100% COVID Refund pakke >

Indendørs Gokart i Berlin

5/5 ( 2 anmeldelser )
Inkluderet
  • 25 min. Gokarting
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Uddannet Instruktør
Add-Ons & Extras >
Daytime
Go-karting
Landing Page

Sæt fødderne i pedalerne og brænd lidt gummi af på Berlins vilde gokart-bane! En herretur er ikke komplet uden lidt ægte drengerøvsaction, og her kan I ræse mod hinanden og kåre gruppens ultimative vinder.

Hvordan fungerer det

Vi har fundet en super fed gokart-bane til jer i Berlin med 30 runders (ca. 25 minutter) kørsel.

Gokart-banen er indendørs og kan derfor bookes i alt slags vejr. I har mulighed for at slappe af med en øl på stedets bar efter jeres ræs. Måske skal taberen give første omgang, mens I fejrer vinderen som en vaskeægte Formel 1-kører?

Sikkerhedsudstyr og instruktioner er inkluderet i prisen. Det er desuden muligt at tilkøbe transport i minivan.

Bemærkninger og begrænsninger Leverandøren har ikke engelsktalende personale på stedet, og de foretrækker, hvis grupper forstår lidt tysk, da der er vigtige instruktioner at følge! Så sørg for at have en tysktalende med i gruppen, ellers vil I ikke kunne køre. Hav dette in mente, før I bestiller.

I kan køre maksimalt 10 personer ad gangen. Hvis gruppen tæller flere end 10 personer, skal I booke flere tider, så alle kan få en tur.

Der er også et mindre ekstra gebyr, da alle deltagere skal have en såkaldt (hygiejnehue - en elefanthue), som skal betales på stedet. Dette er for at holde hjelmene rene og hygiejniske.

Når I er blevet færdige med både gokarts, øl og fejring af vinderen, så kan I også vælge at kombinere denne fede aktivitet med Guidet Pubcrawl og Natklub, hvor I bliver taget rundt i byen på fede barer og til sidst på den eksklusive Matrix Club, hvor I kan feste løs den lyse morgen!

Eller hvis i er blevet sultne over al ræset, så kan I også bestille en omgang Bøf og Øl på en lækker restaurant efterfølgende. Hvad kunne være bedre end en god saftig bøf og stor tysk fadøl ovenpå gokart-ræset?

Other Options

Indendørs Go-kart (60 min.)

Indendørs Go-kart (60 min.)

  • 60 min. Gokarting
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Uddannet Instruktør

Add-Ons & Extras

Return Transfer to/from Go-Kart
HYGIENE HOOD (balaclava)
Pizza & Beer

Indendørs Gokart i Berlin

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

En god herretur er ikke komplet uden lidt drengerøvsaction. Ræs mod hinanden og kåre gruppens ultimative vinder. Indendørs GoKart er ligeglad med vejret.

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Google Translated Gokarten var genial, og hele weekendens tilrettelæggelse, som I lavede, var perfekt.

06. June 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked