100% COVID Refund pakke >

Entré til natklub i Budapest

5/5 ( 8 anmeldelser )
Inkluderet
  • Skip Køen til Natklub
  • Velkomstshot hver
  • Pissup Guide
Night Life
Night Club Entry
Landing Page

Entré til natklub i Budapest - Vi får jer udenom køen og ind på en af byens fedeste klubber.

Budapest har et rigtig fedt natteliv og et rigt udvalg af klubber og steder at tage hen og feste. Men hvordan finder I det helt rigtige sted? Hvor er der allerfedest? Hvor fester de lokale? Bare rolig, vi har styr på det for jer! Vores lokale guide ved, hvad der rykker og har fundet byens bedste natklub til jer. I skal bare koncentrere jer om at fyre den af og have en fest!

Diskotektet er altid fyldt og festen fortsætter helt ud til den lyse morgen, så selv den vildeste festabe blandt jer, kan få stillet både sin trang til at danse og feste, såvel som at drikke.

Hvordan fungerer det

Guiden vil møde gruppen på hotellet eller et forudbestemt sted i byen. Gå til (eller tag en taxa på egen regning) klubben. Spring køen over og få samtidigt klub-entré-omkostninger inkluderet. Indenfor vil I modtage et shot hver, og så er festen ellers i gang!

Hvor foregår det Den natklub I vil blive givet fri entre til, er blandt de fedeste i hele Budapest - Nemlig Instant-Fogas. Klubben er det største festcenter i hele Budapest. Instant Fogas inkluderer hele 7 unikke klubber samlet på 1 sted. Denne magiske, nærmest uendelige festlabyrint med dansegulve i forskellige stile og temaer vil opfylde jeres bytur med utallige minder og sjov.

Udover de 7 klubber i forskellige musikgenrer med i alt 1200 kvadratmeter dansegulv, vil I også have mere end nok at drikke fra de 18 forskellige barer placeret rundt i klubben. Instant-Fogas har åbent fra kl 18:00 til kl 06:00, så det må være nok tid til at få både danset og drukket igennem hele natten.

Få lagt en ordentlig bund før sådan en vild nat i byen. Prøv vores Bøf & Bryster og få sat tænderne i en mør bøf samtidigt med lidt lækker eye candy!

Other Options

Club Heaven Natklub - VIP

Club Heaven Natklub - VIP

  • Pissup Guide
  • Adgangsgebyr der kan indløses
  • Natklub VIP-entré

Entré til natklub i Budapest

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 8+ anmeldelser.

Entré til natklub i Budapest! Vi får jer udenom køen og ind på en af byens fedeste klubber.

Viser vores seneste anmeldelser

14. May 2024

Google Translated Fantastisk natklub havde festen

20. June 2022

Google Translated Fantastisk også takket være veronika, vi havde et fantastisk bord og havde en fantastisk aften

21. March 2022

Super fedt.

25. April 2024
03. September 2023
11. June 2023
01. September 2022
31. May 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked