Herretur til Budapest

Herretur til Budapest

( 780 anmeldelser )
4.89 / 5 Baseret på 780 anmeldelser

Herretur til Budapest

(75) Populære aktiviteter

Populære pakkerejser til Budapest

fra kr 959 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • Opvarming med Øl & Steak
 • Bar Guide with Free Welcome Shots
 • AK47 Skydning
fra kr 1387 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • 2 nat/nætter Moderne lejlighed i hjertet af Budapest
 • Airport transfer (no guide)
 • Lufthavnstransport
 • Public Bar Crawl & Nightclub Entry
fra kr 1475 pp
Party pakke

Party pakke

 • 2 nat/nætter Pulserende hostel med den bedste beliggenhed
 • Bar Guide with Free Welcome Shots
 • Entré til natklub
 • Afslappende Dag i Spa
fra kr 2369 pp
Medium pakke

Medium pakke

 • 2 nat/nætter Charmerende hotel tæt på Andrássy-Boulevard
 • Airport transfer (no guide)
 • Steak & Strip Fine version
 • Bar Guide & Nightclub Entry
 • Kalashnikov-skydning
 • Lufthavnstransport
fra kr 3997 pp
All in one pakke

All in one pakke

 • 2 nat/nætter Luksuriøst hotel i centrum af Budapest
 • Hummer Limousine
 • Bar Guide with Free Welcome Shots
 • Quality Shooting
 • Bøf & Bryster
 • Dværg-Prank
 • 1 times Donau-krydstogt (op til 40 gæster)
 • Afslappende Dag i Spa
 • Lufthavnstransport
fra kr 4330 pp
Euroman

Euroman

 • 2 nat/nætter Charmerende hotel tæt på Andrássy-Boulevard
 • Lufthavnstransport
 • Vineyard tour & wine tasting
 • Bordreservation på Restaurant
 • Privat Barguide & Strip
 • Kør Kampvogn (MT-LB)
 • 1 Times Party Flodsejlads
 • Medieval Dinner (restaurant)
 • Sparty
 • Airport transfer Departure

Central indkvartering i Budapest

Vandrehjem 2*
image of Pulserende hostel med den bedste beliggenhed

Pulserende hostel med den bedste beliggenhed

4-stjernes Luksus
image of Luksuriøst hotel i centrum af Budapest

Luksuriøst hotel i centrum af Budapest

Aparthotel 3*
image of Moderne lejlighed i hjertet af Budapest

Moderne lejlighed i hjertet af Budapest

2-stjernet
image of Farverige lejligheder omkring Stefanspladsen

Farverige lejligheder omkring Stefanspladsen

3-stjernet
image of Charmerende hotel tæt på Andrássy-Boulevard

Charmerende hotel tæt på Andrássy-Boulevard

Derfor er Budapest den bedste by når du skal arrangere herreturen

Polterabend-destinationen som giver dig mest for pengene

Polterabend-destinationen som giver dig mest for pengene

Fest i unikke ruinpubs & klubber

Fest i unikke ruinpubs & klubber

Mød de smukkeste kvinder i Europa

Mød de smukkeste kvinder i Europa

Fantastisk by med et legendarisk natteliv

Fantastisk by med et legendarisk natteliv

Herretur til Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.89/5 Baseret på 780+ anmeldelser.

Polterabend Budapest ★ De fedeste Aktiviteter ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓ siden 2001

Viser vores seneste anmeldelser

17. June 2024

Google Translated Meget god weekend intet at sige, en guide simpa og lytter til kunderne.

10. June 2024

Google Translated Virág gjorde et godt stykke arbejde og var den perfekte guide for os. Vi nød virkelig vores tid med hende. Den første bar om fredagen var desværre ikke så god en start, for folkene der virked

09. June 2024

Google Translated Det var meget velorganiseret. Alt fungerede, og arrangementerne var også rigtig gode.

03. June 2024

Super drengetur med fede aktiviteter! Guiden var super hjælpsom og vi manglede intet!

03. June 2024

RT 36 takker for en super weekend og en rigtig god guide 👍🏼

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

FESTLIGE DAGE I BUDAPEST

Budapest er den billigste hovedstad i Europa, og I kan virkelig forvente noget for pengene! Byen byder på et hav af vilde aktiviteter, og I vil kunne finde prisvindende barer, spektakulære natklubber og venlige strippere – så hvad venter I på?

Vi har en lang liste over spændende aktiviteteri Budapest, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Budapest – mulighedernes by

Budapest er Ungarns hovedstad og en af de største byer i EU. Byen huser cirka 1,74 millioner indbyggere og er en populær feriedestination bl.a. grundet de mange flotte historiske bygninger og de billige priser.

Budapest - weekendtur for drengene

Budapest er kendt som ‘østens Paris’, og I kan derfor forvente smukke omgivelser og mindst ligeså smukke damer. Byen deles af den spektakulære flod Donau og består af to bydele. Ligesom Paris byder Budapest på fantastisk arkitektur, lange boulevarder med træer og betagende broer. Derudover rummer byen også et vildt natteliv, hvor I kan finde prisvindende barer, natklubber og stripklubber i massevis!

Pissup garanterer en oplevelse, der virkelig bringer jer sammen, og vi har masser af polterabend idéer i byen, så I ikke kommer til at kede jer. Tag på vores sightseeing med øl og oplev byens spændende seværdigheder, eller hop på et privat cruise ned af Donau-floden, så I kan nyde ren afslapning, mens I suger omgivelserne til jer.

Sæsonerne i Budapest byder på store temperaturforskelle. Om sommeren stiger temperaturen til 45 grader, og om vinteren kan den falde helt ned til -30 grader, så her er tale om ekstreme temperaturer i hver ende. Heldigvis holder kvinderne en konstant varm temperatur, så I kan være komfortable uanset hvornår på året, I kommer.

Centrum af Budapest kan nemt udforskes til fods, og byen har også et metrosystem, som dækker alle indre og ydre zoner af byen. Offentlig transport er yderst billig, og I kan også hoppe på en bus, sporvogn eller endda en båd, som kan bringe jer rundt til vands. Hvis I tager en taxa, skal I huske at blive enige om en pris, når I stiger ind i taxaen, så I ikke risikerer at blive snydt.

Sådan kommer I frem i Budapest

Mange flyselskaber konkurrerer om direkte rejser til Budapest, og derfor er prisen ofte historisk lav. I kan flyve til den ungarske hovedstad fra enten Malmø eller København, og turen tager cirka 2 timer.

Når I ankommer i lufthavnen, kan vi sørge for at bliver ført ind til byen med stil. Book en vild Hummer-Limousine og sæt gang i festen fra start – I kan endda tilføje lidt fræk underholdning til turen, hvis I ønsker.

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, sørger vi for at returtransport i privat bus er gratis inkluderet.

Herreturs Aktiviteter i Budapest

Nyd en fed herretur i Budapest, hvor I kan forvente en overflod af modelsmukke kvinder og billig sprut. Vi tilbyder en række vilde oplevelser i byen, hvor vi samarbejder med alle de bedste udbydere – så lad os sørge for planlægningen, mens I slapper af med en øl i hånden.

Budapest action aktiviteter til drengetur

Action, afslapning og alt det løse

Budapest er det perfekte valg for en herretur eller polterabend grundet de mange sjove og vilde aktiviteter i byen! Vi tilbyder selvfølgelig alle de sædvanlige drengerøvs aktiviteter såsom fodbold og paintball, men Budapest kan meget mere end det.

Skyde med våben i Budapest

Hvis I er klar på noget vild og anderledes action, kan vi anbefale vores Hardball Krig, som er en mere realistisk form for paintball, eller hvis I vil have den ægte oplevelse, kan I prøve at skyde med vilde våben med vores Ultimative AK47 Skydepakke – en aktivitet, der virkelig får adrenalinet til at pumpe gennem årerne!

Vi tilbyder selvfølgelig også nogle mere afslappende aktiviteter, hvor I kan vende gårdagens begivenheder. Book for eksempel en afslappende dag i spa eller en sjov tur på bobslæder.

Aktiviteter i Budapest til jeres herretur

Budapest er et populært valg for herreture og polterabender, da barerne er billige, og kvinderne er smukke, men byen byder på meget mere end blot en vild bytur! Pissup har mange års erfaring i byen, og vi tilbyder derfor et kæmpe udvalg af aktiviteter fra de bedste udbydere. Vores aktiviteter er perfekte som polterabend idéer, hvor vi har sørget for alt det praktiske, så I blot skal stå og op tage tøj på – det er lige til at overskue, hvis I er ramte af tømmermænd.

For de modige kan vi tilbyde masser af vild action, hvor I for eksempel kan få mulighed for at besøge Budapests fede skydebane og prøve kræfter med en AK47 i vores Ultimative Skydepakke eller få ram på hinanden med Hardball Krig. Hvis I ønsker at brænde lidt energi af (og svede tømmermændene ud), kan I prøve det vilde Caving, hvor I bevæger jer gennem 30 kilometer underjordiske huler eller I er måske til lidt mere fart over feltet, så prøv vores Bobslæde Øl og Burger aktivitet, hvor I blot skal læne jer tilbage og suse gennem banen. Derefter kan I nyde nogle kolde øl og lidt mad. En anderledes men mega sjov fart-oplevelse, hvis I spørger os!

Mange af vores aktiviteter kan kombineres med nogle lækre damer, og vi samarbejder med en række seriøst hotte strippere, som kan sætte gang i hver en fest. Prøv eksempelvis at blive vækket med Fræk Roomservice, hvor 2 ungarnske skønheder vil udføre et lesbisk show for jer.

Et paradis af billige barer

Budapest er den billigste hovedstad i Europa, og vi kan derfor love, at der er fest for skillingen! Lokale øl kan findes til under 10 kr, og der er et utal af barer og klubber at vælge imellem.

Fest i Budapest hele natten

Bymidten byder på karakteristiske ruinpubs, som er unikt stylede pubs i undergrundslignende miljøer. I 2012 vandt Szimpla Kert Lonely Planets prisen som den bedste bar i verden, og denne er derfor uden tvivl et besøg værd! Byen har et kæmpe udvalg af natklubber, som fx centralt beliggende Morrison’s 2, der har åbent hele weekenden.

Vi byder selvfølgelig på en række vilde ture i byen, og I kan for eksempel booke vores Barguide og VIP strip, hvor I vil blive ført til de bedste steder i byen, eller en Fuld Valuta Bytur, hvor alt fra mad, alkohol og barer til strip er inkluderet. Herudover anbefaler vi også, at I prøver det lokale Palinka – eksempelvis med vores Palinka-smagning.

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Budapest, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Lokale lækkerier

Budapest har nogle seriøst lækre unge piger, og de er heldigvis super venlige – især mod Nordens gentlemen. I kan finde nogle af Europas bedste stripklubber i byen, alt fra store vilde klubber til små, mere intime oplevelser

Stripklub i Budapest - se strip på jeres herretur

Mange af vores aktiviteter kan kombineres med strip, og I kan for eksempel nyde et lækkert måltid med stripshow til dessert, eller I kan mæske jer i Body Sushi for en lidt anderledes form for strip.

Hvis I er på polterabend, skal I naturligvis sørge for at forkæle gommen lidt, og I kan for eksempel give ham et lækkert lesbisk show eller en fræk roomservice til at vække jer op på værelset.

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi vil gøre vores bedste for at jeres herretur til Budapest bliver uforglemmelig!

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked