Prag Fake Bungee Jump image

Fake Bungee Jump i Prag

Fake Bungee Jump i Prag

Inkluderet

  • Fake Bungee Jump
  • Professionel instruktør
  • Privattransport (op til 11 personer inklusive gommen)
  • Lokal guide
daytime
  • Overblik

Fake bungee jump er den ultimative prank til jeres herretur eller polterabend! Få jeres kammerat (måske brudgommen) til at tro han skal lave bungee jump med bind for øjnene. I stedet for at hoppe ud fra en bro, vil han falde ned i en pool af iskoldt vand! Brrrrrr.

HVordan fungerer det

I vil blive hentet på hotellet af jeres guide. Sammen med guiden forklarer I jeres kammerat, at han skal ud og bungee jumpe med bind for øjnene. I giver ham bind for øjnene undervejs til stedet og når I kommer frem vil I føre ham til kanten af en lille pool. Vores instruktør vil instruere ham i, hvordan man udfører et bungee jump, sætter rebet på osv. og så er det bare at vente på jeres kammerat tager springet. Prøv at se, om I kan lade være med at grine inden.

Der er skabe på stedet og bad til bagefter. Privattransport tager jer tilbage på jeres hotel.

Bemærk venligst

Bemærk: Op til 10 personer kan køre med gommen. Hvis I er flere i gruppen, der ønsker at se det falske bungee jump, bliver det ekstra - spørg venligst for yderligere detaljer.

I kan evt. kombinere denne aktivitet med lidt til ganen. Book vores Opvarmningsbøf & øl aktivitet og varm op til nattens festligheder!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked