Herretur til Berlin

Herretur til Berlin

( 225 anmeldelser )
4.84 / 5 Baseret på 225 anmeldelser

Herretur til Berlin

Populære aktiviteter

Central indkvartering i Berlin

3-stjernet
image of Smukt boutique-hotel på Alexanderplatz

Smukt boutique-hotel på Alexanderplatz

4-stjernet
image of Luksus Boutique-hotel i byens centrum

Luksus Boutique-hotel i byens centrum

Vandrehjem 2*
image of Moderne hostel i Berlin Mitte

Moderne hostel i Berlin Mitte

Superior 2*
image of Smart lejlighed med førsteklasses beliggenhed

Smart lejlighed med førsteklasses beliggenhed

Villa
image of Villa nær Berlin

Villa nær Berlin

Derfor er Berlin den bedste by når du skal arrangere herreturen

Tjek det sindssyge og unikke natteliv ud

Tjek det sindssyge og unikke natteliv ud

Slap af i flere grønne parker i hele byen

Slap af i flere grønne parker i hele byen

Oplev flotte historiske attraktioner i en livlig hovedstad

Oplev flotte historiske attraktioner i en livlig hovedstad

Udforsk den alternative livstil i Berlin

Udforsk den alternative livstil i Berlin

Herretur til Berlin

Anmeldt som "Fremragende" med 4.84/5 Baseret på 225+ anmeldelser.

Polterabend Berlin ★ +600 Aktiviteter ✓ 13 forskellige destinationer ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓ siden 2001

Viser vores seneste anmeldelser

28. March 2024

Google Translated Meget tilfreds med vores oplevelse

14. February 2024

Google Translated Veldig bra service

27. September 2023

Google Translated Det lille bælte

26. September 2023

Google Translated Hurtigt og professionelt. Det gjorde virkelig en forskel, at de tilbyder support døgnet rundt. En af restauranterne forsøgte at sende os væk med den begrundelse, at køkkenet var løbet tør for

30. August 2023

Google Translated Weekenden gik rigtig godt.
Aktiviteterne var fantastiske, og instruktørerne var opmærksomme og tålmodige på trods af sprogbarrieren.
Meget god opfølgning fra pissup-teamet. Meget hurtige sv

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Vores team i Berlin

Hovedstaden i Tyskland er vild - Og dette er teamet, der sørger for at polterabenden til Berlin kommer til at blive helt legendarisk!

Kontakt os

Herretur og Polterabend i Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad, som huser omkring 3,5 millioner indbyggere. Hertil bliver byen besøgt af intet mindre end 11,5 millioner turister årligt, og det er ikke svært at forstå hvorfor – byens rige historie og flotte monumenter kombineret med den moderne stemning og det vilde natteliv gør, at Berlin har alt, hvad hjertet begærer! Til trods for den kæmpe turistindustri er priserne stadigt en hel del billigere end i Danmark, og I kan forvente vilde byture og traditionelle tyske festmåltider, hvor I virkelig får noget for pengene.

berlin by-guide - pissup

Berlins historie præger stadig byen den dag i dag, og mange af de største attraktioner relaterer til byens involvering i anden verdenskrig. Her er mulighed for at se Checkpoint Charlie, som opdelte Berlin i øst og vest, Holocaust monumentet, som er rejst til minde om de myrdede jøder og East Side Gallery, som er en del af Berlin-muren, der er pakket med imponerende graffiti. Herudover er den imponerende Brandenburger Tor helt sikkert også værd at smutte forbi, og hvis I er til shopping, kan I besøge Alexanderplatz, som byder på masser af high street butikker og restauranter.

Berlins metrosystem er opdelt i U-bahn og S-bahn, og systemet er super nemt at finde ud af – og tilmed rigtig billigt sammenlignet med offentlig transport i Danmark. Grundet byens flotte arkitektur og de mange monumenter er byen dog helt perfekt at udforske til fods – og hvis I har vadet et par kilometer, har I helt sikkert fortjent en øl efterfølgende!

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Berlin, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Sådan kommer I frem

Da den tyske hovedstad blot ligger et stenkast fra Danmark, er det både billigt og nemt at komme dertil. Fra Københavns lufthavn tager det kun en time at flyve til Berlin, og der er også mulighed for at hoppe på et tog eller en bus til virkeligt billige penge.

Hvis I køber en pakkerejse gennem os, sørger vi for at returtransport til og fra lufthavnen er gratis inkluderet. Hvis I blot har booket aktiviteter gennem os, kan I stadig booke vores returtransport til og fra lufthavnen (både fra Schönefeld & Tegel) eller alternativt opgradere jeres ankomst og booke en limousine med champagne.

Flyv til berlin for polterabend

Et vibrerende natteliv

Berlin har måske det cooleste byliv i Europa! Undergrundsmiljøet er vildere og større end noget andet sted, og især om sommeren kan I finde vilde klubber og udendørs barer, hvor festen holdes kørende til den lyse morgen. Hvis I er til vild fest, kan vi anbefale Watergate, Tresor og Berghain, som alle har nogle seriøst vilde djs og lysfester – samt åbent hele weekenden!

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Berlin, for at få et overblik over alle de fede ting at lave.

I Berlin kan I desuden finde masser af små bodegaer, som minder meget om dem, vi har i Danmark – øllen er billig, kromutter er gammel, og det er den perfekte måde at sætte gang i en fest på. I østlige Berlin findes der masser af små barer og klubber gemt bag skjulte døre, som først åbner, når alt andet lukker. I vestlige Berlin findes et større udvalg af stilfulde barer. Hvis I vil være sikre på en succesfuld tur i byen, kan I booke en af vores guides til en aften med pubcrawl & natklub.

Berlins natteliv med Pissup

Aktiviteter i Berlin – Pissup anbefaler

Berlin er en af Europas fedeste partydestinationer, hvor I altid finder noget at give jer til! Her er de vildeste natklubber, som har åbent hele weekenden døgnet rundt, undergrundsbarer i massevis og flotte unge piger, så langt øjet rækker. Forkæl jer selv med en herretur i den legendariske by, som er perfekt til både fest og sightseeing.

Action, sightseeing og spændende oplevelser i Berlin

Berlin er blandt unge festglade mennesker kendt som den perfekte destination for undergrundsbarer, techno og dance, og klubber, som har åbent døgnet rundt. Den historiske by byder dog på meget mere end blot et vildt natteliv, og der findes meget få byer i Europa, som har en ligeså spændende historie som Berlin.

I Berlin kan I se resterne af Berlin-muren, beundre den flotte graffiti i østlige Berlin, udforske high end butikkerne i vestlige Berlin og slå jer løs med shopping i Mitte – og vi har selvfølgelig sørget for et par sightseeing ture til jer. I kan eksempelvis booke vores store ølcykel, hvor I vil cykle gennem byen, mens I drikker øl, eller se byen på den gammeldags måde, nemlig ombord på en hestevogn. I har også mulighed for at tage den til søs, på søen Wannsee, og få lidt frisk luft og natur mens i griller på vores BBQ-båd.

Hvis I er på polterabend eller herretur, tilbyder vi et stort udvalg af drengerøvsaktiviteter, så I kan brænde lidt energi af i løbet af eftermiddagen inden en tur i byen. I kan prøve kræfter af med adrenalin-pumpende aktiviteter som for eksempel paintball eller skydning.

Skydning i Berlin - Pissup polterabend

Fadbamser og Bratwurst

Hvis I får lyst til at sætte farten lidt ned eller nyde en afslappende øl, før I slår jer løs i nattelivet, kan I besøge en af de mange ølområder i Berlin. Tyskland er kendt for at producere nogle af verdens bedste øl til overkommelige priser, og mærker som Oettinger, Bitburger og Erdinger er blot få af de verdensklasse øl, som findes i massevis. Besøg nogle tyske ølhaller for en autentisk oplevelse med kæmpe 1 liters øl, og kombiner sightseeing med øl ved at besøge et mikrobryggeri.

Hvis I har et par dage i byen, har I formentligt brug for en lille pause fra alt det øl. Om ikke andet så bare i et par timer. Vi tilbyder masser af aktiviteter, hvor I kan få brændt nogle kalorier af (og få svedt tømmermændene ud). Prøv for eksempel vandski, paintball (både udendørs og indendørs), skydepakker, gokart-ræs og meget mere. For de lidt mere dovne typer kan vi anbefale en tur i vandland eller hestevæddeløb.

Øl og sightseeing kombineret - med Pissup på polterabend

Berlinske babes

Hvis I er på polterabend, har vi sørget for en række polterabend idéer, som kan få jer alle i den helt rigtige stemning. Pigerne i Berlin er både smukke og villige, og I bør helt sikkert forkæle hinanden med et lesbisk show eller en tur på stripklub. Vi arrangerer endda pakker, hvor I får pubcrawl, stripklub og natklub på én og samme aften! Selvom I ikke er på polterabend, er I selvfølgelig stadig mere end velkomne til at tjekke de lokale skønheder ud med en af vores lækre pakker.

Smukke damer i Berlin

Pissup planlægger alt

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Berlin helt speciel og uforglemmelig!

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked