Herretur til Krakow

Herretur til Krakow

( 162 anmeldelser )
4.83 / 5 Baseret på 162 anmeldelser

Herretur til Krakow

(54) Populære Aktiviteter

Populære pakkerejser til Krakow

fra kr 484 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • Bøf & Øl
fra kr 1576 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 nat/nætter Pulserende hostel tæt på hovedtorvet
 • Krakow Lufthavns Transfer
 • Bøf & Bryster
fra kr 2571 pp
Premium pakke

Premium pakke

 • 2 nat/nætter Skønt hotel i centrum
 • Hummer-Limo med Strip
 • Vild Våbenfest
 • Bøf & Bryster
 • Pakke - Envejstransport Krakow Lufthavn
fra kr 3604 pp
All in one pakke

All in one pakke

 • 2 nat/nætter Luksushotel med førsteklasses restaurant
 • Hummer-Limo med Strip
 • Burger og Øl
 • Crosser Eventyr
 • Bøf & Bryster
 • Pakke - Envejstransport Krakow Lufthavn
 • Detox i Spa

Central indkvartering i Krakow

4-stjernet
image of Luksushotel med førsteklasses restaurant

Luksushotel med førsteklasses restaurant

3-stjernet
image of Skønt hotel i centrum

Skønt hotel i centrum

3-stjernet
image of Pæne lejligheder tæt på Krakows gamle bydel

Pæne lejligheder tæt på Krakows gamle bydel

Vandrehjem 2*
image of Pulserende hostel tæt på hovedtorvet

Pulserende hostel tæt på hovedtorvet

Derfor er Krakow den bedste by at arrangere herreturen

Drik på fede barer som har shot og øl fra 1 €

Drik på fede barer som har shot og øl fra 1 €

Bliv charmeret af den eventyrlige gamle by

Bliv charmeret af den eventyrlige gamle by

Fest med polske skønheder som tager pusten fra en

Fest med polske skønheder som tager pusten fra en

Nyd fantastisk polsk mad på billige restauranter

Nyd fantastisk polsk mad på billige restauranter

Herretur til Krakow

Anmeldt som "Fremragende" med 4.83/5 Baseret på 162+ anmeldelser.

Polterabend Krakow ★ +600 Aktiviteter ✓ Action & fest ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓ siden 2001

Viser vores seneste anmeldelser

22. May 2024

Google Translated På toppen

07. May 2024

Google Translated Der blev passet godt på os, og vi havde fantastiske guider, som var løsningsorienterede og professionelle. Vil anbefale det til alle, der har brug for hjælp til planlægning. 10/10

24. April 2024

Google Translated Moin det var den 2. Jga med Pissup !!!
Og endnu en gang bare meget cool !!! 🤩
Super planlagt og udført!
Stor ros til Ola fra Krakow, der tog sig af den store proces og altid var ved vores

21. April 2024

Google Translated Mega. Frem for alt var vores support/guide super!

15. April 2024

Google Translated Fantastisk guide, fantastisk tid, tak igen til hele holdet!

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Vores team i Krakow

Krakow er Polens hemmelige festhovedstad - Og dette er teamet, der sørger for at polterabenden til Krakow kommer til at blive helt legendarisk!

Kontakt os

FEST I KRAKOW

Krakow er Polens svar på Prag: landets største fest by med masser af barer og pubs. Perfekt til en polterabend eller herretur! Byen har flere seværdigheder per kvadratmeter end noget andet sted i verden og samtidigt nogle af de laveste priser. Kombineret med vores vilde aktiviteter er der derfor rig mulighed for at få en på opleveren!

Med drengene på tur til Krakow

Krakow ligger i den sydlige del af Polen og er Polens næststørste by efter Warszawa, med et indbyggertal på omkring 760.000 mennesker. Byen er en af de ældste i Polen og byder på flotte, historiske bygninger – og masser af mulighed for en vild tur i byen.

Turist i Krakow centrum - fotograf på torvet

Byen har utroligt mange seværdigheder, og det er nærmest svært at nå dem alle. Nogle af de mest ikoniske bygninger er Wavel slottet, Wavel domkirke og St. Mary’s Basilica. Herudover bør I også besøge den imponerende saltmine (hvis I er friske, tilbyder vi en guidet tur gennem minen) og selvfølgelig Main Square, som findes lige midt i byen. Grundet byens rige historie fra anden verdenskrig finder I masser af jødiske områder, som er værd at gå en lille tur igennem.

Men nok om alt det seriøse – vi ved jo godt, hvorfor I i virkeligheden er taget på herretur til Polen! Her er barer og klubber på hvert et gadehjørne, og drikkevarerne er meget billigere end derhjemme, så der er ingen undskyldning for ikke at slå jer løs i byen. Nogle vil måske endda argumentere for at hovedattraktionerne er de unge, kvindelige studiner, men det lader vi jer om at afgøre!

Krakow er yderst nem at udforske til fods, men hvis I ønsker at bruge offentlig transport er der sporvogne og busser på hvert et gadehjørne. I kan også nemt praje en taxa fra gaden, men husk at aftale prisen på forhånd, så chaufføren ikke tager næsen på jer.

Sådan kommer I frem til Krakow

I kan flyve fra Københavns lufthavn til Krakow på omkring 3 timer, og det er ofte muligt at finde billige priser på billetter, hvis I sørger for at booke i god tid.

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, er gratis returtransport i privat bus altid inkluderet. Hvis I booker individuelt, kan vi stadig hjælpe jer med at komme nemt og sikkert ind til Krakow, så I ikke behøver at bøvle med offentlig transport. I kan bestille en bus gennem os, eller I kan opgradere jeres herretur med lidt lækkert – for eksempel med vores Limo med strip, eller den endnu vildere Hummer Limo med strip. Så er der sat gang i festen fra start!

Flyvetur til Krakow - tager 2,5 timer

Vores mest populære aktiviteter i Krakow

Hele ideen bag at arrangere polterabenden i udlandet, er at gribe muligheden for at finde på ting, som du måske ikke har mulighed for at gøre derhjemme. Så hvad er meningen med at rejse hele vejen til Krakow for at sidde på en bar? Ikke at der er noget galt med at sidde på en bar, men der er så mange andre sjove ting, du kan finde på.

Krakow er ikke en af de største destinationer vi tilbyder, men det betyder ikke, at der ikke er mange sjove ting at lave her. Og vi hos Pissup tilbyder selvfølgelig de bedste aktiviteter, der er tilgængelige i byen. Vi har det bedste udbud af aktiviteter til polterabender, herunder ”kidnapning” af brudegommen, som sandsynligvis vil skræmme livet af staklen!

Beskidte crossere og vilde våben

Krakow besidder alt, hvad en god herretur bør byde på, og grundet byens rige historie, er der virkelig noget anderledes at opleve her!

Vi tilbyder forskellige måder at udforske byen på, og vi anbefaler især, at I tager på vores kommunist-tur. Her bliver I vist rundt i det gamle kommunistområde og oplever Polen, som det var engang, mens I får besøgt nogle traditionelle ’mælkebarer’, hvor I kan få lidt drinks indenbords. Vi har endda sørget for en vodka på vores regning! Hvis I er mere til afslapning, kan I booke vores sightseeing i golfbiler, hvor I får set byen på en sjov og anderledes måde.

Herudover byder vi også på et hav af virkelig sjove aktiviteter, som eksempelvis Lagergame, hvor I kan slå jeres indre sci-fi nørder løs, crosser-eventyr for drengerøvene, og Kalashnikov skydning, hvis I vil have et ekstra skud adrenalin i blodet.

På skydebane i Krakow - dessert eagle med ild

Fest til solen står op

Krakow har et ekstravagant natteliv med masser af restauranter, pubs, undergrundsbarer og natklubber. Besøg for eksempel Le Scandale og Hard Rock Café, som byder på drinks i verdensklasse, eller nyd en gang druk på et lokalt bryggeri, inden det rigtigt går løs.

I Krakow har klubberne åbent til den lyse morgen, og I kan forvente vild musik og endnu vildere tøser! Smut forbi Baccarat eller Pozytywka for en uforglemmelig oplevelse, eller lad os sørge for planlægningen og book vores kombination af pubcrawl, strip og natklub for en seriøst fed tur i byen.

Vi har et kæmpe udvalg af anderledes transportmidler i Krakow, og det har aldrig været nemmere og sjovere at sætte gang i festen – og ankomme til klubben i stil. Fest på vores stripbus, eller book den pimpede sporvognsfest. Uanset hvad er vi sikre på, at I får en uforglemmelig oplevelse!

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Krakow, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Krakow natklub fest med drengene

Dejlige Damer

Hvis I er på polterabend eller generelt bare synes, at der er behov for nye boller på suppen, har vi selvfølgelig et stort udvalg af lækre aktiviteter til jer. Oliebrydning lyder måske ikke super frækt i sig selv, men hvis vi nu siger, at det er 2 skønne letpåklædte damer, der bryder mod hinanden, så er det pludselig en anden sag, ikke?

Krakow er fyldt med vilde stripklubber, og derfor også masser af hotte strippere. Vi har adgang til en hel del af dem, som kan bookes til alverdens ting og sager, og derfor vil I se, at mange af vores aktiviteter inkluderer et par gode bryster. I kan for eksempel booke en sexet stuepige, som kan vække jer op på bedste vis, eller en fræk blaffer, som stopper jer på vejen. Kun fantasien sætter grænser!

Stripper i Krakow - flotte piger, vilde strip shows

Pissup planlægger alt!

Vi har et kæmpe udvalg af aktiviteter som I kan checke ud her på siden - hiv endelig fat i os, hvis I føler vi mangler noget. Vi anvender kun de bedste steder i byen, og vi vil arbejde hårdt for at gøre jeres herretur til Krakow helt fantastisk!

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked