100% COVID Refund pakke >

Sightseeing med Øl i Prag

4.83/5 ( 12 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • 1 t. Ubegrænset Øl
Add-Ons & Extras >
Guided Tours
Featured
Drinking

Sightseeing i Prag gøres bedst med ølstop! Afsæt tid til at se de mange spændende seværdigheder i stedet for blot de smukke, tjekkiske piger - I skal jo helst have et eller andet at fortælle om, når I kommer hjem igen til Danmark.

Jeres guide vil møde jer på hotellet og tage jer på en 3 timers tur gennem byen, hvor I blandt andet ser Det Gamle Bytorv, Karlsbroen, Prag slot og meget mere. I ægte Pissup-stil har vi sørget for 3 ølstop undervejs med en kold lækker øl hvert sted - selvfølgelig inkluderet i prisen.

Hvis I ønsker en lidt anderledes slags sightseeing, kan I booke vores Sightseeing i Veteranbiler.

Bemærkninger og restriktioner Bemærk venligst, at vores guider ikke er certificerede historiske sightseeing-guider, så de kender ikke alle oplysningerne om disse seværdigheder, men de ved selvfølgelig det væsentlige og nok til at gøre turen spændende for jer.

I kan regne med at afsætte omkring 3 timer til denne aktivitet, hvor I vil komme vidt omkring i Prags byliv.

Hvis i er tørstige efter turen, så kan I også booke en omgang ubegrænset øl i en hel time på denne tur, hvor I kan få al de øl, I kan drikke på restauranten U Medvídků

Kombiner denne sightseeing-tur med andre aktiviteter fra Pissup Efter at have gået rundt og oplevet Prag i nogle timer, så har I sikkert fået opbygget en sult. Så hvad med at kombinere turen med en omgang middag med flere øller på en fed sportsbar i byen. Prøv vores middag med sport og få jer en lækker burger med en kold øl og jeres yndlingskamp i fjernsynet. Derfra vil I for alvor være klar til at ramme byen senere på aftenen.

Add-Ons & Extras

Cold cuts

Sightseeing med Øl i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.83/5 Baseret på 12+ anmeldelser.

Sightseeing i Prag gøres bedst med ølstop! Afsæt tid til at se de mange spændende seværdigheder i stedet for blot de smukke, tjekkiske piger.

Viser vores seneste anmeldelser

28. April 2024

Google Translated På toppen i bryggeriet

02. May 2022

Google Translated Vi ville faktisk ikke gå så meget, men drikke mere :) For en gruppe, der kan lide at se byen, er det bestemt perfekt.

06. April 2022

Google Translated stor guide

02. June 2024
01. June 2024
14. May 2024
10. May 2024
25. April 2023
13. March 2023
24. August 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked