100% COVID Refund pakke >

Ølsmagning i mikrobryggeri i Prag

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 30 min. Bryggeritur uden Guide
  • 3 glas Øl (0,3 l) hver
  • Udvalg af Oste
Featured
Daytime
Guided Tours
Food & Drink
Drinking

Tag på mikrobryggeri med Pissup i Prag!

Under jeres herretur til en af Europas absolutte ølhovedstader Prag har I nu mulighed for at lære et meget specielt mikrobryggeri at kende. Med en lang historie og tradition er dette bryggeri bestemt et besøg værd.

Inden ølsmagningen får du mulighed for at lære lokalerne at kende og sætte dig ind i produktionsprocesserne. Så er det tid til smagningen. Der er tre forskellige varianter til din smagning. En af dem er endda den stærkeste øl i Tjekkiet. Nyd smagen!

Hvordan fungerer aktiviteten?

Først mødes I med jeres Pissup-guide på jeres overnatningssted eller et andet aftalt mødested og ledsager jer til bryggeriet, så ingen farer vild. Der starter I med en kort selvguidet tur, hvor I kan lære en masse interessante fakta om bryggeriets historie.

Så er det tid til den egentlige hovedattraktion på denne aktivitet: ølsmagningen. Her får I lov til at prøve i alt tre forskellige øl (2x 0,3 liter og 1x 0,2 liter). I starter ud med en ufiltreret øl, efterfulgt af en halvmørk lager, der er gæret på egetræsfade. Men højdepunktet kommer til sidst: smag den stærkeste øl i hele landet! For at sikre, at I ikke falder ned af stolen, vil der være lidt ost og kiks at gnaske på imens.

Bemærkninger og begrænsninger

Mikrobryggeriet befinder sig i centrum af Prag. Det er mindre end 10 minutters gang fra den gamle rådhusplads. Denne aktivitet kan altid bookes kl. 15.00, og I bør regne med ca. 2 timer til det hele. Der er plads til grupper på op til 15 personer.

Kombinér turen på ølbryggeriet med andet fra Pissup Turen her på bryggeriet kan let kombineres med en omgang frokost/aftensmad, så hvad med at booke vores Bøf & Bryster, så kan I både for en lækker saftig bøf indenbords, og så få noget guf for øjnene til dessert. Så bliver det vist ikke bedre!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked