Herretur til Bratislava

Herretur til Bratislava

( 193 anmeldelser )
4.87 / 5 Baseret på 193 anmeldelser

Herretur til Bratislava

(40) Populære Aktiviteter

Central indkvartering i Bratislava

4-stjernet
image of Luksushotel tæt på Donau-floden

Luksushotel tæt på Donau-floden

3-stjernet
image of Fantastisk hotel med egen restaurant

Fantastisk hotel med egen restaurant

Vandrehjem 2*
image of Komfortabelt gæstehus i den gamle bydel

Komfortabelt gæstehus i den gamle bydel

Derfor er Bratislava den bedste by når du skal arrangere herreturen

Find ud af hvorfor Bratislava hedder Bratislava

Find ud af hvorfor Bratislava hedder Bratislava

Slap af på strande og barer langs Donau-floden

Slap af på strande og barer langs Donau-floden

Nyd en eventyrlig by, traditionelle pubber og god mad

Nyd en eventyrlig by, traditionelle pubber og god mad

Fest med nogle af de smukkeste kvinder i verden

Fest med nogle af de smukkeste kvinder i verden

Herretur til Bratislava

Anmeldt som "Fremragende" med 4.87/5 Baseret på 193+ anmeldelser.

Polterabend Barcelona ★ +600 Aktiviteter ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 tilfredse kunder ✓ siden 2001

Viser vores seneste anmeldelser

14. May 2024

Google Translated Lidt kaotisk, men meget søde mennesker. Alt fungerede fint!

08. May 2024

Google Translated Tank kørsel bil ødelægge øl taxa kørsel alt var fantastisk også vores guide Peter var super flot meget vellykket!

08. May 2024

Google Translated Det var virkelig godt.
Peter var en meget dejlig guide.
Når som helst igen 😄

05. May 2024

Google Translated Fantastisk guide Gabi! Meget sjov aften! Tak skal du have

22. April 2024

Google Translated Alt i alt en vellykket dag med masser af sjov! Alt gik rigtig godt fra det øjeblik, vi bookede. Vores guide Gabi gav os god støtte, så vi kunne holde vores tidsplan. Vores Hummer-limousine va

Vi bliver talt om verden over for vores herreture

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

BABES, BOOZE OG BRATISLAVA

Arranger den ultimative herretur i Bratislava! Her kan I virkelig slå jer løs til seriøst billige penge, og byen har fantastisk arkitektur, flotte grønne omgivelser, fede barer og er nem at udforske til fods. Behøver vi at sige mere?

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Bratislava, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Vild herretur i Bratislava

I Slovakiets sydvestlige del finder I Bratislava, som er den eneste nationale hovedstad, der grænser direkte op til to uafhængige lande, nemlig Østrig og Ungarn. Dette betyder, at I nemt kan rejse til andre destinationer, hvis I har tid til det, og det er en nem måde at få set (og drukket i) andre fede europæiske storbyer.

Bratislava er både hyggelig og festklar

Byen huser omkring en halv million indbyggere, og der er masser af flot arkitektur og spændende seværdigheder i byen. Donau-floden går gennem en del af byen, så I kan slappe af langs vandet, hvis vejret tillader det. Byen har en imponerende blanding af middelalderarkitektur og moderne bygninger, som gør bybilledet helt unikt. Her er stilfulde restauranter og barer i 90 meters højde, hvor I får en seriøs vild udsigt over byen og floden. Hvis I bevæger jer op i Kamzík TV Tower kan I endda se både Østrig, Ungarn og Tjekkiet, mens I nyder en kold øl – det må da siges at være en oplevelse værd!

Vores lokale guides kan vise jer rundt i byen, og vi arrangerer sightseeing med øl, hvor I får set de største attraktioner. Her vil I blandt andet se Slavin monumentet og byens slot, samt en række andre spændende seværdigheder. Vi sørger for ølstop undervejs, så I ikke bliver tørstige.

Grundet byens størrelse er det nemt at udforske alt til fods. Byen har en perfekt størrelse til herreture, da de fleste barer og klubber ligger indenfor gåafstand fra hinanden. Det samme gælder restauranter, butikker og hoteller. Hvis I føler jer lidt dovne, kan I dog benytte jer af byens offentlige transport, som – ligesom de fleste andre ting i byen – er super billig.

Sådan kommer I frem i Bratislava

Bratislava ligger forholdsvist tæt på København, og der er ofte billige billetter at hente. Det er muligt at flyve dertil, men I kan også vælge at flyve til Wien, hvorfra Bratislava blot ligger 40 minutters kørsel væk. Hvis I ønsker, kan I også vælge at tage en bus hele vejen – det tager lidt længere tid, men I kan til gengæld feste ombord, så mon ikke det går?

Limo tur fra lufthavnen starter festen

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, får I gratis transport til og fra lufthavnen inkluderet, men I kan også opgradere jeres transfer ved for eksempel at prøve vores vilde partybus fra lufthavnen eller en super lækker limousine med champagne.

Action for drengerøve

Bratislava byder på nogle seriøst vilde oplevelser, som skiller drengene fra mændene! Hvis I altid gerne har villet prøve at affyre vilde våben, er det nu, I skal gribe chancen. På Bratislavas kæmpe skydebane er der et stort udvalg af våben, som I kan prøve kræfter af med. Vi lover, at det nok skal få adrenalinet til at pumpe gennem årerne.

Paintball - pløk løs på vennerne i Slovakiet

I har selvfølgelig også mulighed for at skyde lidt løs på hinanden, for eksempel med vores paintball, som afsluttes med lidt lækker grillmad, eller med Airsoft, som giver en mere autentisk battle-oplevelse.

Herudover tilbyder vi en række aktiviteter til vands, samt gokarts og lerdueskydning. Når I rejser med os, kommer I aldrig til at kede jer!

Beach parties og ‘boatels’

En ægte herretur er intet værd uden et vildt natteliv, og her skuffer Bratislava bestemt ikke! I sommermånederne kan I finde utallige ’open air’ klubber og barer, hvor I kan feste natten lang. Der er også vilde fester på kunstigt anlagte strande langs floden Donau. Hvis I pludselig får brug for et sted at sove, kan I prøve en overnatning på en af de seje ’boatels’, som ligger ude på vandet.

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Bratisliva, for at få et overblik over alle de sjove ting at lave.

Fest natten lang på natklub i Bratislava

Frygt ej, hvis I ikke besøger Bratislava om sommeren. Byen byder på et hav af fede fester i nogle seriøst fede omgivelser. Vi kan især anbefale den ikoniske klub Subclub, som ligger under byens slot. Når I ankommer til byen, kan I desuden booke vores barguide til at vise jer byens bedste barer, så I undgår kedelige fester og dumme turistfælder. Hvis I ønsker den ultimative bytur, skal I prøve vores Partyslava nat, som virkelig har gjort sig fortjent til sit navn!

Lokale piger, som ofte taber tøjet

Bratislava er kendt for de mange smukke piger og vilde stripklubber, hvor I kan feste hele natten. Hvis I er på herretur eller polterabend, skal I naturligvis nyde godterne lidt. Vi anbefaler vores Tour de Strip, hvis I vil se byens mest eksklusive nøgne danseslotte.

Stripklub i Bratislava - show for gommen

Som altid sørger vi også for, at jeres måltider bliver lidt sjovere. I kan gå ud og spise lækker burger eller bøf og få et stripshow til dessert i ægte Pissup stil.

Husk at overraske gommen, hvis I er på polterabend! I kan for eksempel booke en sexet blaffer eller få en fræk stripper til at kidnappe brudegommen, og heldigvis er det ikke kun gommen, der nyder godt af lækkerierne!

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Bratislava helt speciel og uforglemmelig! Vi er eksperter i alt hvad Slovakiets hovedstad kan byde på, så tøv ikke med at spørge løs!

Vores Pissup-Team

Aktiviteter i Bratislava – Pissup anbefaler

Vi har et stort udvalg af polterabend aktiviteter i Bratislava, og med vores mange års samarbejde i byen har vi fundet de allerbedste udbydere, så I er sikre på at få en knaldgod oplevelse i den slovakiske festby! Forvent masser af action, pistoler, sport – og vilde babes!

Bratislava – hvor pigerne er smukke, og pengene rækker langt

Selvom den slovakiske hovedstad ikke er så forfærdelig stor, har den et kæmpe udvalg af fede aktiviteter og et vildt byliv. I Bratislava kommer I virkelig langt for pengene, så det er nu, I skal udnytte chancen og holde ferie som eliten ved at booke ture i Hummer Limousiner og tage på vingårde og nyde en eksklusiv vinsmagning. Byen har en rig historie med masser af flotte seværdigheder og Instagram-venlige horisonter. I bedste Pissup stil har vi sørget for sightseeing med ølstop, hvor I kun ser de bedste attraktioner – samt får mulighed for at drikke lidt øl undervejs. Byen udforskes desuden nemt til fods, så I selv kan opdage de spændende skjulte gader og butikker. Hvis I gerne vil have en ægte drengerøvsoplevelse på jeres herretur eller polterabend, tilbyder vi et hav af klassiske aktiviteter som for eksempel paintball og bubble-fodbold, men I får også mulighed for at prøve kræfter af med nogle mere ekstreme sports som hydrospeeding. Vi bruger altid de bedste udbydere i byen, og uanset hvad I booker, og hvor I skal hen, vil I altid have en engelsktalende guide til rådighed, så alt går efter planen.

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Tilbud og kundeservice er 100% gratis Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning på dansk Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 89 87 83 31 eller

       Send os en besked