Herretur til Riga

Herretur til Riga

( 51 anmeldelser )
4.76 / 5 Baseret på 51 anmeldelser

Herretur til Riga

Central indkvartering i Riga

Vandrehjem 2*
image of Billig Overnatning Riga

Billig Overnatning Riga

3-stjernet
image of Rigtig fint 3-stjernet hotel i centrum

Rigtig fint 3-stjernet hotel i centrum

4-stjernet
image of Luksushotel med spaområde

Luksushotel med spaområde

Derfor er Riga den bedste by at arrangere herreturen

Fest hele natten i den gamle by i Riga

Fest hele natten i den gamle by i Riga

Mest valuta for pengene

Mest valuta for pengene

Slap af på smukke strande i nærheden

Slap af på smukke strande i nærheden

Prøv fantastisk lettisk mad og øl

Prøv fantastisk lettisk mad og øl

Herretur til Riga

Anmeldt som "Fremragende" med 4.76/5 Baseret på 51+ anmeldelser.

Polterabend i Riga | Adrenalinfyldte aktiviteter ✓ Legendariske klubber ✓ Action ✓ Service 24/7 ✓ ★ Book i dag!

Viser vores seneste anmeldelser

15. May 2024

Google Translated Perfekt

07. April 2024

Google Translated Rigtig god opfølgning fra guiden under hele opholdet. Godt program

04. September 2023

Google Translated Super organiseret på stedet fra overførslen, hvor vi havde det så sjovt, at vi var i gode hænder med Bea og havde en god start gennem det.

Pubcrawlen var fænomenal Tak til jer for at bruge

20. June 2023

Google Translated Det var en fantastisk tur. Super organiseret guide i verdensklasse på stedet og aktiviteterne var også meget gode. Vi kunne alle godt lide det.

24. April 2023

Google Translated Var sjovt! Alle er super flinke og super organiserede.

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Vores team i Riga

Riga er vild - Og dette er teamet, der sørger for at polterabenden til Riga kommer til at blive helt sindssygt!

Kontakt os

Herretur til Riga

Riga er en karismatisk by som med størrelsen, priser og beliggenhed er en perfekt destination for polterabend og herreture. Hovedstaden i Letland er utrolig smuk og har noget for enhver smag. Alt fra bobslæder og bungee jumping til organiseret anholdelse af brudgom og kasinoaften. Der er ingen tvivl om, at man i den grad kan give slip på sin indre vildmand på en herretur til Riga.

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Riga, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Riga City Guide

Riga, Letlands hovedstad, ligger ved kysten af Østersøen og er hjemsted for omkring 700.000 indbyggere. Ud over at byen bliver besøgt af ca. 2,5 millioner turister hvert år, er den også kendt som perlen af de tre baltiske lande, især for dens storslåede arkitektur af den gamle bydel og centrum. Riga er en kommerciel og industriby, men også meget kulturel og kunstnerisk, som Paris, på trods af deres mange forskelle. Letlands hovedstad er en overkommelig destination, hvor du kan få en masse for dine penge. Det er en nem og overskuelig by at bevæge sig rundt i, og der er masser af muligheder for at tilbringe tid og penge på kvinder, barer og andre fornuftige ting, der hører til herreturen.

I midten af Riga - en smuk by med masser af kultur

Sådan kommer I frem

Flybilletter til Riga er billige, og er man tidligt ude, kan man få billetter til så lidt som 400 kroner og turen tager kun lidt under 2 timer. Der er regelmæssige afgange fra Københavns Lufthavn, så det er bare om at komme afsted! Fra lufthavnen kan vi arrangere privattransport via Pissup eller du kan vælge offentlig transport: Bus nr. 22 går fra Abrenes Street og har direkte ruter mellem lufthavnen og centrum.

Byliv, hav og øl!

Sæsonerne I Riga er fulde af kontraster. Om sommeren kan der være op til 30°C og vintertemperaturen kan falde helt til -25°C. Byen byder på mange forskellige typer af øl og mange forskellige smagsoplevelser. En øl koster lige under 15 kr., og det er derfor muligt at prøvesmage så mange typer øl som der kan være plads til. Nogle lokale favoritter er blandt andet Lāčplēsis og Bauskas Tumšais . Riga blev udnævnt som Europas kulturhovedstad i 2014 og har også en berømt øl-festival i slutningen af maj, hvor du kan smage mere end 165 forskellige typer øl, samt forskellige oste og brød.

Prøvesmag øl på Rigas øl-festival og mange pubber og barer

Natteliv i topklasse

Riga er et dejligt sted at feste, og den bedste måde at få mest muligt ud af sin tid på, er at tage en rigtig pubcrawl med vores venlige, engelsktalende lokalguide. Spild ikke tid på at forsøge at finde de perfekte steder at gå ud, guiden har helt styr på tingene og sørger for at du undgår turistfælder og at du får den bedste oplevelse.

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at have en guide, anbefaler vi følgende steder: den gamle by, huser forskellige fede og livlige steder som Livu Square , med udendørs barer om sommeren. Hvis en fantastisk udsigt står højt på prioriteringslisten, så anbefaler vi på det kraftigste Skyline Bar på 28. etage af Radisson Blu Hotel. Pinup Bar , som ligger på den pittoreske Pils Square , her tilbydes der velsmagende cocktails, og det gør der også på The left door Bar nær Kronvalda Parks .

  • Studio 69 er en fancy natklub med tre etager beliggende i centrum. Alternativt findes et større sted som hedder La Rocca Revolution og er Letlands største natklub, men med et yngre klientel. Kaļķu Vārti * er også populær blandt de lokale og har et imponerende lyd- og lyssystem, som har gjort stedet et kendt navn i nattelivet.

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Riga, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Vibrerende og festlig natteliv i Riga

Aktiviteter i Riga – Pissup anbefaler

Aktiviteterne vi anbefalinger i Riga indeholder ikke kun de klassiske aktiviteter for en polterabend: øl, stripklubber og ture til skydebanen. Vi har også en masse action-fyldte aktiviteter, for at holde dig ude af problemer og fra at drikke dig selv ind i en koma! Hvis du er en person som søger en masse spænding, så har du masser af aktiviteter at vælge imellem, inklusive ATV Safari og Frit Fald Simulator. Uanset hvilken polterabendaktivitet du leder efter, så kan vi garanteret hjælpe dig.

Vi har et stort udvalg af aktiviteter, som dig og gutterne kan lave til polterabenden i Riga. Vi kan tage dig med på en fantastisk aften i byen med vores Bajere, Babes & Boogie aktivitet. Din Pissup-guide vil tage dig med på en rundtur på de bedste barer i Riga, der kulminerer i et besøg på en hot stripklub og aftenen afsluttes med en tur på natklub, hvor du kan vrikke med hofterne på dansegulvet indtil den lyse morgen. Er du ude efter noget mere fart og spænding, så vil GoKarting nok være lige noget for dig. Udøv dine naturlige, konkurrencedygtige instinkter og find ud af, hvem den bedste chauffør er i gruppen. Ønsker du at tage en slapper efter en hård nat i byen - og måske også se lidt på nogle hotte lokale babes? Så book Strip Yachten aktiviteten og slap af på en lækker yacht med dine venner, her får du seværdighederne at se, samtidigt med at du oplever et hot stripshow!

Nattelivet Riga er legendarisk

Action i Riga

Arkitekturen i Riga er helt klart storslået, med mere end 750 bygninger dekoreret med skulpturer og former. Kvinderne i byen er også fantastiske at se på, og turen er arrangeret således, at der kommer masser af muligheder for at stifte bekendtskab med de lokale piger. Hvis du ønsker at prøve noget alternativt, tilbyder vi vores særlige Arrester brudgommen -joke, hvor den heldige udvalgte bliver bortført og skræmt ihjel, før han bliver overrasket med en gang striptease.

Desuden er det også muligt at komme ud og skyde med håndvåben og haglgeværer. Hvis fart og spænding er højt på ønskelisten, kan du konkurrere med Go-Karts og frigøre din indre fartdæmon. Og hvem ved, måske møder du også nogle fantastiske lokale damer på banen?

Riga er vores mest actionfyldte destination. Leder du efter et ægte adrenalinsus, så har du ramt plet. Vi tilbyder bungee jump, frit fald-simulator, rafting og jet packs, så der er absolut ingen mangel på spændende aktiviteter her!

Damer i Riga

En polterabend er ikke perfekt uden et par strippere! Vi hos Pissup tilbyder en bred vifte af lækre sager til øjnene - alt fra strippere på en yacht, hvor du kan hygge dig hele dagen til havs med damer og champagne, til strippere serveret i limousiner eller som selskab til middagen. Det er op til dig - det er kun fantasien der sætter grænser!

Smukke strippere og sexet voksen-underholdning i Riga

Riga-pakke

Frister alt dette, men ved du ikke rigtig, hvilke aktiviteter du skal vælge? Så har vi hos Pissup sammensat forskellige pakker, der passer til enhver type gruppe. Vælg mellem budget, stil og indhold. Klik her, der skal tages for at Pakker , hvor du kan vælge en forudbestemt pakke fra Pissup.

Er du på den anden side mere i det kreative hjørne, så kan du skræddersy din egen pakke til hele banden! Klik bare her for at vælge og vrage blandt alle vores aktiviteter. Uanset hvordan du gør det, så bliver det garanteret en uforglemmelig tur!

Her er et hint om, hvordan turen kan se ud:

Ankomst: Bliv hentet i limo i lufthavnen og start weekenden med stil.

Action: Start din dag med en ægte ATV Safari og lad adrenalinen pumpe med konkurrencer og action med gutterne.

Opvarmning til aftenen: Efter noget action, smager en kold øl bare endnu bedre, så tag ind til byen og start opvarmningen med en guidet pubcrawl.

Take-off: Efter et lækkert festmåltid med damer serveret på sølvfad, kan I gøre jer klar til en ægte take-off til en lang nat, hvor du kommer til at opleve Riga med en af vores dejlige lokale guider.

Tømmermændsramt: Tømmermændsramt næste morgen? Det er virkelig ikke så mærkeligt efter en vild aften. Få blodet til at pumpe igen med en frisk aktivitet: Bobslæderæs

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked