Båd-party I Hamborg til polterabend | Pissup Rejser

Båd-party i Hamborg

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Båd-party i Hamborg

Inkluderet
  • 3 t. public party on a ship
  • Buffet
  • 3 t. Unlimited Beer, Wine & Soft Drinks
  • Music, DJ
Night Life
Partybåd

Båd-party i Hamborg (offentlig) - hvis I ønsker en 3-timers fest på vandet, så er det her lige noget for jer! - buffet, og drikkevarer til rådighed for en fast pris.

Hamborgs båd-party er den perfekte førfest-aktivitet, eller som en afslappet dag til at lade batterierne op... før I tager den helt store bytur igen!

Hvordan fungerer det

I får 3 timer på en offentlige party-båd, som vil spille forskelligt musik. Båden vil sejlo rundt i Hamborgs havn og ned ad Elbe-floden, og tilbage til startpunktet. På båden vil der både være en varm og kold buffet med forskelligt valg af mad.

Mere info

For et ekstra gebyr: Der er en fast pris på drikkevarer mellem kl. 20:00 og kl. 23:00, Som tidligere nævnt, er det en offentlig båd, så vil der være op til 400 personer om bord! Men jo flere glade festaber, jo sjovere og jo mere gang i festen! Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål!

Tag på klub efter denne båd-party og fest hele natten. Book vores Entré til Natklub-aktivitet og fortsæt festen natten lang!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Båd-party i Hamborg

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 1+ anmeldelser.

Båd-party I Hamborg til polterabend - Bliv fuld ude på vandet til en vild båd-party med Pissup! - I får 3 timer med fest og farver!

15. May 2022
af Markus F.

Google Translated Var fantastisk 👌🏻

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked