AK-47 Skydning - Prøv kræfter med det smukke bæst AK-47

AK-47-skydning i Berlin

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

AK-47-skydning i Berlin

Inkluderet

  • 25 omgange AK-47 Kalashnikov assault rifle, cal. 7.62×39
  • Qualified Instructor
Daytime
Skyd med AK-47

AK-47 Skydning i Berlin - prøv det berygtede Hollywood-våben i den virkelige verden!

Noget af det bedste, som Rusland har bragt til verden, udover vodka selvfølgelig, er den fantastiske AK-47. En maskinpistol i den absolutte topklasse, som kan sende en masse skud afsted på ingen tid. Vi tror, at alle mænd har en drøm om at få lov til at skyde med en AK-47, og derfor har vi valgt at gøre det til en realitet for jer, når I tager på polterabend til Berlin. PissUp sørger nemlig for, at I kan få lov til at holde en vaskeægte AK-47 i hænderne og endda også få lov til at affyre en række skud.

Grundig sikkerhedsinstruktion

Når I vælger at booke lige netop denne aktivitet, sørger vi selvfølgelig for, at der er en yderst kompetent instruktør, som står klar til at give jer den helt rigtige guidance til, hvordan I skal håndtere den store maskinpistol. Da denne aktivitet omhandler våben, er det meget vigtigt, at I møder op ædru samt med et gyldigt billed-ID, så vi kan være sikre på, at alt foregår helt lovligt.

Mærk suset fra maskinen

I vil hver især få tildelt 25 skud med den store AK-47 maskinpistol, og I har en time til at fyre løs. I kan vælge at lave en konkurrence ud af det, sådan at I kan se, hvem der mon er den bedste til at kontrollere en stor pistol. Er det brudgommen, som klarer det bedst af alle, kan man jo argumentere for, at han så må give den første runde, når I rammer byen senere på aftenen. Hos PissUp hjælper vi jer også gerne med at arrangere den helt vilde tur i Berlins natteliv.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked