Sexet Dominatrix-show I Krakow | Polterabend | Pissup Rejser

Sexet Dominatrix-show i Krakow

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Sexet Dominatrix-show i Krakow

Inkluderet
  • 15 min. Dominatrix Show
  • Pissup Guide
Daytime
Night Life
Dominatrix Shows

Sexet Dominatrix-show i Krakow - nyd et lækkert stripshow med en hot dominatrix - sørg for at gommen går derfra med nogle tvivlsomme blå mærker!

Stripklub-entré er et must på en polterabend... men hvorfor ikke gøre det lidt ekstra specielt og sørge for, at han ikke forlader Krakow uden nogle - i det mindste følelsesmæssige - blå mærker. "Ydmyg" ham af en vild og sexet dominatrix.

Hvordan fungerer det

Showet varer ca. 15-20 minutter. Den Sexet Dominatrix kan komme til deres hotelværelse eller tilføjes til følgende aktiviteter: bøf og bryster, stripmåltider, limousiner, hummer-limousiner, festbusser, både, eller endda blive tilføjet til lufthavnstransport (spørg for yderligere oplysninger om hvilke aktiviteter det kan tilføjes til).

Dette er et heftigt stripshow: dominatrixen har latex på - og er udstyret med en mundkurv, håndjern osv. Med særlig opmærksomhed på gommen.

Kombinations-aktiviteter

I kan tilføje det ”Sexet Dominatrix-show” til et stort udvalg af aktiviteter. Men for den vildeste polterabend i Krakow, hvorfor så ikke kombinere det med vores Bøf & Bryster - vores klassiske, populære polterabend-aktivitet. Nyd en lækker bøfmiddag med fritter og øl, efterfulgt af et hot stripshow. Det er den bedste måde at starte jeres aften på, Pissup-stil!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked