Prag Stripskibet image

Stripskibet i Prag

Stripskibet i Prag

Inkluderet

  • Lokal guide
  • 1 øl pr. person
  • 1 times privat bådleje - ombordstigning inkluderet etc.
  • Komplet stripshow (15 minutter)
  • Kontantbar ombord
daytime
nightlife
  • Overblik

Stripskibet giver jer garanti for en våd og vild aften i Prag! Pissup tilbyder Prags eneste og bedste stripbåd, og vi har sørget for en vild oplevelse.

Gør jer klar til en times cruise langs Moldau-floden, hvor I får masser af flotte ting at se på – både Prags mange seværdigheder, men også attraktionen ombord med en lækker kavalergang. Med i prisen får I et lækkert stripshow, og I vil straks forstå, hvorfor båden har to etager. På det øverste dæk kan I nemlig vinke og blive mødt af misundelige blikke, mens I ser Prags attraktioner, men ingen kan se, hvad der foregår bag de tonede ruder på det nederste dæk. Det frække stripshow er kun for jer!

Hvordan virker det

Jeres guide vil hente dig og gruppen på et aftalt sted (fx hotel) og bringe jer til båden med offentlig transport eller til fods på aftalt tidspunkt. I får et 15 minutters stripshow, og så forlader stripperen båden og I fortsætter den gode stil med at cruise langs floden.

Der vil blive serveret 1 øl ombord på båden, og der er rig mulighed for at købe flere drinks i kontantbaren til Prags billige priser. Book vores Poker-aften hvis I har brug for at køle lidt ned efter stripskibet, inden det går løs i byen.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked