100% COVID Refund pakke >

Paintball i Budapest

4.79/5 ( 14 anmeldelser )
Inkluderet
  • Maske og Malertøj
  • 120 min. Leje af Bane
  • Dommer
  • 200 x paintball-kugler
  • Chauffør
  • Privat transport til aktiviteten
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Paintball
Landing Page

Angrib dine venner med dine kugler! Budapests vilde paintball-område ligger på en nedlagt militærbase i skoven med en masse fede forladte bygninger og forhindringer, og vi giver jer her mulighed for at prøve kræfter og slå jer løs med den populære aktivitet!

Hvordan fungerer det?

Jeres guide møder jer på jeres hotel og bussen samler jer op 30 ca. minutter senere. Det tager ca. 1 time fra centrum før I ankommer til stedet.

I får 2 timers paintball, 200 kugler hver, sikkerhedsudstyr, leje af våben, sikkerhedsinstruktioner og returtransport inkluderet i prisen. Ekstra kugler kan købes for seriøst billige penge, så I virkelig kan give den gas mod hinanden.

Som sagt vil I få adgang til den fedeste og vildeste paintball-bane og det vil føle enormt autentisk i de nedlagte militærbygninger. I får altså virkelig mulighed for at leve jer ind i kampen og overvinde fjenden. I kan endda bestå af en gruppe på helt op til 30 deltagere, så hele holdet kan være med i kampen! Med 15 spillere på hvert hold, kan I være sikre på, at det bliver en kamp, I sent vil glemme.

I har også mulighed for at opgradere aktiviteten med en sexet blaffer, der kan underholde jer på turen ud til banen, såvel som en lækker omgang Goulash eller BBQ med ubegrænset øl & vin, så I kan være sikker på en fed dag!

Muligheder for kombination

Hvis I har lyst til lidt lækker øl efter denne adrenalin-pumpende aktivitet, kan vi anbefale vores Øl & Bowling, hvor I kan chille med bowling, mens I lader op til aftenens aktiviteter.

Bagefter det kan I endda også vælge at tilføje VIP-entré til natklub, hvor I får mulighed for at springe køen over og tage direkte ind på klubben Instant-Fogas, Budapests fedeste natklub og få et shot i hånen med det samme, og så er festen ellers i gang!  

Add-Ons & Extras

+Sexy Hitchhiker for paintball
+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+ammunition for paintball (100 paintballs)
+goulash or BBQ for 1 hours with unl beer/wine

Paintball i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 4.79/5 Baseret på 14+ anmeldelser.

Gå til angreb på dine venner! Budapests paintball-område ligger på en nedlagt militærbase i skoven med en masse fede forladte bygninger! Sæt i gang!

Viser vores seneste anmeldelser

05. May 2024

Google Translated Tarm

10. April 2023

Google Translated Bedste mand var guiden Marci

08. May 2024
06. May 2024
05. May 2024
02. May 2024
01. May 2024
10. April 2024
21. June 2023
11. September 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked