100% COVID Refund pakke >

Prag RnB klubaften - Radost FX - privat rum

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Indgang til Natklub
  • 3 flasker 0,7 liters eller 1 liters Flaske Alkohol
  • 3 l Sodavand
  • Leje af Privat Rum
Add-Ons & Extras >
Featured
Night Club Entry
Night Life

Er I klar til den fedeste fest i Prag?

Fejrer I jeres herretur i Prag, og vil I gerne slå jer løs? Så er et besøg på en natklub selvfølgelig et must. Der er masser at vælge imellem i Europas festhovedstad, men vi har valgt en helt særlig klub til jer - Natklubben Radost FX er kendt for de bedste RnB- og housefester i den tjekkiske hovedstad. Men det er ikke alt: Vi reserverer endda et privat rum i klubben, hvor I kan trække jer tilbage, hvis I har brug for en pause fra dansegulvet. Et par flasker alkohol er selvfølgelig også inkluderet.

Hvad er inkluderet i aktiviteten?

Jeres Pissup-guide henter jer på jeres overnatningssted eller et andet sted, og sammen tager I til natklubben Radost FX. Her bliver I mødt og vist hen til jeres private rum i klubben. For grupper på op til 15 personer er 3 flasker alkohol inkluderet. For grupper på 16 eller flere er 5 flasker inkluderet. I bestemmer selv, hvilken alkohol I vil have. Der er også 3 liter sodavand til at blande jeres yndlingsdrinks. Nu kan I feste løs til de bedste RnB- eller house-beats midt i klubben eller i jeres private rum. Da I er helt alene på jeres rum, kan I selvfølgelig også bestille et frækt stripshow, hvis det var noget!

Andre relevante oplysninger om denne aktivitet

Klubben ligger meget centralt og er nem at komme til. Sporvognsstoppestederne og metroen er meget tæt på. Eller I kan vælge bare at gå. Fra Wenzelspladsen er der f.eks. kun ca. 900 meter. Jeres guide vil følge jer til stedet, så I ikke farer vild. I kan bruge jeres private rum, så længe I vil, eller senest til kl. 5 om morgenen, når klubben lukker. Hvis I er en gruppe på op til 15 personer, ligger jeres rum på balkonen. For større grupper på op til 25 personer vil I få tildelt et større lokale bagerst i natklubben.

Add-Ons & Extras

Autoerotic show with vibrator
Female Stripper (Gold Fingers)
Lesbian show (GF)
Lesbian show with vibrator (GF)
Strip ping-pong show
XXL Rolly Polly Show (Goldfingers)
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked