100% COVID Refund pakke >

Sightseeing med Øl i Prag

4.86/5 ( 7 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Bordreservation
  • 3x Staropramen eller 2x Hoegaarden hver
Guided Tours

Sightseeing i Prag gøres bedst med ølstop! Afsæt tid til at se de mange spændende seværdigheder i stedet for blot de smukke, tjekkiske piger - I skal jo helst have et eller andet at fortælle om, når I kommer hjem igen til Danmark.

Jeres guide vil møde jer på hotellet og tage jer på en 3 timers tur gennem byen, hvor I blandt andet ser Det Gamle Bytorv, Karlsbroen, Prag slot og meget mere. I ægte Pissup-stil har vi sørget for 3 ølstop undervejs med en kold lækker øl hvert sted - selvfølgelig inkluderet i prisen.

Hvis I ønsker en lidt anderledes slags sightseeing, kan I booke vores Sightseeing i Veteranbiler.

Bemærkninger og restriktioner Bemærk venligst, at vores guider ikke er certificerede historiske sightseeing-guider, så de kender ikke alle oplysningerne om disse seværdigheder, men de ved selvfølgelig det væsentlige og nok til at gøre turen spændende for jer.

Sightseeing med Øl i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 4.86/5 Baseret på 7+ anmeldelser.

Sightseeing i Prag gøres bedst med ølstop! Afsæt tid til at se de mange spændende seværdigheder i stedet for blot de smukke, tjekkiske piger.

Viser vores seneste anmeldelser

02. May 2022

Google Translated Vi ville faktisk ikke gå så meget, men drikke mere :) For en gruppe, der kan lide at se byen, er det bestemt perfekt.

06. April 2022

Google Translated stor guide

25. April 2023
13. March 2023
24. August 2022
29. May 2022
18. May 2022
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked