100% COVID Refund pakke >

Bubble-Fodbold i Prag

4.55/5 ( 11 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Uddannet Instruktør
  • 1 t. Aktivitet
  • Udstyr og sikkerhedsgear
  • Øl hver
  • Dommer
Add-Ons & Extras >
Daytime
Bubble Football
Landing Page

Brænd lidt energi af med Bubble-fodbold – vi garanterer, at I vil rulle rundt på gulvet af grin! Bogstaveligt talt.

Denne aktivitet skal prøves mindst én gang i livet, og bubble-fodbold er vildt populært til herreture og polterabender. I kender alle reglerne til fodbold, så hvorfor ikke spice det lidt op? Hop rundt i boblerne, mens I forsøger at spille en ‘seriøs’ gang bold – og udnyt at I kan hamre ind i hinanden uden at komme til skade.

Hele aktiviteten varer 70 minutter, inklusive instruktioner og kamp, ikke meget mindre end en rigtige fodboldkamp, men I kan være sikre på, at tiden vil gå meget hurtigere end det. Med al jeres grinen, hylen og rullen rundt på gulvet vil I slet ikke have overskud til at tænke over, hvor lang tid I har tilbage.

Der er heller ikke lige så mange regler som I almindelig fodbold, så I kan sagtens hamre og styrte ind i hinanden uden så meget omtanke på bolden, og det vil kun gøre spillet endnu bedre.

Praktiske informationer Ved ankomsten vil I modtage instruktioner, samt jeres bobler og andet udstyr. Jeres instruktør vil komme med alle relevanter informationer på engelsk.

Når I alle er klar, starter kampen, hvor I vil blive delt ind på to hold mod hinanden. Som nævnt varer selve kampen 60 minutter.

Aktiviteten er tilgængelige hele året rundt - både udendørs og indendørs.

Jeres guide vil samle jer op på hotellet, og returtransport er inkluderet.

Kombiner aktiviteten

Hvis I har brug for mere sjov og spas, så kan I eventuelt kombinere Bubble-fodboldkampen med en omgang Lasergame for endnu mere drengerøvs-action.

Hvis det heller ikke var nok, så kan I også vælge at kombinere det med Gokart-ræs, hvor I kan suse rundt på banen mod hinanden i vilde og topmoderne gokarts, og der vil være nok plads til, da I vil befinde jer på den største gokart-bane i Prag!

Add-Ons & Extras

Beer (SA)

Bubble-Fodbold i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.55/5 Baseret på 11+ anmeldelser.

Hop ind i vores bubble og spil en 'seriøs' gang bold. Vi garanterer I vil grine! Husk at udnytte, at man i Bubble-fodbold kan smadre ind i hinanden uden smerte

Viser vores seneste anmeldelser

15. June 2022

Google Translated Hårdt hårdt dagen efter tilberedt ?

13. June 2022

Google Translated Griner på den anden side for at undgå meget varme dage, boblerne holder dig meget varm.

08. June 2022

Google Translated I sidste ende handlede det på et tidspunkt om at køre over de andre. Det fungerede godt for vores hold.

12. June 2023
11. June 2023
19. October 2022
14. September 2022
29. June 2022
15. May 2022
25. April 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked