100% COVID Refund pakke >

Aftensmad med TV-sport i Prag

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Bordreservation med udsyn til TV
  • Hovedret hver
  • 3 x Øl hver
Featured
Daytime
Strip Dinner
Food & Drink

Spiller jeres yndlingshold, lige akkurat mens I er på herretur i Prag? Det er ikke noget problem. Nyd et lækkert måltid og hep på jeres hold under dette lækre måltid med godt udsyn til fjernsynet. Fra jeres bord har I fantastisk udsyn til et af de mange fjernsyn, og I kan vælge, hvilken kamp I vil se på forhånd.

Hvordan fungerer aktiviteten?

I mødes med vores lokale Pissup-guide på jeres overnatningssted og kører sammen til den irske pub. Der sætter I jer blot til rette ved jeres bord og bestiller en hovedret. I kan vælge mellem en hjemmelavet gryderet med oksekød og Guinness, svinepølser med kartoffelmos med løg og sovs, en irsk karryret med kyllingefilet og hjemmelavede chips eller ris, fettuccine i en cremet hvidvinssauce med kylling, bacon, champignon og parmesan, en burger fra menuen eller en clubsandwich med chips. Så der vil altså være noget for enhver smag. For ikke at nævne de 3 øl pr. person, som er inkluderet i prisen.

Bemærkninger Den irske pub ligger i centrum af Prag. Med guiden ved jeres side kan I komme derhen uden omveje. Bordet er reserveret til jer i alt 2 timer, og op til 15 personer kan være med til denne aktivitet, så hele jeres hold kan være med.

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked