100% COVID Refund pakke >

VIP Natklub i Prag

4.78/5 ( 18 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Bordreservation
  • 2 000 CZK Bar Voucher hver
  • Natklub VIP-entré
Club Table Reservation
Landing Page
Night Life
Drinking

VIP Natklub med bordreservation på Duplex Natklub! Få en fed aften i byen i Prags fantastiske natteliv.

Vi sørger for entré til en af byens bedste natklubber, som ofter har besøg af store DJ’s. Duplex spiller mest house med fede beats, som man får lyst til at danse til.

I kan springe køen over og komme direkte ind til festen! Vi er jo Pissup, så vi har sørget for I kan nyde fri bar for op til 2000 CZK pr. person, hvilket skulle være nok til mindst 10-12 øl hver, bare for at give en ide om, hvor langt det rækker i klubbens priser.

Hvad er Duplex?

Duplex er den nok mest berømte bar i hele Prag. Den er desuden også på listen over de 100 bedste natklubber på verdensplan, så derfor kan du og hele holdet være sikre på at få den fedeste og vildeste fest, hvis I lægger turen forbi her. Menuen består af et stort udvalg af drinks og alle tænkelige former for spiritus, så der helt sikkert vil være noget for enhver smag. Klubben er centralt placeret i Prag, så den vil være tæt på resten af nattelivet og et væld af gode hoteller.

Praktiske informationer til jeres aften

Vores guide henter jer på hotellet eller et andet aftalt sted. I følges til Duplex på gåben, med taxa eller offentlig transport alt efter, hvor I mødes. Eventuelle priser til transport til og fra klubben er ikke inkluderet i prisen.

Inde i klubben vil I selvfølgelig også være sikret jeres base. I vil få jeres eget bord, hvor I kan holde øje med festen fra, hygge med jeres drinks og invitere lækre piger til.

Bemærkninger og restriktioner! Klubben er åben fredag og lørdag fra 20:00 til 5:00. Guiden er med jer i 4 timer.
Duplex kører en smart-casual dresscode, så sørg for at se godt ud og lad de sjove kostumer blive hjemme.

Skål og god fest!

VIP Natklub i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.78/5 Baseret på 18+ anmeldelser.

Vi sørger for den fedeste bytur på Duplex natklub i Prag! Spring køen over og kom direkte ind til festen. Her kan I drikke frit for 1700CZK pr. person.

Viser vores seneste anmeldelser

29. August 2022

Google Translated Var rigtig god! Placeringen var fantastisk. Det eneste er, at bestillingsprocessen burde være bedre forklaret på forhånd, da ordrer til en reservation kun er mulige på en bestemt terminal. Be

19. May 2022

Google Translated Alt super organiseret! Fantastiske steder!

18. May 2022

Google Translated Vi behøvede ikke vente ved døren. Tjenerne var der med det samme og kom ofte for at se, om alt var i orden. Klubben var virkelig cool.

16. May 2022

Google Translated Fantastisk beliggenhed, men musik er kun for folk, der elsker elektro- og housemusik.

13. March 2024
10. March 2024
05. November 2023
25. June 2023
25. June 2023
07. February 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked