Herretur til Bratislava

Herretur til Bratislava

Vælg Aktiviteter

Herretur til Bratislava

Derfor er Bratislava den bedste by når du skal arrangere herreturen

Find ud af hvorfor Bratislava hedder Bratislava

Find ud af hvorfor Bratislava hedder Bratislava

Slap af på strande og barer langs Donau-floden

Slap af på strande og barer langs Donau-floden

Nyd en eventyrlig by, traditionelle pubber og god mad

Nyd en eventyrlig by, traditionelle pubber og god mad

Fest med nogle af de smukkeste kvinder i verden

Fest med nogle af de smukkeste kvinder i verden

Vores team i Bratislava

Drik så meget øl som du orker i Partyslava - dette er teamet der hjælper dig med at skabe en legendarisk poterabend i Bratislava!

Kontakt os

BABES, BOOZE OG BRATISLAVA

Arranger den ultimative herretur i Bratislava! Her kan I virkelig slå jer løs til seriøst billige penge, og byen har fantastisk arkitektur, flotte grønne omgivelser, fede barer og er nem at udforske til fods. Behøver vi at sige mere?

Vi har en lang liste over spændende aktiviteter i Bratislava, så tjek vores aktiviteter ud og vælg hvad der passer bedst til dine ønsker og budget.

Vild herretur i Bratislava

I Slovakiets sydvestlige del finder I Bratislava, som er den eneste nationale hovedstad, der grænser direkte op til to uafhængige lande, nemlig Østrig og Ungarn. Dette betyder, at I nemt kan rejse til andre destinationer, hvis I har tid til det, og det er en nem måde at få set (og drukket i) andre fede europæiske storbyer.

Bratislava er både hyggelig og festklar

Byen huser omkring en halv million indbyggere, og der er masser af flot arkitektur og spændende seværdigheder i byen. Donau-floden går gennem en del af byen, så I kan slappe af langs vandet, hvis vejret tillader det. Byen har en imponerende blanding af middelalderarkitektur og moderne bygninger, som gør bybilledet helt unikt. Her er stilfulde restauranter og barer i 90 meters højde, hvor I får en seriøs vild udsigt over byen og floden. Hvis I bevæger jer op i Kamzík TV Tower kan I endda se både Østrig, Ungarn og Tjekkiet, mens I nyder en kold øl – det må da siges at være en oplevelse værd!

Vores lokale guides kan vise jer rundt i byen, og vi arrangerer sightseeing med øl, hvor I får set de største attraktioner. Her vil I blandt andet se Slavin monumentet og byens slot, samt en række andre spændende seværdigheder. Vi sørger for ølstop undervejs, så I ikke bliver tørstige.

Grundet byens størrelse er det nemt at udforske alt til fods. Byen har en perfekt størrelse til herreture, da de fleste barer og klubber ligger indenfor gåafstand fra hinanden. Det samme gælder restauranter, butikker og hoteller. Hvis I føler jer lidt dovne, kan I dog benytte jer af byens offentlige transport, som – ligesom de fleste andre ting i byen – er super billig.

Sådan kommer I frem i Bratislava

Bratislava ligger forholdsvist tæt på København, og der er ofte billige billetter at hente. Det er muligt at flyve dertil, men I kan også vælge at flyve til Wien, hvorfra Bratislava blot ligger 40 minutters kørsel væk. Hvis I ønsker, kan I også vælge at tage en bus hele vejen – det tager lidt længere tid, men I kan til gengæld feste ombord, så mon ikke det går?

Limo tur fra lufthavnen starter festen

Hvis I booker en pakkerejse gennem os, får I gratis transport til og fra lufthavnen inkluderet, men I kan også opgradere jeres transfer ved for eksempel at prøve vores vilde partybus fra lufthavnen eller en super lækker limousine med champagne.

Action for drengerøve

Bratislava byder på nogle seriøst vilde oplevelser, som skiller drengene fra mændene! Hvis I altid gerne har villet prøve at affyre vilde våben, er det nu, I skal gribe chancen. På Bratislavas kæmpe skydebane er der et stort udvalg af våben, som I kan prøve kræfter af med. Vi lover, at det nok skal få adrenalinet til at pumpe gennem årerne.

Paintball - pløk løs på vennerne i Slovakiet

I har selvfølgelig også mulighed for at skyde lidt løs på hinanden, for eksempel med vores paintball, som afsluttes med lidt lækker grillmad, eller med Airsoft, som giver en mere autentisk battle-oplevelse.

Herudover tilbyder vi en række aktiviteter til vands, samt gokarts og lerdueskydning. Når I rejser med os, kommer I aldrig til at kede jer!

Beach parties og ‘boatels’

En ægte herretur er intet værd uden et vildt natteliv, og her skuffer Bratislava bestemt ikke! I sommermånederne kan I finde utallige ’open air’ klubber og barer, hvor I kan feste natten lang. Der er også vilde fester på kunstigt anlagte strande langs floden Donau. Hvis I pludselig får brug for et sted at sove, kan I prøve en overnatning på en af de seje ’boatels’, som ligger ude på vandet.

Se alle nattelivsaktiviteterne vi tilbyder i Bratisliva, for at få et overblik over alle de sjove ting at lave.

Fest natten lang på natklub i Bratislava

Frygt ej, hvis I ikke besøger Bratislava om sommeren. Byen byder på et hav af fede fester i nogle seriøst fede omgivelser. Vi kan især anbefale den ikoniske klub Subclub, som ligger under byens slot. Når I ankommer til byen, kan I desuden booke vores barguide til at vise jer byens bedste barer, så I undgår kedelige fester og dumme turistfælder. Hvis I ønsker den ultimative bytur, skal I prøve vores Partyslava nat, som virkelig har gjort sig fortjent til sit navn!

Lokale piger, som ofte taber tøjet

Bratislava er kendt for de mange smukke piger og vilde stripklubber, hvor I kan feste hele natten. Hvis I er på herretur eller polterabend, skal I naturligvis nyde godterne lidt. Vi anbefaler vores Tour de Strip, hvis I vil se byens mest eksklusive nøgne danseslotte.

Stripklub i Bratislava - show for gommen

Som altid sørger vi også for, at jeres måltider bliver lidt sjovere. I kan gå ud og spise lækker burger eller bøf og få et stripshow til dessert i ægte Pissup stil.

Husk at overraske gommen, hvis I er på polterabend! I kan for eksempel booke en sexet blaffer eller få en fræk stripper til at kidnappe brudegommen, og heldigvis er det ikke kun gommen, der nyder godt af lækkerierne!

Pissup planlægger alt!

Udforsk vores store udvalg af aktiviteter og kontakt os, hvis I føler, vi har glemt noget – vi arbejder med de bedste udbydere i byen, og vi sørger altid for at gøre jeres herretur i Bratislava helt speciel og uforglemmelig! Vi er eksperter i alt hvad Slovakiets hovedstad kan byde på, så tøv ikke med at spørge løs!

Vores Pissup-Team

De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

De største i festbranchen De bedste polterabendweekender i Europa siden 2001.

Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Legendariske polterabender Professionelt planlagt – og helt uden stress.

Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Betal individuelt Lad ikke pengene blive et problem. Alle betaler separat.

Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Personlig planlægning 24/7 Jeres helt egen festplanlægger vil tage sig af jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked