Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Inkluderet

  • Night Club Entry
  • 2 x Shots
  • 3 t. Guided Pub Crawl
Night Life

Er du klar på en rigtig mandeweekend i Berlin? Så er du Kommet til det helt rette sted! Denne pakke giver dig mulighed for at besøge nogle af de bedste barer, Berlin har at byde på med vores pubcrawl gennem byen – derudover sluttes aftenen af på bedste vis på Matrix Club, en af byens hedeste natklubber!

Sådan fungerer det

I møder jeres lokale guide på en bar tæt på Alexanderplatz (det centrale Berlin - 12 min. fra centralstationen med metro). Hvis I ønsker at blive hentet et andet sted, skal dette godkendes på forhånd. Barcrawlen varer hele 3 timer og I vil besøge 3 fede barer, så der vil være masser af tid til at opleve lidt af det bedste af Berlin, samtidigt med at I får en masse indenbords. Derudover vil der være 3 shots til hver fra hver bare I besøger.

Efter den våde barcrawl vil I ende op på den vildeste klub i byen, nemlig Matrix Club. Så sørg for først at blive rigtige stive når I er inde på klubben, så I kan slutte natten af med manér, det ville jo være ærgeligt hvis I blev nægtet adgang af den grund. Husk samtidigt at lade de platte og grimme polterabend-T-shirts eller costumer blive hjemme når I skal på klub, det bliver da alligvel ikke scoret damer på!

Undgå diverse turistfælder og udnyt vores lokale viden i byen – vi har masser af erfaring med pubcrawls og ved derfor præcist, hvor der er gang i gaden! Aktiviteten inkluderer en gratis øl for hver af jer på den første bar.

Start aftenen med Burger & Øl eller Middag med Strip inden det rigtigt går løs.

Other Options

Pubcrawl, Strip & Natklub

Pubcrawl, Strip & Natklub

  • Night Club Entry
  • 2 x Shots
  • 5 x Strip Club Dollar each
  • Strip Club Entry
  • 3 t. Guided Pub Crawl

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked