Riga Bajere, Babes og Boogie image

Bajere, Babes og Boogie i Riga

Bajere, Babes og Boogie i Riga

Inkluderet

  • Engelsktalende guide
  • Bar guide
  • Klub indgang
  • Strip klub indgang
featured
nightlife
  • Overblik

I er taget på herretur og skal selvfølgelig ud og vælte byen. Vi har sammensat en pakke til den fedeste bytur i Riga. Mød byturs treenigheden – i hvert fald for drengenes bytur. Bajere, Babes og Boogie!

  1. Bajere: Jeres guide møder jer ved jeres hotel og starter med at tage jer ud på en barguide igennem byen. Besøg fede barer med god stemning og få slukket tørsten med masser bajere.
  2. Babes: Når først ganen er vædet godt til tager jeres guide jer til en af de bedste stripklubber i byen for at se, hvad Letland kan tilbyde jer! Nyd lidt godt for øjnene og læn jer tilbage, mens I bliver godt og grundigt underholdt.
  3. Boogie: Når først I har fået, hvad I fortjener i stripklubben, går turen til et af byens absolutte hot spots for at danse natten væk med de lokale piger. Her skal I bare have festhumøret med og så klarer klubbens stemning resten for jer. Fyr den af til I ikke kan mere (eller til klubben lukker).

Pissup Rejser tager ikke imod kommission fra nogle af barer eller klubberne, så du er sikker på ufarvet vejledning fra jeres guide. Vi viser jer kun de steder, vi selv synes er fede. Hvis I har nogle specielle ønsker, er I velkommen til at komme med dem til jeres guide inden turen.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked