Herretur til Bratislava

Nattelivet i Bratislava

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Bratislava

Nattelivet i Bratislava – Pissup anbefaler

Bratislava er perfekt til en vild aften i byen, da de fleste ting findes indenfor kort gåafstand fra hinanden – så der er rig mulighed for at udforske alt det bedste, nattelivet har at byde på! Byen er også kendt som ‘partyslava’ grundet de mange udendørs diskoteker, der ligger ved kunstige strande langs Donau i løbet af sommeren.

Nattelivet i Bratislava - Pissup Barguide & Pubcrawl

Herretur til Bratislava

Bratislava er ikke kendt som ‘partyslava’ for ingenting! De slovakiske piger er altid klar på fest, og de elsker smide tøjet, når de får øje på flotte skandinaviske mænd. Byen har masser af vilde stripklubber, hvor I kan feste natten lang og virkelig få noget for pengene, og der er ingen undskyldning for ikke at udforske de lokale godter lidt. Med vores mange års erfaring i byen har vi fundet de allerbedste klubber med den fedeste stemning, de flottede babes og den bedste sikkerhed, og I har mulighed for at besøge et udvalg af dem på vores Tour de Strip.

Når I er på herretur eller polterabend i Bratislava er der rig mulighed for at forkæle jer selv lidt. Priserne er nemlig helt i bund, og I kan for eksempel nyde en virkelig lækker mør bøf med øl på en trendy restaurant, så I får lagt en god bund inden en tur i byen. I kan også fokusere jeres måltider omkring bryster ved at spise sushi direkte fra en nøgen kvinde, eller booke et stripshow som dessert til jeres måltid. I Bratislava er det kun fantasien, der sætter grænser!

Der findes masser af fede barer og klubber i byen, og mange af dem ligger i samme område, så I nemt kan udforske dem til fods på en pubcrawl – eller blot hurtigt smutte videre, hvis I ikke har fundet den helt rette partystemning! Hvis I booker nattelivsaktiviteter gennem os, er I altid i trygge hænder med vores guide, som har mange års erfaring i byen.