Herretur til Prag

Herretur til Prag

( 1422 anmeldelser )
4.89 / 5 Baseret på 1422 anmeldelser

Herretur til Prag

(91) Populære aktiviteter

Populære Pakkerejser til Prag

fra kr 474 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • Burger og Bryster
 • Bytur På Klub
fra kr 2167 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 nat/nætter Fedt hostel med bar
 • Bytur På Klub
 • Morgenstrip med Stuepiger
 • Rambo Skydning
 • Bøf & Bryster
fra kr 2526 pp
Medium pakke

Medium pakke

 • 2 nat/nætter Trendy hotel tæt på Wenzelspladsen
 • Lufthavnstransfer
 • Privat Barguide
 • Gokart - få et adrenalinsus
 • Club night - Karlovy Lázně - Big box
 • Lufthavnstransfer
fra kr 3658 pp

All in one pakke

 • 2 nat/nætter Elegant luksushotel
 • Partybus-transport
 • Bytur På Klub
 • Goulash and strip
 • Lufthavnstransfer
 • Morgenstrip med Stuepiger

Central indkvartering i Prag

Aparthotel 3*
image of Centrale lejligheder med fantastisk udsigt

Centrale lejligheder med fantastisk udsigt

Vandrehjem 2*
image of Fedt hostel med bar

Fedt hostel med bar

4-stjernet
image of Elegant luksushotel

Elegant luksushotel

3-stjernet
image of Trendy hotel tæt på Wenzelspladsen

Trendy hotel tæt på Wenzelspladsen

4-stjernet
image of Villa nær Prag

Villa nær Prag

Derfor er Prag den bedste by når du skal arrangere herreturen

Den bedste destination for polterabend i Europa

Den bedste destination for polterabend i Europa

Her er pigerne lige så smukke som selve byen

Her er pigerne lige så smukke som selve byen

Et heftigt natteliv og legendariske klubber

Et heftigt natteliv og legendariske klubber

Tjekkiske øl i verdensklasse

Tjekkiske øl i verdensklasse

Herretur til Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.89/5 Baseret på 1422+ anmeldelser.

Polterabend Prag ★ De fedeste fester ✓ Pubcrawls ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓ siden 2001

Viser vores seneste anmeldelser

23. May 2024

Google Translated Jeg er generelt ret begejstret!!!
Indkvarteringen var okay, programmet var fantastisk!
Alt fungerede også meget godt med hensyn til timing, og kommunikationen med guiden var fremragende.
H

23. May 2024

Google Translated Det var en fantastisk weekend, vores guide Maria tog os gennem dagen på en afslappet måde, og du får dine penge værd uden nogen stress

22. May 2024

Google Translated Weekenden i Prag var en stor succes, og vores guide Mario tog os med til de bedste barer og klubber. Endnu en gang tak til hele Pissup-teamet for den gode tid i Prag.

22. May 2024

Google Translated Det var en helt igennem fantastisk tur. Alt var velstruktureret og en vidunderlig oplevelse.

21. May 2024

Google Translated Vi nød det virkelig.

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Vores team i Prag

Prag er kongen af alle festdestinationer - og dette er teamet, der vil sørge for at herreturen til Prag kommer til at blive helt legendarisk!

Kontakt os

KONGEN AF REJSEDESTINATIONER

Prag er uden sammenligning det mest populære valg for herreture og polterabender! Prag er en af de mest besøgte byer i verden blandt unge festglade mennesker, og samtidigt en af de billigste destinationer. Pigerne er smukke og byen byder på masser af spændende attraktioner. Der er altid noget nyt at give sig til. Prag sørger for en herretur i verdensklasse!

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Prag, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Herretur til Prag

Prag huser cirka 1,25 millioner indbyggere og besøges dertil af 4,4 millioner turister om året. Prag er Tjekkiets hovedstad og den 14. største by i EU. Den historiske by byder på masser af smukke seværdigheder, antikke bygninger og naturligvis et vildt natteliv!

Herretur til prag.

Nogle af de mest populære attraktioner i byen inkluderer Karlsbroen, som er en gammel, gotisk bro, der fører over Vltava-floden. Der er også det berømte astronomiske ur Orloj – uret ser umiddelbart ikke ud af meget men er yderst populært, så I kan altid smutte forbi for at tage et billede og lade som om, at I været en smule kulturelle på herreturen. Uret findes på Den Gamle Rådhusplads, hvor I desuden også kan finde en række restauranter, hvis I har brug for en kold øl. Prazska Trznice – i Danmark bedre kendt som det ‘gule marked’ – er bestemt også et besøg værd. Her finder I frisk frugt, mad og masser af billige kopivarer, og selvom det måske ikke lige er her, I skal investere i en designertaske til damen derhjemme, er det berømte marked helt sikkert et besøg værd.

Hvis I ønsker at udforske byen, har vi sørget for nogle sjove og anderledes måder at gøre det på – hvorfor ikke cruise gennem byen i veteranbiler, eller måske hoppe ombord på vores ølcykel og se byen fra en lidt sjovere vinkel?

Skulle der være ishockey-fans iblandt jer, kan vi anbefale, at I tager ind og ser en kamp. Prag har flere gange vundet guld ved verdensmesterskaberne i ishockey og byder derfor på en oplevelse uden lige.

Prag er nem at udforske til fods, men er også godt dækket af offentlig transport. Der kører metro gennem byen, som er både nem og billig at finde ud af. Hvis I vil være lidt old-school, kan I også hoppe på en sporvogn. Taxaer er billige – men sørg for at blive enige om prisen på forhånd, så I ikke kommer til at betale overpris og blive snydt.

Sådan kommer I frem i Prag

Det er både nemt og billigt at komme til Prag, og hvis I flyver fra Københavns lufthavn, tager turen blot halvanden time. Det er desuden forholdsvist hurtigt at køre til Prag, og der findes et udvalg af busser, som arrangerer billig kørsel fra forskellige byer i Danmark.

Hvordan kommer du til prag på herretur

Når I ankommer, kan vi sørge for, at I cruiser ind til byen med stil. I kan booke en luksuriøs Hummer, som samler jer op i lufthavnen og kører jer til hotellet efter en lille tur rundt i byen, eller I har mulighed for at booke den vilde Strip-Limo, hvor en fræk, lokal pige vil sørge for at give jer en fantastisk velkomst. Hvis I booker pakkerejser, er transport i privat bus allerede inkluderet.

Aktiviteter i Prag - Pissup anbefaler

Prag er kendt for sit vilde natteliv og kæmpe diskoteker, og vi har mange års erfaring med herreture og polterabends i byen. Vi sørger dog for, at det hele ikke går op i druk og strippere og tilbyder derfor et stort udvalg af dagsaktiviteter, som vil fuldende jeres tur!

Prag er en yderst historisk by, og det har vi selvfølgelig valgt at udnytte – vi giver jer derfor mulighed for at udforske Atombunkerne eller hoppe ombord på Militære Kampvogne. Hvis I ønsker en lidt anderledes historisk aktivitet, kan vi også arrangere en Middelalder-Middag, hvor I vil få en oplevelse, I sent vil glemme.

Som I enhver anden by kan I prøve kræfter med helt klassiske aktiviteter såsom Paintball og Øl & Bowling og vi tilbyder lidt alternativ sightseeing i eksempelvis en Ølcykel eller en tur gennem byen i veteranbiler.

Udnyt tiden i Prag med vores spændende aktiviteter, inden I slår jer løs i byen. Populære attraktioner inkluderer blandt andet Karlsbroen, Den Gamle Bydel, Prag slot og det astronomiske ur.

Gokarts og Kalashnikovs

Prag er yderst berømt for deres lokale øl, som er verdenskendte for lækker kvalitet og smag, og I kan glæde jer til at mæske jer i Urquell, Staropramen og Budvar. Prag huser et hav af mikrobryggerier, og vi tilbyder guidede ture med øl på bryggerier, hvis I er interesserede i at være lidt kulturelle, mens I får øl indenbords.

Skydning i Prag, en oplevelsesrig herretur

Hvis øl i verdensklasse ikke er nok, giver byen også mulighed for masser af action-packed aktiviteter til en polterabend i Prag. I kan blandt andet skyde med Kalashnikovs på den lokale skydebane, få fart over feltet i et beskidt Quad-ræs, slå jeres indre nørder løs med lasertag eller få ram på brudgommen med paintball.

Hvis I føler jer lidt ramte efter en sen nat i byen, har I også mulighed for ren afslapning i spa – eller måske en tur i ølspa, hvis I føler jer klar til round two.

Vilde babes og billige øl

Prag er den perfekte destination for en herretur med gutterne, og hvis I har brug for polterabend idéer, tilbyder vi et kæmpe udvalg af vilde byture, babes, pubcrawls og meget mere.

Vilde byture og masser af alkohol

Prag har nogle af Europas største diskoteker, heriblandt Karlovy Lazne og One Club, som begge byder på en seriøst vild og uforglemmelig oplevelse! Varm op til jeres bytur med lidt lækkert i form af Bøf & Bryster, tag på en guided tur og besøg byens største bryggeri, hvor der selvfølge skal hældes lidt indenbords.

Alle vores nattelivsaktiviteter inkluderer en lokal guide, så I altid er i gode hænder. Med vores mange års erfaring i byen garanterer vi, at I altid undgår turistfælderne og de skumle steder i byen.

Letpåklædte babes

Tøserne i Prag er vilde og våde, og vi tilbyder et udvalg af aktiviteter med lækre babes! Vi booker altid fra byens bedste stripbureau, så I er garanteret førsteklasses strippere, og I kan for eksempel nyde et cruise på Stripskibet, bestille lidt sexet rengøring på værelset eller gøre en vild tur i byen lidt vildere med fræk Gelé-brydning.

Stripklubber og voksenunderholdning i Prag.

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Prag helt speciel og uforglemmelig!

Dit helt eget Pissup-Team

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked