub
 • Pubcrawl i Red Light District
fra kr 3017 pp
Klassisk pakke

Klassisk pakke

 • 2 nat/nætter Kanal-hotel tæt på hovedbanegården
 • Lufthavnstransport
 • Barcrawl på Kanalbåden
 • Pubcrawl i Red Light District
 • Pilsnere og Pedaler
fra kr 5183 pp
Extreme pakke

Extreme pakke

 • 2 nat/nætter Luksuriøst hotel i hjertet af Amsterdam
 • Hummer Limo med Fri Bar
 • Bøf & Bryster
 • Pubcrawl med Øl
 • Pistol Shooting
 • Barcrawl på Kanalbåden
 • Coffee Shop Guide
 • Envejstransport - Pakkerejse

Central indkvartering i Amsterdam

3-stjernet
image of Pænt hotel overfor zoologisk have

Pænt hotel overfor zoologisk have

Vandrehjem 2*
image of Hostel i nyt design

Hostel i nyt design

4-stjernet
image of Luksuriøst hotel i hjertet af Amsterdam

Luksuriøst hotel i hjertet af Amsterdam

3-stjernet
image of Kanal-hotel tæt på hovedbanegården

Kanal-hotel tæt på hovedbanegården

1. Camping
image of Amsterdam festlejr

Amsterdam festlejr

Derfor er Amsterdam den bedste by når du skal arrangere herreturen

Bedste barer & natklubber for enhver smag

Bedste barer & natklubber for enhver smag

Slap af og nyd en af byens utallige Coffee Shops

Slap af og nyd en af byens utallige Coffee Shops

Udforsk det verdenskendte Red light District

Udforsk det verdenskendte Red light District

Se alle de vigtige seværdigheder fra et af vores kanalcruise

Se alle de vigtige seværdigheder fra et af vores kanalcruise

Herretur til Amsterdam

Anmeldt som "Fremragende" med 4.69/5 Baseret på 380+ anmeldelser.

Polterabend Amsterdam ★ +600 aktiviteter ✓ Alt inklusive-kanalcruise ✓ Pubcrawls og red light district-ture

Viser vores seneste anmeldelser

10. April 2024

Google Translated Meget gode forslag, både til indkvartering og aktiviteter, og JGA var virkelig fantastisk! Tusind tak skal I have!

10. April 2024

Google Translated Super organisation. Fantastisk guide. Intet andet end lykke

07. April 2024

Google Translated Vi havde en uforglemmelig tid
Jeres organisation var helt i top
Jeg kan varmt anbefale

07. April 2024

Google Translated Fantastisk bådtur med kølig øl, præcis som det skal være!

05. April 2024

Google Translated Disse fyre var fantastiske! Vi havde det virkelig fantastisk, og de formåede at hjælpe os med alt, hvad vi bad om, og meget mere. Damen, der var vores rejseleder (Roxie), var helt klart en To

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Vores team i Amsterdam

Amsterdam er en fræk og farverig by - og dette er teamet, der vil sørge for, at herreturen til Amsterdams bliver en tur, du aldrig vil glemme!

Kontakt os

AMSTERDAM – FRÆK OG FARVERIG

Med den smukke arkitektur, kanalerne og de grønne parker er Amsterdam en by, der oser af idyl – men samtidigt er byen også kendt for at fyre op for de vildeste fester! Besøg det berømte Red Light District og de mange bryggerier og lækre pubs, hvor I vil få nogle seriøst lækre øl serveret. Vi garanterer, at Amsterdam byder på en herretur i verdensklasse!

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Amsterdam, så tjek vores aktiviteterud og vælg hvad der passer til lige netop dine ønsker og budget.

Amsterdam – den bedste destination til herreture

Amsterdam er Hollands hovedstad, kendt for sine smukke kanaler, historiske bygninger og afslappende forhold til, hvad der er lovligt at ryge. Byen huser lidt under en million indbyggere i det centrale Amsterdam, og omkring 2,5 millioner indbyggere, hvis I tæller ydreområderne med. Byen tiltrækker årligt over 5 millioner besøgende, og det er nemt at forstå hvorfor! Hollænderne minder på mange måder om os danskere og de har en lignende holdning og tilgang til de fleste ting i livet. I vil straks føle jer hjemme – blot i smukkere omgivelser!

Polterabend i Amsterdam

Amsterdam byder på et hav af attraktioner, og det, der nok især skiller byen fra mange andre er, at de fleste seværdigheder rent faktisk er yderst spændende. I behøver ikke slæbe jer gennem gamle kirker eller kedelige museer for at være lidt kulturelle. Nogle af de mest berømte ting at se i byen er Anne Franks hus, Red Light District, Dam-pladsen, Heineken Experience (hvor I får øl undervejs!) og selvfølgelig kanalerne og de mange små, idylliske huse, I ser undervejs. Faktisk kan mange af seværdighederne ses fra vandet, og vi anbefaler helt sikkert, at I booker en kanalrundtur – gennem os kan I endda booke den som en pubcrawl til vands.

Byen er virkelig nem at udforske til fods, og det er faktisk sådan, at I nemmest finder de bedste butikker og de fedeste barer. Hvis I er til shopping, skal I helt sikkert udforske ’De 9 Straatjes’ (de 9 gader), hvor I finder masser af kultur, små butikker og cafeer. Ligesom i København vil I ofte se, at de lokale cykler byen rundt, og I kan nemt og billigt leje cykler, mens I befinder jer i byen. Byen er desuden dækket af utallige busser og metro, hvis I føler jer lidt for dovne til at bruge benene efter et par øl.

Sådan kommer I frem

Det er både hurtigt og billigt at flyve til Amsterdam, og ofte findes der flere afgange dagligt fra Københavns lufthavn. Turen tager lidt under halvanden time, men I kan også nå byen med enten bus eller tog til billige penge.

rejs nemt og billigt til Amsterdam

Hvis I har bestilt en pakkerejse gennem os, inkluderer vi altid gratis returtransport til og fra lufthavnen – hvis I ikke har bestilt pakkerejse gennem os men blot booket aktiviteter, kan I dog stadig booke vores private lufthavnstransfer.

Fantastisk kulturoplevelse – og sjov for drengerøve

Hvis I trænger til en pause fra det vilde natteliv, er der masser af sjov og spænding at give sig til i byen. Er I til biler og action, skal I uden tvivl prøve vores ultimative bil-oplevelse, som vi kun tilbyder i Amsterdam – her kan I få lov til at køre i jeres drømmebiler!

Go-Karting i Amsterdam

Vi giver jer desuden mulighed for at prøve kræfter med traditionelle herreturs aktiviteter såsom fodbold, gokart og lasertag. I kan også prøve noget anderledes som for eksempel Urban golf eller Bubble-fodbold.

Vores anbefalede aktiviteter i Amsterdam

Vil du gerne opleve en masse, men ønsker ikke at tilbringe 2 dage på en kedelig bar, som du til hver en tid kan gøre derhjemme på den lokale pub. Det eneste du behøver, er en Hummer limo med strippere, kaffebarer, biler med fart over feltet og lokal viden om Red Light District. Jo flere polterabend-aktiviteter du laver, jo mere mindeværdig bliver din weekend i Amsterdam.

Vi ved alle, hvor afslappet et sted Amsterdam kan være, hvilket også gør det muligt at opdage uendelige spændende og sjove ting under polterabenden. Vores favorit (vi var de første til at tilbyde dette) er Pissup Smølfen! En dværg, klædt som ud som smølf, kædet sammen med gommen i et par timer.

Aktiviteter til polterabend i Amsterdam - paintball - Pissup

Øl, damer & rygende gode cafeer

Byens afslappede lovgivninger betyder, at mange fornuftige ting er lovlige på en polterabend i Amsterdam. Alt imødekommes med frisindighed i Amsterdam, og derfor vil I kunne se masser af letpåklædte piger i Red Light District, samt sex-shops og stripklubber i massevis. Her er også mulighed for at besøge nogle Coffee Shops, hvor der serveres meget mere end bare kaffe – og for en autentisk oplevelse i byen, bør I besøge de såkaldte ’brown cafes’, som er gamle pubs, hvor det stadig er tilladt at ryge indenfor. De er kaldt brune cafeer grundet den brune farve på væggene fra nikotinen – lækkert, ikke?

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Amsterdam, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Fest i Amsterdam

Området Leidseplein har masser af pubs og barer, hvor I kan prøve nogle lokale øl. Amsterdam har et imponerende udvalg af øl, og vi anbefaler desuden, at I besøger nogle mikrobryggerier – eller udforsker byen på vores ølcykel.

Rembrandtplein, opkaldt efter den berømte hollandske maler Rembrandt, er kendt som værende en af Amsterdams mest populære natklubsdistrikter. I dette område finder I mange populære natklubber som Club Rain, Escape og Trouw.

Nøgenhed på menuen

Amsterdam er især kendt for sit Red Light District og de mange letpåklædte damer. Husk, at selvom det er tilladt at kigge lidt, er det strengt forbudt at tage billeder i området – og hvis I prøver, skal der nok komme en mand efter jer med det samme og bede jer om at slette billedet. I kan dog slappe lidt mere af og nyde synet af tøserne ved at besøge en stripklub, og hvis I overlader planlægningen til os, kan vi give jer den ultimative Live Porno aften. Vi tilbyder selvfølgelig også Pissups klassiske aktiviteter som Bøf & Bryster, og hvis I er på polterabend, kan I forkæle gommen lidt med et dominatrix show.

Striptease i Amsterdam

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Amsterdam helt speciel og uforglemmelig!

Vores Pissup-Team

Hvordan fungerer det

Med så mange muligheder, har vi opdelt aktiviteterne i forskellige sektioner. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet med den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du flere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Finder du den aktivitet, du bedst kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, du binder dig ikke til noget. Når du har foretaget en uforpligtende reservation med os, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du ønsker, er tilgængelige, når du ønsker det.

For meget besvær?

Lyder det stadig som om det kræver for meget tid eller for meget besvær, end du har brug for lige nu? Intet problem, vi har gjort det nemt for dig! Vi har lavet nogle pakker så du bare kan vælge den pakke som passer bedst til dit budget. Der tager kun få minutter, før vi sender dig et tilbud

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked