100% COVID Refund pakke >

Fake Bungee Jump i Prag

5/5 ( 2 anmeldelser )
Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Uddannet instruktør
  • Bungee Jump Prank
  • Privat Transport (frem og tilbage)
Add-Ons & Extras >
Daytime

Fake bungee jump er den ultimative prank til jeres herretur eller polterabend! Få jeres kammerat (måske brudgommen) til at tro han skal lave bungee jump med bind for øjnene. I stedet for at hoppe ud fra en bro, vil han falde ned i en pool af iskoldt vand! Brrrrrr.

HVordan fungerer det

I vil blive hentet på hotellet af jeres guide. Sammen med guiden forklarer I jeres kammerat, at han skal ud og bungee jumpe med bind for øjnene. I giver ham bind for øjnene undervejs til stedet og når I kommer frem vil I føre ham til kanten af en lille pool. Vores instruktør vil instruere ham i, hvordan man udfører et bungee jump, sætter rebet på osv. og så er det bare at vente på jeres kammerat tager springet. Prøv at se, om I kan lade være med at grine inden.

Der er skabe på stedet og bad til bagefter. Privattransport tager jer tilbage på jeres hotel.

Bemærk venligst

Bemærk: Op til 10 personer kan køre med gommen. Hvis I er flere i gruppen, der ønsker at se det falske bungee jump, bliver det ekstra - spørg venligst for yderligere detaljer.

I kan evt. kombinere denne aktivitet med lidt til ganen. Book vores Opvarmningsbøf & øl aktivitet og varm op til nattens festligheder!

Add-Ons & Extras

BBQ on fire
Unlimited Prosecco (AP)
Additional fake bungee jump

Rigtige kunder. Rigtige anmeldelser.

Fake Bungee Jump i Prag

Anmeldt som "Fremragende" med 5/5 Baseret på 2+ anmeldelser.

Få jeres kammerat til at tro han skal lave bungee jump med bind for øjnene! I virkeligheden er der ikke så langt ned og han lander i meget koldt vand!

22. May 2023
af Marin

Google Translated Sjov garanteret!!!

29. May 2022
af Alexander B.

Google Translated Perfekt

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked