Prag Udforsk Militære Kampvogne image

Udforsk Militære Kampvogne i Prag

Udforsk Militære Kampvogne i Prag

Inkluderet

  • 20 minutters udforskning af militær kampvogne
  • 20 minutters kørsel i BMP-1 kampvogn
  • Køretøjet har kapacitet på op til 25 personer
  • Returtransport
  • Guide
Dagsaktivitet
Anbefalet
  • Overblik

Militære kampvogne – Tag ud og føl jer som en del af en indvaderende hær, mens I sidder ombord på en vild sovjetisk kampvogn!

I vil få ca. 20 minutters guidet tur, hvor I kan udforske de vildeste militær kampvogne fra Sovjettiden. Bagefter hopper I ombord og får en 20 minutters adrenalin-pakket tur i en BMP-1 kampvogn! Det er en nervepirrende oplevelse, hvor I virkelig kan få udlevet en drengerøvsdrøm om at sidde ombord på en tank. I kan forvente en autentisk oplevelse af den sojvetiske krigstid og nogle helt særlige minder.

Vores guide møder jer ved hotellet og I følges med transport til stedet, som ligger lidt udenfor Prag. Det tager ca. en time.

*Ekstra

Gruppen kan tilføje en ekstra aktivitet til gommen - han får instruktioner og kan køre bilen selv i yderligere 15 minutter. Gruppen kan også tilføje ekstramateriale som at skyde 20 runder med et AK-47 eller 10 runder (løse patroner eller almindelige kugler) med et UK-59 maskingevær. Skydningen tager ca. 45 min. mere.

Bemærk

Hvis I ønsker at skyde, er der selvfølgelig 0 alkohol-tolerance, og I skal underskrive en ansvarsfraskrivelse. Der er 2 timers kørsel frem og tilbage + ca. 40 minutters faktisk aktivitet.

Hvis I er til mere krig, action og adrenalin, kan I også prøve at flyve i Militær Jetjager.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked