100% COVID Refund pakke >

De Ølympiske Lege i Prag

5/5 ( 4 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Privat Transport (frem og tilbage)
  • 2 t. Ubegrænset Øl
  • 2 t. Ubegrænset Sodavand + Vand
  • Uddannet Instruktør
  • Kæmpe Beer Pong Spil
  • Beer Pong Spil
  • Pustefodboldspil
  • Basket Connect Spil
Add-Ons & Extras >
Daytime
Outdoor Games
Active/Sporty
Competitive
Drinking

De Ølympiske Lege venter på jer til jeres herretur i Prag! I vil konkurrere mod hinanden i forskellige discipliner, som alle kredser om jeres absolutte yndlingsdrink, øl. Hvem af jer er den bedste og vil gå ud som sejrherren?

Hvad handler aktiviteten om?

Kort sagt er det intet mere end øl og spil. Er I klar til vilde konkurrencer og litervis af øl? Så er Pissup Ølymiske Lege den perfekte aktivitet til jeres tur! Vi har forberedt nogle helt specielle discipliner til jer...

Hvordan virker det?

Vores Pissup guide vil møde jer på hotellet og ledsage jer til stedet med privat transport og vil stå ved jeres side under hele aktiviteten for spørgsmål og hjælp til kommunikation. Først vil I få en kort briefing og så kan I bare gøre jer klar! Fire forskellige drikkespil venter på jer. Vis jeres værd med både et normalt og et kæmpe beer pong-spil, en omgang pustefodbold og basketball med en kamp på 4. Men I behøver ikke at nøjes med kun at drikke under legene. Ubegrænset øl, sodavand og vand er til rådighed for jer under hele aktiviteten. Så det vil være umuligt ikke at kunne slukke tørsten Efter legene bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Bemærkninger og begrænsninger

Aktiviteten finder sted syd for Prags centrum. I behøver dog ikke bekymre jer om at komme derhen, for vi sørger for privat transport til og fra. Ved ankomst, har I hele 2 timer til at prøve alle spillene og drikke så meget I kan. Inklusive rejsetiden skal I alt planlægge omkring 3,5 time i alt til denne aktivitet. I skal desuden være en gruppe på mindst 6 og højst 15 personer.

Kombiner denne aktivitet

For på passende måde at fejre vinderen af jeres ølympiade, er en tur til Prags natteliv nok den bedste idé bagefter. For at lære de fedeste steder i byen at kende, kan I tage på en fed pubcrawl med vores privat barguide og fortsætte festen til langt ud på natten!

Add-Ons & Extras

BBQ on fire

De Ølympiske Lege i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

Er I klar til en omgang ølympiske lege med al den øl I overhovedet kan forestille jer? Så tag med på Pissups fede aktivitet, mens I er på herretur i Prag!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

24. March 2024
24. March 2024
18. March 2024
26. September 2023
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked