Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

( 11 anmeldelser )
4.45 / 5 Baseret på 11 anmeldelser

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Inkluderet
  • 4 t. Guidet Pub Crawl
  • Indgang til Natklub
  • 3 x Shots
Add-Ons & Extras >
Night Life
Bar Crawls
Landing Page

Er I klar på en rigtig drengeweekend i Berlin? Så er I kommet til det helt rette sted! Denne pakke giver dig mulighed for at besøge nogle af de bedste barer, Berlin har at byde på med vores pubcrawl gennem byen – derudover sluttes aftenen af på bedste vis på Matrix Club, en af byens hedeste natklubber!

Sådan fungerer det

I møder jeres lokale guide på en bar tæt på Alexanderplatz (det centrale Berlin - 12 min. fra centralstationen med metro). Hvis I ønsker at blive hentet et andet sted, skal dette godkendes på forhånd. Vi anbefaler at starte pubcrawlen senest fra kl 21:00, så I ikke dukker for tidligt op på tomme barer.

Barcrawlen varer hele 3 timer og I vil besøge 3 fede barer, så der vil være masser af tid til at opleve lidt af det bedste af Berlin, samtidigt med at I får en masse indenbords. Derudover vil der være 3 shots til hver fra hver enkelt bar, I besøger.

Efter den våde barcrawl vil I ende op på den vildeste klub i byen, nemlig Matrix Club. Så sørg for først at blive rigtige stive når I er inde på klubben, så I kan slutte natten af med manér, det ville jo være ærgeligt hvis I blev nægtet adgang af den grund. Husk samtidigt at lade de platte og grimme polterabend-T-shirts eller kostumer blive hjemme, når I skal på klub, det bliver der alligvel ikke scoret damer på!

Undgå diverse turistfælder og udnyt vores lokale viden i byen – vi har masser af erfaring med pubcrawls og ved derfor præcist, hvor der er gang i gaden! Aktiviteten inkluderer en gratis øl for hver af jer på den første bar.

Kombinér pubcrawlen med andre Pissup-aktiviteter

Start desuden aftenen med Burger & Øl eller Middag med Strip inden det rigtigt går løs, så I er godt opvarmede til nattens strabadser.

Other Options

Pubcrawl, Strip & Natklub

Pubcrawl, Strip & Natklub

  • Entré til Stripklub
  • 1 Øl hver
  • 4 t. Guidet Pub Crawl
  • Indgang til Natklub
  • 3 x Shots

Add-Ons & Extras

Table Reservation Night Club

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Anmeldt som "Fremragende" med 4.45/5 Baseret på 11+ anmeldelser.

Tag med på nogle af de bedste barer, Berlin har at byde på med vores pubcrawl i byen – og afslut aftenen på bedste vis på en af byens vildeste klubber.

Viser vores seneste anmeldelser

16. May 2024

Google Translated Sød fyr. Information om Berlin, mennesker og mentalitet var meget informativ.

08. May 2024

Google Translated Fra nu af altid med pissup

06. June 2023

Google Translated Fantastisk guide! Opdagede gode barer!

19. September 2022

Google Translated Var godt!

Google Translated Valentina tog os til nogle fremragende steder og var tydeligvis meget klar over de rigtige steder at tage os. Hun havde en fantastisk holdning (meget tolerant!) til at holde os alle opmærksom

27. September 2023
17. July 2023
16. July 2023
14. June 2023
15. March 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked