Herretur til Berlin

Vælg Aktiviteter

Herretur til Berlin

  • Overblik
  • Aktiviteter
  • Guide

Derfor er Berlin den bedste by når du skal arrangere herreturen

Berlin er uden tvivl en af de hotteste byer i Europa! Den historiske storby har et vildt natteliv, spændende attraktioner, flotte babes og rig mulighed for shopping. Fra Danmark er det både hurtigt og billigt at komme til Berlin, og det er en af vores mest populære herreturs destinationer.

Læs vores Berlin-guide

Vores team i Berlin

Hovedstaden i Tyskland er vild - Og dette er teamet, der sørger for at polterabenden til Berlin kommer til at blive helt legendarisk!

Kontakt os
Filters Activities
label

Derfor er Berlin den bedste by når du skal arrangere herreturen

Tjek det sindssyge og unikke natteliv ud

Tjek det sindssyge og unikke natteliv ud

Slap af i flere grønne parker i hele byen

Slap af i flere grønne parker i hele byen

Oplev flotte historiske attraktioner i en livlig hovedstad

Oplev flotte historiske attraktioner i en livlig hovedstad

Udforsk den alternative livstil i Berlin

Udforsk den alternative livstil i Berlin

Herretur og Polterabend i Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad, som huser omkring 3,5 millioner indbyggere. Hertil bliver byen besøgt af intet mindre end 11,5 millioner turister årligt, og det er ikke svært at forstå hvorfor – byens rige historie og flotte monumenter kombineret med den moderne stemning og det vilde natteliv gør, at Berlin har alt, hvad hjertet begærer! Til trods for den kæmpe turistindustri er priserne stadigt en hel del billigere end i Danmark, og I kan forvente vilde byture og traditionelle tyske festmåltider, hvor I virkelig får noget for pengene.

berlin by-guide - pissup

Berlins historie præger stadig byen den dag i dag, og mange af de største attraktioner relaterer til byens involvering i anden verdenskrig. Her er mulighed for at se Checkpoint Charlie, som opdelte Berlin i øst og vest, Holocaust monumentet, som er rejst til minde om de myrdede jøder og East Side Gallery, som er en del af Berlin-muren, der er pakket med imponerende graffiti. Herudover er den imponerende Brandenburger Tor helt sikkert også værd at smutte forbi, og hvis I er til shopping, kan I besøge Alexanderplatz, som byder på masser af high street butikker og restauranter.

Berlins metrosystem er opdelt i U-bahn og S-bahn, og systemet er super nemt at finde ud af – og tilmed rigtig billigt sammenlignet med offentlig transport i Danmark. Grundet byens flotte arkitektur og de mange monumenter er byen dog helt perfekt at udforske til fods – og hvis I har vadet et par kilometer, har I helt sikkert fortjent en øl efterfølgende!

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Berlin, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Sådan kommer I frem

Da den tyske hovedstad blot ligger et stenkast fra Danmark, er det både billigt og nemt at komme dertil. Fra Københavns lufthavn tager det kun en time at flyve til Berlin, og der er også mulighed for at hoppe på et tog eller en bus til virkeligt billige penge.

Flyv til berlin for polterabend

Hvis I køber en pakkerejse gennem os, sørger vi for at returtransport til og fra lufthavnen er gratis inkluderet. Hvis I blot har booket aktiviteter gennem os, kan I stadig booke vores returtransport til og fra lufthavnen (både fra Schönefeld & Tegel) eller alternativt opgradere jeres ankomst og booke en limousine med champagne.

Et vibrerende natteliv

Berlin har måske det cooleste byliv i Europa! Undergrundsmiljøet er vildere og større end noget andet sted, og især om sommeren kan I finde vilde klubber og udendørs barer, hvor festen holdes kørende til den lyse morgen. Hvis I er til vild fest, kan vi anbefale Watergate, Tresor og Berghain, som alle har nogle seriøst vilde djs og lysfester – samt åbent hele weekenden!

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Berlin, for at få et overblik over alle de fede ting at lave.

Berlins natteliv med Pissup

I Berlin kan I desuden finde masser af små bodegaer, som minder meget om dem, vi har i Danmark – øllen er billig, kromutter er gammel, og det er den perfekte måde at sætte gang i en fest på. I østlige Berlin findes der masser af små barer og klubber gemt bag skjulte døre, som først åbner, når alt andet lukker. I vestlige Berlin findes et større udvalg af stilfulde barer. Hvis I vil være sikre på en succesfuld tur i byen, kan I booke en af vores guides til en aften med pubcrawl & natklub.

Fadbamser og Bratwurst

Hvis I får lyst til at sætte farten lidt ned eller nyde en afslappende øl, før I slår jer løs i nattelivet, kan I besøge en af de mange ølområder i Berlin. Tyskland er kendt for at producere nogle af verdens bedste øl til overkommelige priser, og mærker som Oettinger, Bitburger og Erdinger er blot få af de verdensklasse øl, som findes i massevis. Besøg nogle tyske ølhaller for en autentisk oplevelse med kæmpe 1 liters øl, og kombiner sightseeing med øl ved at besøge et mikrobryggeri.

Øl og sightseeing kombineret - med Pissup på polterabend

Hvis I har et par dage i byen, har I formentligt brug for en lille pause fra alt det øl. Om ikke andet så bare i et par timer. Vi tilbyder masser af aktiviteter, hvor I kan få brændt nogle kalorier af (og få svedt tømmermændene ud). Prøv for eksempel vandski, paintball (både udendørs og indendørs), skydepakker, gokart-ræs og meget mere. For de lidt mere dovne typer kan vi anbefale en tur i vandland eller hestevæddeløb.

Berlinske babes

Hvis I er på polterabend, har vi sørget for en række polterabend idéer, som kan få jer alle i den helt rigtige stemning. Pigerne i Berlin er både smukke og villige, og I bør helt sikkert forkæle hinanden med et lesbisk show eller en tur på stripklub. Vi arrangerer endda pakker, hvor I får pubcrawl, stripklub og natklub på én og samme aften! Selvom I ikke er på polterabend, er I selvfølgelig stadig mere end velkomne til at tjekke de lokale skønheder ud med en af vores lækre pakker.

Smukke damer i Berlin

Pissup planlægger alt

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Berlin helt speciel og uforglemmelig!

Hvad vores kunder skriver

De bedste polterabender i Europa siden 2001

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked