100% COVID Refund pakke >

Gokart - få et adrenalinsus i Prag

4.67/5 ( 3 anmeldelser )
Inkluderet
  • Private Transport (Roundtrip)
  • 25 min. Gokarting
  • Beer(s) each
  • Snack each
  • Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Go-karting

Gokart er en rigtig drengerøvsaktivitet, som sætter gang i konkurrencegenet. Du får et sus i maven uden lige, og så går der nok også lidt hulemand i den, når I er en flok gutter afsted på herretur.

Den ideelle polterabend aktivitet

Denne aktivitet finder sted på den største go-kart-arena i Prag. Banen er placeret i et meget stort glashus med masser af naturligt lys. Glasshuset er udstyret med aircondition i løbet af sommeren og er opvarmet om vinteren, for at give jer maksimal komfort. Der er også en god restaurant med en fremragende udsigt af banen.

Indendørs go-kart i Prag, er en oplevelse for drengerøve som virkelig elsker fart. I får to intense ture på nogle super hurtige go-karts - de er Subaru 200ccm Go-Karts). Dette bør være nok til at finde ud af, hvem den sande ræser-champion er, i gruppen!

Hvordan fungerer det

I bliver hentet på jeres hotel af guiden (fra go-kart-banen) og taget via privat bustransport til stedet. Go-kart-arenaen ligger ca. 35 minutters kørsel fra centrum af Prag. Her vil I få sikkerhedsinstruktioner, inden I kaster jer ud i ræset på to ture (af 10 minutter hver). I får hver en øl og en snack, når I er færdige. Returtransport inkluderet i prisen...

Slut af med et brag i Prag

Ja, Prag rimer på brag – og det er der en grund til. For når I har kørt gokart med en masse mandehørm, så kan I tage ud at møde kvinderne – og det bliver bestemt ikke kedeligt, kan vi love jer. I Prag er der altid fest – og selv hvis I finder et sted, hvor der ikke synes at være gang i den, så er der gang i den. Der er altid et sted med fest. Og så er det et af de billigste steder at feste i Europa. Prøv for eksempel vores aktivitet bytur på klub og få det bedste ud af Prags natteliv!

Add-Ons & Extras

Extra 2 rides go-karting

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Gokart - få et adrenalinsus i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.67/5 Baseret på 3+ anmeldelser.

Gokart er en solid drengerøvsaktivitet, som sætter gang i konkurrencegenet. Du får sus i maven og I kan endelig få afgjort, hvem der er gruppens Schumacher.

05. May 2022
af Peter F.

Google Translated Rigtig godt spor og rigtig sjovt. Heller ikke for langt for dem med mindre søvn 😁

af Chris

Google Translated Alle nød virkelig weekenden, især gokarten, den havde et fantastisk spor sammenlignet med dem, vi har været til her i Storbritannien!

af Suraj .

Google Translated Vores gruppe nød faciliteterne og var overrasket over, hvor sjovt karting-begivenheden var og vil anbefale Pissup til andre!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked