Weekender du aldrig kommer til at huske helt, siden 2001

Velkommen til den bedst rangerede polterabendarrangør i Europa

100% COVID Refund pakke >
Bestil nu med sindsro: 100% COVID Refund pakke >

Pissup Rejser: Hvem er vi?

Pissup Rejser er et internationalt rejseselskab, der blev grundlagt i 2001 af britiske Mark Robertson og Neil Smith. Pissup er et af de første rejseselskaber, der udelukkende specialiserer sig i at arrangere festture og polterabendture. I starten sendte vi kun vores rejsende til Prag, men da konceptet hurtigt blev en success, udvidede vi også til andre destinationer som Tallinn, Budapest, Bratislava og Warszawa. I 2014 landede Pissup i Denmark med Mads Thorsdal og Rasmus Christiansen ved roret. Vi arrangerer ture til 15 forskellige rejsedestinationer og har mere end 600 aktiviteter som vores kunder kan vælge mellem.

Pissups polterabender er legendariske.

Ikke for at prale, MEN ... Vi har været flere gange i TV2, DR, Politiken, MetroXpress og mange andre medier. Hvorfor tage chancer ved at booke med andre? Med os er du i sikre hænder.

Vores filosofi

Vi tror på at eventyr skaber fantastiske venskaber.

Måden vi skaber eventyr på, er at inspirere kunden og tage os af organiseringen.

Vi lover at planlægge en polterabend, som din bedste ven fortjener.

Vores omdømme

Pissup har sendt venner på legendariske herreture og polterabender i Europa siden 2001: Gutterne som tager på herretur med os, kan stole på, at vi hjælper med at skabe polterabender spækket med eventyr, der skriver sig ind i historiebøgerne!

Over 150.000 kunder på 17 år

Der er intet, der kan måle sig med vores erfaring i festrejseindustrien. Vores erfaring indenfor branchen er unik. Vi har organiseret rejser for mere end 150.000 kunder over de sidste 17 år. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu og har haft gode relationer med disse igennem mange år. Vi tester selv aktiviteterne for at sørge for, at de lever op til vores krav, om hvad en fed rejse bør indeholde. Derved kan vi blive ved med at levere en unik service for vores kunder.

Service er vores største prioritet

Vi ved hvor meget, der skal planlægges, for at man får mest for sine penge på en rejse med brag i. Derfor tilbyder vi en suveræn service fra dit første spørgsmål og helt indtil, I stiger på flyet hjemad. Vores engelsktalende konsulenter planlægger alt i samarbejde med jer, før I tager afsted, og vores lokale guides er klar hele døgnet rundt til at assistere jer med en uforglemmelig tur.

Dette siger kunderne om os

Og dog, så er den vigtigste feedback, vi modtager, altid fra vores kunders egne erfaringer. På baggrund af denne feedback forsøger vi altid at optimere vores service og rejsemål. Anmeldelser fra tidligere kunder på Trustpilot rangerer os blandt de bedste rejsebureauer, som arrangerer polterabender og herreture på nettet. Dette placerer os blandt de allermest troværdige af alle rejseselskaber. Du kan selv tjekke det!

Tag kontakt

Du kan kontakte en af vores festplanlægningseksperter i dag, eller bare vælge hvilken destination/aktivitet, du ønsker, og vi vil tage kontakt til dig så hurtigt som muligt. Uanset om du går efter en hardcore polterabend i Budapest eller søger en hed omgang Red Light-sjov over en weekend i Amsterdam, så hjælper vores eksperter med at arrangere en weekend, der bliver helt legendarisk.

Stag Do Destination experts since 2001

Best reviewed Stag Company on Trustpilot

Hassle-free, secure & individual payments

Hold kontakten

Følg os

Er du klar til at komme i gang?

Vælg destination

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 70 27 64 70 eller

       Send os en besked