Herretur til Hamborg

Vælg Aktiviteter

Herretur til Hamborg

  • Overblik
  • Aktiviteter
  • Pakkerejser
  • Guide
  • Anmeldelser

Derfor er Hamborg den bedste by at arrangere herreturen

En herretur i Hamborg byder på lidt af hvert! Byen er nem at nå til fra Danmark, og det er en fantastisk partydestination med gode seværdigheder. Forvent lækker mad, alkohol i massevis, et vibrerende natteliv og et ’red light distrikt’, som af de lokale bliver kaldt ’den syndefulde mil’.

Læs vores Hamborg-guide

Vores team i Hamborg

Hamborg og dens "syndige mil" er DEN tyske destination at vælge til din polterabend - og dette er teamet, der vil sørge for at din polterabend i Hamborg bliver en weekend i sent vil glemme!

Kontakt os
Filters Activities
label

Derfor er Hamborg den bedste by at arrangere herreturen

Fest på Reeperbahn, Hamborg's legendariske natteliv

Fest på Reeperbahn, Hamborg's legendariske natteliv

Besøg Herbertstraße - Tysklands mest syndefulde mil

Besøg Herbertstraße - Tysklands mest syndefulde mil

Udforsk en tysk alternativ by med en punk-attitude

Udforsk en tysk alternativ by med en punk-attitude

Afslut festen kl. 5 søndag morgen på det berømte fiskemarked

Afslut festen kl. 5 søndag morgen på det berømte fiskemarked

VILD I HAMBORG!

En herretur i Hamborg byder på lidt af hvert! Byen er nem at komme til fra Danmark, og det er en fantastisk partydestination med gode seværdigheder. Forvent lækker mad, alkohol i massevis, et vibrerende natteliv og et ’red light distrikt’, som af de lokale bliver kaldt ’den syndefulde mil’.

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Hamborg, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Hamborg – Herretur på Reeperbahn

Hamborg er Tysklands næststørste by med omkring 1,8 millioner indbyggere. Byen bliver hvert år besøgt af over 4 millioner turister og er samtidigt hjemstad til den største havn i Tyskland.

Hamborg bådtur

Hamborg er især berømt for dens industri og bliver blandt andet betegnet som et mediemekka, men dette er heldigvis ikke det eneste, byen har at byde på. Hamborg er en destination, der emmer af muligheder for en fed herretur! Her finder I masser af geniale polterabend idéer – slå jer løs i det vilde natteliv, besøg deres ’red light distrikt’ som minder om det i Amsterdam og prøv kræfter af med et udvalg af sjove drengerøvsaktiviteter.

Det, der gør Hamborg særligt speciel, er, at byen ligger ved floden Elben, og byen har flere små kanaler end eksempelvis Venedig eller Amsterdam. I har derfor rig mulighed for at udforske byen til søs, og vi tilbyder Powerboat Action, hvor I har en hel båd for jer selv – og selvfølgelig en bar ombord.

Hamborg har masser af flotte parker, I kan besøge og blev på grund af disse erklæret Europas Grønneste by i 2011. Slå røven i græsset med nogle snacks og bajere og nyd solen – og hvem ved, måske kan I falde i snak med nogle unge, lokale piger.

I hjertet af Hamborg finder I masser af restauranter og muligheder for shopping. Vi kan især anbefale Jungfernstieg, Alster flod og Mönckebergstrasse, hvor der altid er masser af mennesker og liv i gaden. Hvis I vil opleve byen fra en god udsigtsposition, kan I gå op på Kennedybroen, hvorfra I finder en fantastisk udsigt – tag et par billeder og vis de gamle derhjemme, at alting ikke handlede om druk og strippere.

Sådan kommer I frem til Hamborg

At komme til Hamborg er ligeså let som at klø sig i nakken. I kan tage toget fra masser af forskellige steder i Danmark eller for et billigere alternativ hoppe på en bus, som kører jer direkte til byens centrum.

Bustur til Hamborg

Hvis I flyver ind til Hamborg lufthavn, kan vi sørge for lidt lækker transport, så jeres herretur starter i stil. Book eksempelvis vores VIP Hummer-limo med strip – den ultimative start på enhver polterabend! Hvis I booker pakkerejser hos os, er returtransport til og fra lufthavnen allerede inkluderet.

Adrenalin-pumpende action

I Hamborg finder i et kæmpe udvalg af drengerøvsaktiviteter, som kan få jeres blod til at pumpe rundt i årerne, inden stripperne gør det for jer! Vi tilbyder traditionelle aktiviteter såsom gokart og Indendørs Paintball (en polterabend er ikke en rigtig polterabend, hvis I ikke kommer hjem med blå mærker!), men vi har også sørget for en række sjove og anderledes aktiviteter.

GoKart i Hamborg - race med drengene

Alle elsker lidt god krigshistorie, og vi giver jer mulighed at inspicere en ubåd, så I kan føle jer lidt kulturelle inden en vild nat i byen. Nogle historie som alle måske ikke elsker, er gyser historier! Som en alternativ måde at være kulturel på, kan I også besøge Hamborg Dungeon, en fangekælder som det emmer af grusomme historier og masser af uhygge.

Hamborgs vilde natteliv

Hamborg har et kæmpe udbud af klubber, barer, koncerter og shows, og der er gang i gaden året rundt! Uanset om I er til reggae, pop eller elektronisk musik, vil Hamborg tilfredsstille jeres behov. I stedet for at spilde tiden med at støvsuge nettet for de bedste steder i byen kan I booke nogle af vores aktiviteter – lær for eksempel byen at kende med vores Pubcrawl, Strip og Natklub, hvor I får en kombination af alt det bedste, byen har at byde på, eller hop på en vild pubcrawl ned af det berømte Reeperbahn-distrikt.

Nattelivet i Hamborg - fest på diskotek og barer på jeres herretur

Hamborg har mange forskellige party-områder, som er værd at udforske. Området Schanzenviertel er fyldt med unge studerende og berømte barer såsom Goldfischglas og Katze, og her kan I varme op til en vild nat. Reeperbahn i St Pauli er verdensberømt og minder på mange måder om Amsterdams Red Light District. Den 930 meter lange gade er fyldt med neonbelyste stripklubber og omtales af lokale som ’die sündigste Meile’, som oversættes Den syndige mil.

Når I er i Hamborg, anbefaler vi, at I nyder et traditionelt måltid i en af de mange populære ølhaller. Ølhallerne er en rigtig drengerøvsopvarmning, og vi tilbyder for eksempel en lækker gang Schnitzel med øl.

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Hamborg, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Sexede services

En herretur til Hamborg er ikke komplet uden lidt letpåklædte damer og et stripshow eller to! Vi tilbyder et stort udvalg af frække, unge piger, som kan underholde jer fra morgen til aften.

Besøg Reeperbahn - se stripshow i Hamborg

Når I ankommer til Hamborg, kan I sætte gang i festen ved at blive hentet i lufthavnen i vores Strip-Limo – den perfekte måde at starte herreturen på! Hvis I er på polterabend, har vi selvfølgelig også lidt lækkert, I kan forkæle den kommende brudgom med. I kan for eksempel blive vækket på jeres hotelværelse til en Sexet Stuepige, som udfører et stripshow for jer, eller varm op til en vild aften med Middag med Strip.

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Hamborg helt speciel og uforglemmelig!

Pissup er klar til at hjælpe

Hvad vores kunder skriver

De bedste polterabender i Europa siden 2001

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked