1 Times Beerbike Tur | 50 Liter Øl | Pissup

Beerbike-tur (1 time, 50 liter øl)

( 4 anmeldelser )
4.75 / 5 Baseret på 4 anmeldelser

Beerbike-tur (1 time, 50 liter øl)

Inkluderet
  • 1 t. Beerbike Tur
  • 100 glas Store Fadøl
  • Chauffør
  • Bartender
  • Pissup Guide
Beer Bike
Landing Page

Det har aldrig været sjovere at tage på sightseeing.

Hvis du også føler, at det kan være lidt kedeligt og halvtørt at tage på sightseeing og gå rundt og se den ene seværdighed efter den anden, så har vi det bedste alternativ til dig her! Hvor hopper du og kammeraterne ikke på en ølcykeltur og får en oplevelse, I sent vil glemme. Med Pissup Ølcykeltur i Bratislava vil I ikke blot få set alt, hvad der er værd at se i byen - I vil også få en masse lækkert i maven og holde humøret højt på hele turen med fadøl en masse.

Hvordan fungerer det?

I stedet for at skulle gå rundt overalt, booker vi en ølcykel til jer i centrum af Bratislava. Der vil selvfølgelig være en ædru chauffør på hele turen, der fører jer rundt til de mest berømte seværdigheder i byen, og hvis I er friske på det, så kan I sagtens selv træde med i pedalerne. Der vil også være en bartender ombord til at sørge for friske forsyninger af øl hele turen igennem. Turen vil slutte af i en hyggelig ølhave, hvor man også kan nyde nogle lækre burgerer eller flere øl.

Praktiske informationer

Turen vil tage 1 time, hvor du vil blive ført rundt til mest berømte steder i Bratislava. Der er plads til op til 14 personer på ølcyklen, så I kan sagtens være en stor gruppe med.

Andet jeg har brug for at vide

Hvis I endnu ikke har fået slukket tørsten, så kan I fortsætte festen med Bøf & Ubegrænset Øl. Så kan I både få slukket den resterende tørst og få nogle lækre steaks indenbords før I tager videre i byen.

Hvis I til gengæld har det helt fint med at gå, så kan I også sagtens tage en almindelig sightseeing-tur med vores Pissup guide og slutte turen af en med øl på vores regning.

Beerbike-tur (1 time, 50 liter øl)

Anmeldt som "Fremragende" med 4.75/5 Baseret på 4+ anmeldelser.

Trænger du og kammeraterne til en bytur, der skiller sig ud? Tag på en ølcykeltur med Pissup i Bratislava. Tag mottoet Drink and Drive til det næste niveau!

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

08. May 2024

Google Translated Super lyst

23. July 2023

Google Translated Det var sjovt!

02. July 2023

Google Translated Perfekt, men bliver bedre, når den bliver længere :D

08. May 2024
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked