Bajere, Babes & Boogie - Den fedeste bytur i Riga

Bajere, Babes og Boogie i Riga

( 6 anmeldelser )
4.33 / 5 Baseret på 6 anmeldelser

Bajere, Babes og Boogie i Riga

Inkluderet
  • Indgang til Natklub
  • Entré til Stripklub
  • 4 t. Guidet Pub Crawl
Add-Ons & Extras >
Featured
Night Life
Landing Page
Ultimate Stag Night

I er taget på herretur og skal selvfølgelig ud og vælte byen. Vi har sammensat en pakke til den fedeste bytur i Riga. Mød byturs treenigheden – i hvert fald for drengenes bytur. Bajere, Babes og Boogie!

  1. Bajere: Jeres guide møder jer ved jeres hotel og starter med at tage jer ud på en barguide igennem byen. Besøg fede barer med god stemning og få slukket tørsten med masser bajere.
  2. Babes: Når først ganen er vædet godt til tager jeres guide jer til en af de bedste stripklubber i byen for at se, hvad Letland kan tilbyde jer! Nyd lidt godt for øjnene og læn jer tilbage, mens I bliver godt og grundigt underholdt.
  3. Boogie: Når først I har fået, hvad I fortjener i stripklubben, går turen til et af byens absolutte hot spots for at danse natten væk med de lokale piger. Her skal I bare have festhumøret med og så klarer klubbens stemning resten for jer. Fyr den af til I ikke kan mere (eller til klubben lukker).

Pissup Rejser tager ikke imod kommission fra nogle af barer eller klubberne, så du er sikker på ufarvet vejledning fra jeres guide. Vi viser jer kun de steder, vi selv synes er fede. Hvis I har nogle specielle ønsker, er I velkommen til at komme med dem til jeres guide inden turen.

Other Options

  • Indgang til Natklub
  • Pissup Guide
Privat Barguide

Privat Barguide

  • 4 t. Guidet Pub Crawl

Add-Ons & Extras

Dwarf Hire

Bajere, Babes og Boogie i Riga

Anmeldt som "Fremragende" med 4.33/5 Baseret på 6+ anmeldelser.

Vi har sammensat en pakke til den ultimative bytur i Riga. Barguide, stripklub og natklub. Få masser bajere, babes og boogie hele natten lang.

Viser vores seneste anmeldelser

22. May 2024
15. May 2024
07. April 2024
15. November 2023
20. June 2023
21. June 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked