Herretur til Budapest

Vælg Aktiviteter

Herretur til Budapest

  • Overblik
  • Aktiviteter
  • Pakkerejser
  • Guide
  • Anmeldelser

Derfor er Budapest den bedste by når du skal arrangere herreturen

Budapest er den billigste hovedstad i Europa, og I kan virkelig forvente noget for pengene! Byen byder på et hav af vilde aktiviteter, og I vil kunne finde prisvindende barer, spektakulære natklubber og venlige strippere – så hvad venter I på?

Læs vores Budapest-guide

Vores team i Budapest

Budapest rocks - og dette er teamet, der vil sørge for at jeres herretur til Budapest bliver helt legendarisk!

Kontakt os
Filters Activities
label

Derfor er Budapest den bedste by når du skal arrangere herreturen

Polterabend-destinationen som giver dig mest for pengene

Polterabend-destinationen som giver dig mest for pengene

Fest i unikke ruinpubs & klubber

Fest i unikke ruinpubs & klubber

Mød de smukkeste kvinder i Europa

Mød de smukkeste kvinder i Europa

Fantastisk by med et legendarisk natteliv

Fantastisk by med et legendarisk natteliv

FESTLIGE DAGE I BUDAPEST

Budapest er den billigste hovedstad i Europa, og I kan virkelig forvente noget for pengene! Byen byder på et hav af vilde aktiviteter, og I vil kunne finde prisvindende barer, spektakulære natklubber og venlige strippere – så hvad venter I på?

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Budapest, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Budapest – mulighedernes by

Budapest er Ungarns hovedstad og en af de største byer i EU. Byen huser cirka 1,74 millioner indbyggere og er en populær feriedestination bl.a. grundet de mange flotte historiske bygninger og de billige priser.

Budapest - weekendtur for drengene

Budapest er kendt som ‘østens Paris’, og I kan derfor forvente smukke omgivelser og mindst ligeså smukke damer. Byen deles af den spektakulære flod Donau og består af to bydele. Ligesom Paris byder Budapest på fantastisk arkitektur, lange boulevarder med træer og betagende broer. Derudover rummer byen også et vildt natteliv, hvor I kan finde prisvindende barer, natklubber og stripklubber i massevis!

Pissup garanterer en oplevelse, der virkelig bringer jer sammen, og vi har masser af polterabend idéer i byen, så I ikke kommer til at kede jer. Tag på vores sightseeing med øl og oplev byens spændende seværdigheder, eller hop på et privat cruise ned af Donau-floden, så I kan nyde ren afslapning, mens I suger omgivelserne til jer.

Sæsonerne i Budapest byder på store temperaturforskelle. Om sommeren stiger temperaturen til 45 grader, og om vinteren kan den falde helt ned til -30 grader, så her er tale om ekstreme temperaturer i hver ende. Heldigvis holder kvinderne en konstant varm temperatur, så I kan være komfortable uanset hvornår på året, I kommer.

Centrum af Budapest kan nemt udforskes til fods, og byen har også et metrosystem, som dækker alle indre og ydre zoner af byen. Offentlig transport er yderst billig, og I kan også hoppe på en bus, sporvogn eller endda en båd, som kan bringe jer rundt til vands. Hvis I tager en taxa, skal I huske at blive enige om en pris, når I stiger ind i taxaen, så I ikke risikerer at blive snydt.

Sådan kommer I frem i Budapest

Mange flyselskaber konkurrerer om direkte rejser til Budapest, og derfor er prisen ofte historisk lav. I kan flyve til den ungarske hovedstad fra enten Malmø eller København, og turen tager cirka 2 timer.

Fly til Budapest

Når I ankommer i lufthavnen, kan vi sørge for at bliver ført ind til byen med stil. Book en vild Hummer-Limousine og sæt gang i festen fra start – I kan endda tilføje lidt fræk underholdning til turen, hvis I ønsker.

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, sørger vi for at returtransport i privat bus er gratis inkluderet.

Action, afslapning og alt det løse

Budapest er det perfekte valg for en herretur eller polterabend grundet de mange sjove og vilde aktiviteter i byen! Vi tilbyder selvfølgelig alle de sædvanlige drengerøvs aktiviteter såsom fodbold og paintball, men Budapest kan meget mere end det.

Skyde med våben i Budapest

Hvis I er klar på noget vild og anderledes action, kan vi anbefale vores Hardball Krig, som er en mere realistisk form for paintball, eller hvis I vil have den ægte oplevelse, kan I prøve at skyde med vilde våben med vores Ultimative AK47 Skydepakke – en aktivitet, der virkelig får adrenalinet til at pumpe gennem årerne!

Vi tilbyder selvfølgelig også nogle mere afslappende aktiviteter, hvor I kan vende gårdagens begivenheder. Book for eksempel en afslappende dag i spa eller en sjov tur på bobslæder.

Et paradis af billige barer

Budapest er den billigste hovedstad i Europa, og vi kan derfor love, at der er fest for skillingen! Lokale øl kan findes til under 10 kr, og der er et utal af barer og klubber at vælge imellem.

Fest i Budapest hele natten

Bymidten byder på karakteristiske ruinpubs, som er unikt stylede pubs i undergrundslignende miljøer. I 2012 vandt Szimpla Kert Lonely Planets prisen som den bedste bar i verden, og denne er derfor uden tvivl et besøg værd! Byen har et kæmpe udvalg af natklubber, som fx centralt beliggende Morrison’s 2, der har åbent hele weekenden.

Vi byder selvfølgelig på en række vilde ture i byen, og I kan for eksempel booke vores Barguide og VIP strip, hvor I vil blive ført til de bedste steder i byen, eller en Fuld Valuta Bytur, hvor alt fra mad, alkohol og barer til strip er inkluderet. Herudover anbefaler vi også, at I prøver det lokale Palinka – eksempelvis med vores Palinka-smagning.

Tag et kig på alle vores nattelivsaktiviteter vi tilbyder i Budapest, for at få et overblik over alle de vanvittige ting at lave.

Lokale lækkerier

Budapest har nogle seriøst lækre unge piger, og de er heldigvis super venlige – især mod Nordens gentlemen. I kan finde nogle af Europas bedste stripklubber i byen, alt fra store vilde klubber til små, mere intime oplevelser

Stripklub i Budapest - se strip på jeres herretur

Mange af vores aktiviteter kan kombineres med strip, og I kan for eksempel nyde et lækkert måltid med stripshow til dessert, eller I kan mæske jer i Body Sushi for en lidt anderledes form for strip.

Hvis I er på polterabend, skal I naturligvis sørge for at forkæle gommen lidt, og I kan for eksempel give ham et lækkert lesbisk show eller en fræk roomservice til at vække jer op på værelset.

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi vil gøre vores bedste for at jeres herretur til Budapest bliver uforglemmelig!

Spring-farligt Pissup hold

Hvad vores kunder skriver

De bedste polterabender i Europa siden 2001

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked