Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Inkluderet
  • 3 t. Guided Pub Crawl
  • Night Club Entry
  • 2 x Shots
Add-Ons & Extras >
Night Life
Bar Crawls

Er du klar på en rigtig mandeweekend i Berlin? Så er du Kommet til det helt rette sted! Denne pakke giver dig mulighed for at besøge nogle af de bedste barer, Berlin har at byde på med vores pubcrawl gennem byen – derudover sluttes aftenen af på bedste vis på Matrix Club, en af byens hedeste natklubber!

Sådan fungerer det

I møder jeres lokale guide på en bar tæt på Alexanderplatz (det centrale Berlin - 12 min. fra centralstationen med metro). Hvis I ønsker at blive hentet et andet sted, skal dette godkendes på forhånd. Barcrawlen varer hele 3 timer og I vil besøge 3 fede barer, så der vil være masser af tid til at opleve lidt af det bedste af Berlin, samtidigt med at I får en masse indenbords. Derudover vil der være 3 shots til hver fra hver bare I besøger.

Efter den våde barcrawl vil I ende op på den vildeste klub i byen, nemlig Matrix Club. Så sørg for først at blive rigtige stive når I er inde på klubben, så I kan slutte natten af med manér, det ville jo være ærgeligt hvis I blev nægtet adgang af den grund. Husk samtidigt at lade de platte og grimme polterabend-T-shirts eller costumer blive hjemme når I skal på klub, det bliver da alligvel ikke scoret damer på!

Undgå diverse turistfælder og udnyt vores lokale viden i byen – vi har masser af erfaring med pubcrawls og ved derfor præcist, hvor der er gang i gaden! Aktiviteten inkluderer en gratis øl for hver af jer på den første bar.

Start aftenen med Burger & Øl eller Middag med Strip inden det rigtigt går løs.

Other Options

Pubcrawl, Strip & Natklub

Pubcrawl, Strip & Natklub

  • Strip Club Entry
  • 5 x Strip Club Dollar each
  • 3 t. Guided Pub Crawl
  • Night Club Entry
  • 2 x Shots

Add-Ons & Extras

Table Reservation Night Club

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Pubcrawl & Natklub Éntre (Matrix Club)

Anmeldt som "Fremragende" med 4.5/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

Kom med og besøg nogle af de bedste barer, Berlin har at byde på med vores pubcrawl gennem byen – og slut aftenen af på bedste vis på en af byens vildeste klubber.

15. March 2023
af Gaetan T.
19. September 2022
af Marvin A.

Google Translated Var godt!

01. May 2022
af Per F.
af Dave

Google Translated Valentina tog os til nogle fremragende steder og var tydeligvis meget klar over de rigtige steder at tage os. Hun havde en fantastisk holdning (meget tolerant!) til at holde os alle opmærksom

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked