100% COVID Refund pakke >

Stripcrawl i Prag

4.75/5 ( 44 anmeldelser )
Inkluderet
  • Entré til Stripklub
  • Pissup Guide
Featured
Strip Club Entry
Landing Page
Naughty
Night Life

Stripcrawl prag er næste en must på jeres herretur!
Lad os sørge for at jeres oplevelse på de tjekkiske stripklubber er en success!

Prag er proppet med stripklubber, men der er desværre mange af dem, hvor priserne er lidt for høje, og kvinderne har set bedre dage. Gennem vores mange års erfaring i byen har vi fundet de allerbedste stripklubber, Prag har at byde på, og med denne stripcrawl vil I besøge de 2 bedste i byen!

Hvad kan I forvente på turen?

Vores guide møder jer ved hotellet eller i midten af Prag. Guiden vil tage jer til de 2 bedste lapdance steder i byen. Guiden smider også lidt lokal viden om byen, klubberne, barene, restauranterne og vil hjælpe jer rundt (uden nogen snyder jer!).

VIP indgang til alle stripklubber er inkluderet i prisen, så I kan vade direkte forbi køen og ind til de hede, tjekkiske piger.

Hele turen vil tage ca. 4 timer.

Kombiner vores stripcrawl med andre fede aktiviteter

Start aftenen ud med et solidt måltid, så I kan holde til varmen med vores Opvarmning med Bøf. Så er der også mindre sandsynlighed for, at nogen af jer ender med at gå kold før 12, da I vil have fået lagt en ordentlig bund inden aftenens og nattens strabadser i en af Europas sande festhovedstæder.

Ellers kan I også slutte natten af med et brag af en fest, efter I har savlet nok over de frække damer på stripklubberne - og hvilken bedre måde at feste løs på i Prag end på en vild og eksklusiv VIP-natklub i hjertet af byen? Spring køen over og tag direkte ind på den vilde natklub Duplex, hvor I først og fremmest vil få jeres eget bord og fri bar på 2.000 tjekkiske kroner pr. person. Så bliver det vist ikke vildere!

Stripcrawl i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.75/5 Baseret på 44+ anmeldelser.

Stripcrawl Prag - et must på jeres herretur! Lad os sørge for at jeres oplevelse på de tjekkiske stripklubber er en success!

Viser vores seneste anmeldelser

17. June 2024

Google Translated Godt organiseret!

17. June 2024

Google Translated Hvis du ikke kan lide denne aktivitet, er det din egen skyld, for hvad kan gå galt på stripklubberne i Prag....

05. June 2024

Google Translated Unikt!

04. February 2024

Google Translated Hot Peppers -> stol på mig

17. December 2023

Google Translated Det smukkeste sted, med fantastiske kvinder og en fantastisk beliggenhed. Service super hot, hurtig og venlig

24. April 2023

Google Translated En sjov aften, som vi ofte vil grine af.

27. July 2022

Google Translated Her har du virkelig bemærket, hvilken forskel en god guide gør. Da vi fik den dårligste plads i den første klub, sørgede Michaela for, at vi fik lov at sidde lige foran scenen. Og hvad angår

29. May 2022

Google Translated Perfekt

13. April 2022

Google Translated En fremragende klub, med søde piger, der ikke tvinger. Meget sejt

Vi havde ligeledes en god strip-crawl til nogle gode klubber

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked